GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
19.11.12 21:44

Ahoj, tak bolesti břicha mám většinou už jen dopoledne, přidaly se silné pocity horka - hotová hormonální bouře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.11.12 21:47

@Lela13 ještě mě napadlo jestli pořád piješ dost? Po ET by jsi pořád měla hodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.11.12 21:51
@Danny001 píše:
@Lela13 ještě mě napadlo jestli pořád piješ dost? Po ET by jsi pořád měla hodně pít.

Piju jako duha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.11.12 22:00

@Lela13 A tím se chlubíš? :mrgreen: ne to je dobře že hodně piješ, tak to jsou asi ty splašený hormoy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
19.11.12 22:25

@Danny001 No, pořád nad tím přemýšlím. Ale spíš se přikláním k těm 2 embyím najednou, přece jenom je větší šance. Ale to se uvidí dle aktuálního stavu. Poprvé to za mne vyřešila příroda.
Taky si myslím, že kdyby nějaký lék existoval přímo na zlepšení kvality vajíček, tak ho budou dávat každé.
Přesně tak, mi povídej. Pořád mám u sebe nějaký prášky (momentálně vitamíny) a k tomu jsem přidala wobenzyn. A u přítele to samý. Dnes nás i mudr pochválila, jak pěkně zobem vitamíny.
Ale potěšilo mě to, že to půjde docela rychle, myslela jsem si, že to bude chtít nechat až tak na únor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
19.11.12 22:27

Jo a k těm návalům horka, ty mám stále i když momentálně nejsem pod hormonální palbou. Kolegyně v práci ze mě šílí. Chvíli si oblíkám svetr a chvíli na sebe otevírám okno dokořán. Ty návaly jsou neskutečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.11.12 22:36

@lillan to ti snad téměř závidím, mě normálně bývá pořád zima… No ty nynější návaly beru jako přípravu na budoucnost - na přechod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.11.12 07:50

Zdravím, jedu do Gennetu příští úterý v sedm hodin k Mokré-nebudete tam někdo? Jedu na utz folíků.

• Citovat
  • Upravit
3308
20.11.12 10:09

Ahoj holky, tak jsem z toho zase špatná. DNes jsem byla u Mokré na utz. Jsem 10DC a jen jedn folík do 13mm. :( Ve čtvrtek ráno tak jedu znovu abychom se domluvili co dál a jestli folík doroste. Řekla, že nemá smysl dopíchávat ted další merional, že si musí poradit příroda sama. Vůbec to nechápu! :( Po prvním IUI jsem měla hyperstimulák a ted stimuluji jak blázen a nic :(
Myslíte, že ta velikost je blbá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
20.11.12 12:21

@Danny001
Ahojky. Na pátek v 8.30h je odběr sperma od miláčka a já jdu tušíma řadu na IUI v 10.30h. Jsou tam krásné dva folíky, tak by to mohlo vše klapnout.
Jinak díky za pokec :mrgreen: Jsem tě podle popisu hned poznala, takže to bylo fajn pokecat a vidět někoho tady z diskuze na vlastní oči.
Byla se mnou švagrová a pak jsme šli po nálupech. To víš jsem toho musela využít když nebyl můj chlap se mnou. Jeho jen tak na nákupy nedostanu.
@lillan S těma návala jsem na tom úplně stejně! Si připadám jak v přechodu. Docela s tím teda bojuju, protože to je fakt mazec! Ještě mě k tomu bolí hlava, takže fakt skvělá kombinace! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
20.11.12 17:51

Ahoj holky tak tady čtu jaké máte návali ale nebojte se nejste v tom sami jsem na tom uplně stejně jako vy :mrgreen: přítel je ze mě hotoví protože neví jestli topit nebo větrat a to se tet ještě přidaly chutě pořád bych se cpala okurkama a pila lák a to u mě není normální. začala jsem cvičit mojžíšku ale doktorka říkala že mě bude muset srovnat přes konečník br. mám stoho docela vítr nepodstoupila jste to některá taky.? :) @lillan AHOJ LIL TAK KOUKÁM ŽE SE BRZO DOČKÁ DRUHÉHO POKUSU JA SI BUDU MUSET POČKAT DO JARA V PONDĚLÍ MÁM JÍT K mOKRÉ A DOHODNOUT SE CO DÁL ALE MÁM STRAŠNÝ STRACH PROTOŽE MÁME POSLEDNÍ POKUS A PAK SE UŽ ASI NEDOČKÁM PROTOŽE PŘIROZENĚ TO NEJDE.ALE VÁM VŠEM DRŽÍM PĚSTI ABY U VÁS BYLI DVĚ//. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
20.11.12 17:59

@Beník2 Ahoj, ano, jen se přehoupne nový rok, tak budu znovu stimulovat. Jindy, když se přehoupne silvestr a je začátek novýho roku, tak je to takový divný ale tentokrát už se těším. To srovnání přes konečník ti nezávidím, já tohle nezažila jelikož jsem neměla MS.
Musíš věřit, že do třetice všeho dobrého. Třeba na tobě taky vyzkouší tu jinou metodu stimulace. I když já ten new stimulační protokol mám i kvůli zvýšení počtu vajíček, to tys měla krásný počet, pokud si pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
21.11.12 20:13

@lillan AHOJ MĚLA JSEM JICH SEDM ALE DOSTÁVALA JSEM KOŃSKÉ DÁVKY HORMONU JINAK BYCH NA TOM BYLA STEJNĚ JAKO TY. POPRVÉ TO TAKY NEBYL ŽÁDNÝ ZÁZRAK A ŽE JSEM TO SNÁŠELA DOBŘE TAK MAPODRUHÉ JSEM DOSTALA PŘIDÁNO NA MAXIMUM MÍCHALA JSEM DVĚ AMPULE ROZTOKU A OSM PRÁŠKU A VÍC UŽ BY MI STEJNĚ NEDALI. MYSLELI JSME ŽE KDYŽ JICH BYLO SEDM TAK BUDE NĚCO DO MRAZÁČKU ALE NIC.TAK TŘEBA OPRAVDU BUDE ZKOUŠET NĚCO JINÉHO. TO ROVNÁNÍ PŘES KONEČNÍK JE PRÝ NEPŘÍJEMNÉ ALE DÁ SE TO VYDRŽET TAK TY OBAVY ZA MNE TROCHU SPADLI. POCTIVĚ KAŽDÝ VEČER CVIČÍM PŘÍTEL S TOHO MÁ SRANDU ALE JÁ SE TET ROZHODLA UDĚLAT PRO TO VŠE A TŘEBA SE BUDEME NA POTŘETÍ RADOVAT :dance: MOC MOC TI BUDU DŘŽET PĚSTI :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
21.11.12 20:30

@Beník2 Ahojky, já cvičím Mojžíšku a těch rovnání kostrče přes konečník mám za sebou už několik. Nic úchvatného ale vydžet se to dá. Zrovna zítra mě to čeká :twisted: Je dobře že se do toho pouštíš, je to dobré i na záda. Akorát dodržet tu pravidelnost každodenního cvičení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
21.11.12 20:33

@Mončina Škoda,že jsme nemohly pokecat víc. Tentokrát to tam byla rychlovka. :lol: Takže v pátek ti držím palce aby to všechno klaplo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.