Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 ani, volala jsem tam, ale poprvé jsem mluvila jen se sestrou. Pak mi volala dr. a ta mi nařídila přísný klidový režim, při dramatických změnách ihned volat a pokud bych se do zítra úplně rozkrvácela, tak mám hned přijít. Test doma nemám, do lékárny nemůžu a manžela jsem musela za sebe poslat na rodičák po práci ![]()
@Lela13 neztrácej naději, odpočívej a manžel ať koupí test až půjde domů
veřím, že na tebe vykouknou // ![]()
@Danny001 ahoj jsem ráda že v tom nejsem sama a díky za info.Jsem strašný lenoch na cvičení ale tohle neflákám poctivě každý den cvičím a dodržuji počet cviku.
akorát mě tuhle přítel naštval když jsem mu řekla že by mohl cvičit semnou tak jeho odpověď zněla já problém nemám jsem v pořádku.
tak doufám že to k něčemu bude.diky ![]()
@Lela13 Ahoj to je mi moc líto že jsi začala špinit u mě to bylo taky tak ale doufala jsem do poslední chvíle protože jsem u dvojčat krvácela do třetího měsíce a držely se jak klíštata do 32týdne. havně bud tet v kldu a opravdu odpočívej a šetři se. držím pěsti aby to dobře dopadlo. ![]()
@Angel01 Našla jsem test a hned ho zkusila, je tam divnej duch. Viděla ho i dcera. Až se můj muž vrátí, ukážu mu to a nebudu nic říkat, jsem zvědavá, jestli to taky uvidí. Další test budu dělat ráno. Držte mi palce :/
@Beník2 díky, svědomitě odpočívám, teď mi svitla mininaděje, tak to ještě nevzdávám
Holky moje, díky moc za podporu. Snad mi to pomůže a tu mrchu alergii porazím! Transfer mi bude dělat přímo u sebe v ordinaci, ale prý tam budu sama. Takže jestli tam některá jdete zítra mezi 8.30h- 10.30h tak se tam potkáme.
@vamp81 Ty tam jdeš zítra na kolikátou? Třeba se potkáme.
@Lela13 Neházej flintu do žita. Víš jak se to říká, že naděje umírá poslední a my musíme do poslední chvíle doufat a věřit! MOc držim palce aby jsi na testu ty dvě vysněný čárky objevila.
@Danny001 Miláček hned hlásil aniž bych něco řekla, že zůstanu přes víkend doma a budu relaxovat a šetřit se. Možná pojedu za tatínkem do Varnsdorfu, tak kor příjdu na jiné myšlenky a poklábosim s moji super švagrovou.
S psychikou to tedy řádně zamávalo, bulím a bulím a nemůžu to zastavit, ještěže to můžu svést na hormony…
Děvčata tak na ranním testu sněhobílo, navíc křeče a silné krvácení, takže jsem naběhla do Gennetu. Vzali mi krev a odpoledne mám přijít pro výsledky a půjdu rovnou k doktorovi. Obrečela jsem to už včera, takže očekávanou špatnou zprávu dnes asi zvládnu líp ![]()
Ahojky, tak jsme po přeoperačním vyšetření a zítra začínám stimulovat a pít jak duha
No a příští pátek kontrola kolik folíků jsem tam nastimulovala
@Mončina já tam byla v 8,ale byla jsem jen dole na odběrech krve EKG a pak jsem jela dom ![]()
Ahoj, tak krevní test negativní, prý mám na něj znovu přijít v pondělí. Vůbec se mi nechce rvát do sebe utrouš a clexane přes víkend, nemyslím si, že by to do pondělka mělo nějaký smysl ![]()
Tak holky, IUI už mám za sebou
No co vám budu povídat, dneska to byla pěkná hoňka. Dr. řekla, že s přípravou spermii to bude trvat tak dvě hoďky. A my jsme to brali jako směrodatné. Ráno v 8.30. naběhl přítel na odběr spermií a sestra řekla, že já půjdu na řadu ve 13.30H! A co teď?! Přítel musel zpět do České Lípy. Takže jsem si dneska dala dvakrát Liberec tam a zpět a najeto 220Km.
Vše proběho naprosto v pořádku a dr. říkala, že je to krásně načasovaný! Tak uvidíme. Budeme doufat a věřit.
Jinak jsem byla vykulená když jsem vylezla z ordinace koho jsem tam nepotkala. Svou bývalou švagrovou, která už je po druhém pokusu IVF. Nejsem s ní v kontaktu, takže jsem to vůbec netušila. Jsem to hned hlásila doktorce a říkala, že se mnou už je to třetí Źišková kterou má. @Lela13 to mě strašně moc mrzí! Buď silná!
Ahoj holky, včera ráno jsem byla v Gennetu, ale pak jsem byla tak rozlítaná v práci a večer jsme měli vánoční večírek s prací, že jsem neměla ani chvilku vám napsat. Tak ted to napravím, protože jsem doma sama. ![]()
Sice tomu ani za mák nerozumím, ale celkově jsem spokojená. Dr. Mokrá udělala utz a řekla, že tam mám jen jeden folíkve velikosti 15mm, což je oproti úterku tedy 10DC jen 2mm. Ačkoliv mi v úterý řekla, že už merional nemá smysl píchat, tak včera mi jeden dala, abych ještě večer píchla. V sobotu si mám nechat píchnout pregnyl a v pondělí jdeme do druhého IUI
Tak jsem moc zvědavá a moc se na to těším.
Je to magické datum, moje mamka má 50. narozeniny
Bylo by hezké počnout na její počest potomka ![]()
@Lela13 Moc mě mrzí, že to nevyšlo.
Drž se. Ale jak píše @Angel01 ještě to nemusí nic znamenat. Některé holky krvácí i několik měsíců a jsou těhotné. Tak držím palce.
@Mončina Tak ty už máš IUI za sebou. Gratuluju a držím palce.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.