Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mončina
super Všechno dobře dopadne, jen to dýl trvá a chce to pevná nervy ![]()
@Mončina jsi silná zvládneš to a pokud ještě za pár dnů // neobjevíš, což bych ti moc přála, tak v lednu už určitě!! drž se a neztrácej naději ![]()
Ahojky holky já nestihám, snažím se hodně věcí dodělat doma a v práci:-) Jinak pořád máme 8 statečných a zítra se dozvíme jestli ještě ten den si pojedeme pro miminka a nebo v sobotu
Držím Vám všem pořád palce ![]()
@Danny001 Ahojky taky tiše gratuluji a držím pěsti aby vše bylo ok. ![]()
@Mončina Ahoj žádné chmury neboj třeba to bude vše ok sestřenka měla první čárky na testu a byla v osmém týdnu takže bud v klidu třeba se tam oběví dýl. držím pěsti. ![]()
@vamp81 tak jak bojovníčci? Dostaneš miminka dneska, nebo zítra? ![]()
@Danny001 Jak ti sílý čárka? ![]()
@vamp81 Nenapínej nás, jak to vypadá s tvými miminky?
Holky já vydržela a ještě netestila… dnes jsem byla na KO se štítkou. Výsledky prý perfektní i na případné těhu. Doporučil mi nějaké vitamíny, ale prý po poradě s gynekologem, ale že v těhu je potřeba jod, tak asi zase něco koupím. Další KO za půl roku, v případě těhu dříve, popřál mi hodně štěstí, tak kéž bych ho navštívila dřív ![]()
Ještě dnes v 11 ten zubař a mám zase na půl roku snad vystaráno.
@TerkaBaterka zkoušela jsem včera a přišla mi že je stejná jako v úterý. Tak to zkusím zase zítra. Snad bude všechno v pořádku. Jsem teĎ už 2 dny strašně unavená. Pořád spím a nejsem schopná když přijdu z práce doma cokoliv udělat.
To je super, že máš štítku v cajku. A jsi dobrá, že jsi ještě netestovala. Kdy to zkusíš?
@Danny001 Tak hlavně, že tam nějaká čárka je.. to mě by do začátku taky stačilo ![]()
No myslela jsem, že zítra.. minule jsem testila taky 12DPO a byl duch, tak to zkusím a uvidím. Bereš nějaké vitamíny? Já jen listovku.
@TerkaBaterka tak snad zítra bude test silnější. Ale není to duch // jsou krásně vidět. No to si zítra palce umačkám ja kti je budu držet. Dej pak vědět. Beru zatím jen listovku nic jiného. A snažím se jíst hodně ovoce. Vitamíny až podle toho jak to bude dál vypadat a to bych se i poradila s Mudr.
@Danny001 Tak to je paráda, že to jsou krásné //, nemáš foto?
Jsi hodná, moc děkuju, že na mě budeš myslet.
Mě včera napadlo kouknout se do historie na FB, kde jsem si s jednou kamarádkou psala o těhu příznacích v tom červnu. Otěhotněly jsme asi 14 dní od sebe.. takže ve stejné době, stejné problémy.. a protože já dost věcí zapomenu, už jsem si nevybavovala jak jsem to tehdy měla, krom toho ooobr břicha po hyperstimuláku. No a já opravdu až do nějakého 7-8tt neměla žádné příznaky, bylo mi dobře, jen si vzpomínám na ty prsa.. ty mě slušně narostly, ale taky to bylo asi dýl a ne hned v době testování! Takže to beru, že je to u mě asi normální nic nepocitovat ![]()
Já jsem brala Femibion 800 a předtím GS Mamavit s DHA, to dokonce ještě doma mám. ![]()
@TerkaBaterka fotku mám. Ale fotila jsem to mobilem a je to rozmazaný. Zkusím udělat zítra novou foťákem a kdyžtak jí sem dám. Já už si taky nepamatuju jaký jsem měla kdy příznaky. Občas mě píchne pupek, ale ne moc a ne často. Jediná ta únava a to mám 2 den. Prsa mi v květnu taky narostly, ale to bylo později. A navíc teď jsem nestimulovala na IVF, tak to je taky jiný. Uvidím jak dopadnu v pondělí na krvi.
@TerkaBaterka děkuju. To bude zítra vzájemný. A určitě dej vědět ![]()
@Danny001 Nevím, jestli to stihnu hned ráno. Máme se švagrovou holčičí dopoledne. Potřebuje nakoupit vánoční dárky příteli a hlavně si odpočinout od dětí, takže spolu jdeme po krámech a na oběd. Kdybych to teda ráno nestihla napíšu odpolko
Ještě teda na 100% nevím, zda testnu. Mám strach ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.