Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerkaBaterka
Také jsem se divila, že mi ho dělala. Čekali jsme než donesou kaktetr z laborky, tak řekla, že se podíváme jak to vypadá a řekla, že je to krásně načasovaný a velikost těch 26mm. Na kvalitu jsem se ptala také a vše bylo v pořádku i počet 40 mil byl super. To že jste to v sobotu nevydrželi to se občas stane ale na mého „bejka“ to vliv nemá(naštěstí).
@Danny001 Já si to myslim taky, že testovat se má do 14 dní. Dřív to nechci hrotit ani já.
@TerkaBaterka jo je pravda, že u IUI ti nikde netvoří emrya, takže to je ten týden navíc. Já bych měla jít na krev 10.12.
Jak to je s pregnylem u ovulačního testu to nevím. Nemám s tím zkušenost. ![]()
@Pajule1 Měla bych jít na krev a testovat 10.10. Minule jsem měla ducha už 7 den.Tak t možná zkusím ten 10 den. Ještě uvidím.
@Mončina tak po IUI by jsi měla asi správně testovat 14.12. a já po KET 10.12.Takže se na krvi nepotkáme ![]()
@Danny001 píše:
@Mončina tak po IUI by jsi měla asi správně testovat 14.12. a já po KET 10.12.Takže se na krvi nepotkáme
No testovat budu za těch 14 dní a to vlastně mám dostat i MS a když nepříjde jako že nepříjde, tak další bude za týden takže za 3 týdny od IUI. Uvidíme, třeba se potkáme ![]()
Ahoj, chci se zeptat. Když čekám na MS, abych začla brát antiko 6-8 týdnů před stimulací. Ale mrcha zatím ne a ne přijít. Dnes jsem 34 DC, mám si mudr říct o injekci na vyvolání MS nebo jak se postupuje?
@lillan na tvým místě bych si o injekci řekla, dostaneš Agolutin a do 14dnů mrcha dorazí
Tak holky, mám pro vás trochu inspirace a takhle tu teď budou vypadat všechny testy ![]()
@Angel01 Tak jsem si ted zavolala do G. a pry injekci pichaji kdyz ms nedorazi do 14 dnu po terminu. Takze mam jeste pockat.
@Angel01 krasa moc gratuluji, snad se ledy prolomily a uz budou jen dobre zpravy
@lillan aha tak to jo, mě jí píchali vždycky hned, ale je fakt, že já bez léků MS nedostanu vůbec. a děkuju ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.