GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
28.11.12 18:16

@Mončina tak jsem si tě našla, ještě že jsme se potakly v Gennetu, protože to že jsi z Lípy tam není uvedeno. Už koukám na tvoje ruční výtvory i hospůdku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
28.11.12 18:21

@Danny001
Díky za nahlédnutí a žádost o přátelství :hug:. Aspoň už vim jak se jmenuješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
28.11.12 21:58

@Mončina no my si ukazovat fotky nemusíme že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
29.11.12 09:42
@Mončina píše:
Děvčata, tak něco málo jsem vložila na fb, tak kdo chcete nakouknout, můžete u Monika Žišková z České Lípy. Klidně mi dejte echo tam a ráda vás uvidim která jak vypadáte :mrgreen:

Jsi moc šikovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
29.11.12 10:20

@Petra Z :mrgreen: :mrgreen:
Dnes tu nebudu, jdu tvořit na hospůdku, tak se tu mějte ženy. Papa
@Pajule1 Moc děkuju za pochvalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
30.11.12 09:27

Ahojky holky tak jsem po kontrole.-) Mám přes 20folikulů a hodně jich je okolo 18mm nebo jak to je a tak dneska poslední injekdce stimulace + Cetrotide, to je aby hezky prý dozrály a zítra večer Ovitreal, aby folikuly nepraskly a v po v 7 nástup na OPU a do konce příštího týdne už budu mít mimina u sebe.-)) To je frkot.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
30.11.12 10:36

@vamp81
Ahojky. To je krásmá úrodička! Tak ať se hezky držej a ani se nenaděješ a už budeš mít mimíska u sebe. Jak, že ses rozhodla, kolik jich zavedeš?
Kdo ti bude dělat OPU víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
30.11.12 11:23

@Mončina rozhodli jsme se dvě a nevím kdo bude dělat opu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
30.11.12 12:04

@vamp81 skvělá zpráva. :hug: V pondělí dopoledne je na sále Mudr.Petr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
3.12.12 12:10

Ahoj holky, tak jak jste která na tom? Já osobně na sobě nic zvláštního nepozoruju. Jen včera po sexíku jsem trochu krvácela, tak snad to nic nebude.. ale pak to bylo hned pryč.
@Mončina Ty už budeš moc skoro testovat vid?
@Danny001 My asi ještě počkáme, že? Ikdyž ty jsi přeci jen o něco dál než já, když ti zavedli rovnou embryjka ;)
@vamp81 Jak dopadla OPU? Kolik jich máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
3.12.12 12:50

@TerkaBaterka Ahojky, u mě nic nového. Dneska jsem 7 den od KET a po 5 PK. Minule jsem už touhle dobou testovala a byl duch. Teď se testovat bojím a zatím nevím kdy to zkusím - úterý, středa, čtvrtek??? Dneska trochu cítím břicho jako před MS a jinak nic. Jinak jsem doma ani neměla test, jen ten co jsem dostala z Gennetu, tak jsem si říkala super, nebude mě to pokoušet. ale kámoška mi jeden Mamatest poslala poštou, prý jí zbyl po tom co ona ten svůj měla pozitivní a za měsíc už má rodit. tak pro štěstí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
3.12.12 13:46

@Danny001 Koukám, že sis změnila profilovou fotku ;) Pěkné. :) Ted na hodně diskuzích čtu, jak se jim po revizi zadařilo.. tak to by v tom byl čert, aby nám ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
3.12.12 13:53

@TerkaBaterka neměla jsem žádnou fotku a tak jsem hledala něco i pro vás. ten čtyřlístek je pro všechny ;) Kéž by nám to vyšlo. U mě stačí teď jen sebrat odvahu a počůrat papírek…zítra, ve středu??? Váhám, nevím, bojím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
3.12.12 14:08
@Danny001 píše:
@TerkaBaterka neměla jsem žádnou fotku a tak jsem hledala něco i pro vás. ten čtyřlístek je pro všechny ;) Kéž by nám to vyšlo. U mě stačí teď jen sebrat odvahu a počůrat papírek…zítra, ve středu??? Váhám, nevím, bojím. :zed:

Já jsem testovala 10. den, takže jestli to zvládneš, tak klidně ještě vydrž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
3.12.12 14:13

@Pajule1 :P toť otázka - jestli to vydržím. Snad jo. Taky původní plán byl 10 den. A přítel taky nechce abych testovala dřív. Ještě že už je všední den a chodím do práce. Alespoň zaměstnám trochu myšlenky něčím jiným ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.