GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
13.12.12 14:45

@TerkaBaterka ani se nedivím, že jsi to zblbla. Vždyť nám už z toho všeho hrabe. Pořád něco berem, pak zase neberem. Každou chvilku je to jinak. Snad vám to pomůže. Ta kinezioložka by měla nějak najít tvoje psychický bloky a odstranit je. Ale jak to zatím nevím. Pro mě je důležité, že mě vezme hned. Zkusím to a uvidím.
Já si myslím, že to je na tuty. Kdyby se to mimčo rozjelo tak podle mě čárka na tt bude silnější, ale je tam jen duch :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
13.12.12 16:52

Ahoj, Danny moc držím palce ať tyhle těžké dny překonáš. Sama si říkám, že příští rok bude určitě lepší, alespoň v to doufám.
Já na kineziologii chodila. No, odhalilo se plno zajímavých věcí, až jsem žasla, ale jestli to mám shrnout, zda mi to nějak pomohlo - nevím, těžko říct.
Holky, mám už plašit a volat do G. že mi MS stále nepřichází? Dnes jsem 8 den po injekci na vyvolání MS a u mně sebemenší příznaky příchodu MS. Tak nevím. Dnes jsem 49 DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
14.12.12 06:34

@lillan Taky tam dnes budu volat, protože beru utroš, jak mi bylo řečeno, ale mrcha nepřichází a testy jsou negativní. Tak se chci Mokré zeptat, jestli nemám přestat, abych se jí taky dočkala!
Jinak manžel to vzal docela v pohodě s tím čajem ;) Nezlobil se.. takže dnes si to necháme namíchat a od zítřka bude bumbat se mnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
16.12.12 17:56

Ahoj, holky můžu se zeptat jak se projevuje syndrom PCO a jak se eventuelně utlumuje před IVF, nebo co se s ním dělá před IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
17.12.12 20:59

Ahoj holky, dneska jsem měla jít na krev, ale byla jsem už v pátek. HCG kleslo z 38 na 4,2. Ale nemusí být revize a nehrozí ani mimoděložní. Bylo to biochemické těhotenství. O víkendu jsem si to ořvala a teď se zase sbírám abych bojovala dál. Telefon mi v pátek zvedla přímo Mokrá. Tak se zeptala jestli půjdu do KEt hned další cyklus. Tak jsme se doma dohodli, že jo. Nemá cenu teď vysazovat léky. Vysadila jsem v pátek jen Utrogestan a Estrofem a teĎ čekám na MS. Mám pocit, že tak zítra dorazá, takže se hned objednám na UTZ a zase začnu jíst Estrofem. Nemám co ztatit. Mám tam poslední sněhuláky a když to neklapne, tak se 3 IVF nevyhnu.
Co je u vás nového, jak se všechny máte? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
18.12.12 08:47

@Danny001 Ahoj Danny, přeju hodně sil a hodně štěstí do dalšího KETu :kytka:. Rozhodli jste se správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
18.12.12 13:15

@Danny001
Ahojky holka. V tom špatném co se stalo, je dobré, že nemusíš na revizy a není mimoděložní těhotenství! Hledej na tom to dobré.
To že si to obulela je logické a normální! Takže klidně plakej, pomůže to. Aspoň já to tak mám.
Je fajn, že máš ještě mrazáčky i když poslední. Takže KET bude hned v lednu?
Nevíš, jak je to s dlouhodobým zobáním Medrolu? Slyšela jsem, že se pak ztrácí a zeslabuje jeho účinek?! Já ho zobu už od června, tak nevim jestli se mám dr. zeptat, jestli třeba nezměnit na jiný. Jsem se ptala jestli se hodnoty alergie snížily ale dr. říkala, že to vůbec neví, jelikož hodnoty si měří každá laboratoř jinak a podle těcho co mám já, jedny mám od své gyndařky, druhé z imunologie a Praze a musim se zeptat jestli když mi braly krev v Gennetu tak jestli je tak měřili, tak to nedokáže porovnat. Jen jsem se jí ptala na na, no teď si nemůžu vzpomenout…tak prý podle jejich posledních měření a porovnání jim vyšel Medrol jako lepší varianta.
Posílám ti hodně sil a energie a mysli na to, že budou Vánoce tak se hoď do klidu a užívej si to s rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
18.12.12 17:23

@Danny001 obrečet to musíš, musí to ven a je dobře, že jdete hned do KETu, budu moooc držet palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
18.12.12 17:24

Tady trochu té inspirace :hug: dnes jsem 6+4tt bublinka odpovídá a máme :srdce: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
18.12.12 18:43

@Danny001 Ahoj, to je dobře, že nemusíš na revizi. Alespoň něco dobrého z toho všeho. Moc ti držím palce aby to už tentokrát opravdu už vyšlo, moc ti to přeju. A docela ti i závidím, že půjdete do Ketu takhle rychle. Mě se to vleče a protahuje.
Zítra jdu se svýmu gyn na vyšetření a další injekci. Tak jsem zvědavá co případně u mě odhalí, bojím se abych ještě neměla ten syndrom PCO.
Moc držím palce ať jsi silná pro dalšího bojovníčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
18.12.12 18:43

@Angel01 Krásné, moc závidím. Ale přeji jen samé dobré zprávy a ať prďolka pěkně roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
18.12.12 18:49

@Mončina Ahoj, docela jsi mě překvapila, že stále bereš Medrol. Taky mám zvýšené protilátky proti spermiím, teda je to hraniční, ale Medrol jsem vysadila po neúspěšném IVF. Taky jsem se Mokré ptala, zda se dá zjistit, jak na tom ted mé tělo je s protilátkami je. A ona mi řekla, že zrovna přijela z nějaké konference, kde jí říkali, že ty protilátky nehrají při oplodnění takovou roli, jak si původně myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
18.12.12 19:31

@Angel01 :hug: moc gratuluji. Je to tak nádherné. Pohlaď za mě bříško :) A děkuju za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
18.12.12 19:36

Holky jinak dnešní telefon do Gennetu byl trochu psycho. S Mokrou jsem se v pátek domluvila, že do KET půjdeme hned další cyklus. Ráno volám do CAR, že MS dorazila a že chci termín UTZ. A nějaká sestra, podle jména jsem s ní nikdy nemluvila, byla celkem odměřená a že mě nevezmou, že mají omezenou dobu přes svátky a nemůžou brát nové stimulace. Tak jí říkám, že jsem s Mokoru domluvená a že mi jde jen o 5 minutový UTZ a že jinak a recepty a jinak nic nechci. Tak se prý zeptá doktora a zavolá. Myslela jsem za těch 20 minut co nevolala, že mě omejou. Už jsem si představovala jaký udělám čóro. Pak volala a prý je to dobrý, že mi to přesně na den vychází. Kdyby MS dorazila o den dýl tak by mě nevzali. Na UTZ jdu 28.12.Tak mi spadl kámen ze srdce. Jinak kineziologie ve mě nechala hluboký zážitek. Moc mi to pomohlo na psychiku a jdu tam znovu toho 28.12 po UTZ. Nějak na ten KEt nesázím. Je to buď a nebo. Prostě další pokus na který se už nechci tak upínat. Ale budu moc ráda když to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
18.12.12 19:38

@lillan vůbec si to PCO nepřipouštěj. Ale pro uklidnění znám holky co s touto diagnozou otěhotněly. Neboj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.