GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
658
27.12.12 19:16

@Izzz ¨ Ahoj.
Já měla první zjištění protilátek na spermie od své dr. gynekoložky a to bylo v ledu. Další vyšetření mi dělali na imunologii v Praze v srpnu. A tuším, že i krev co mi brali v Gennnetu v LBC tak tam mi také dělali test na protilátky.
Od května kdy jsem byla poprvé v Gennetu mi nasadil Medrol, který beru až doteď. Na Prednison jsem se ptala dr. Mokré a říkala, že podle jejich statistik úspěšnosti jim lépe vychází Medrol, takže mi ho neměnila. Beru jednu tabeltu ráno. Jak ty a co bereš?
Když se podíváš do popisků tak uvidíš, že už mám za sebou jeden IVF pokus a neúspěšně :(.
Nějak tomu nerozumim, když píšeš, že otěhotníš normálně na první pokus. Tak jaký máš problém?
Já a přítel jsme jinak v pořádku, jen ta zatracená alergie nám brání otěhotnět. Takže při IVF se to obejít samozřejmě dá ale ne vždy to je na první pokus. Záleží také jak velkou hodnotu alergie máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
27.12.12 19:26

@Mončina jak tak koukám, každý pracoviště má jiný stupnice a metody, jak zjistit protilátky, takže nějaký čísla nám moc neřeknou. Byla jsem v Podolí a přešla jsem do VFN k mudr Malíčkové. Mám alergii na sperma plus NTFalfa, což je údajně alergie na embryo.
No já sice otěhotnim okamžitě, ale těhotenství zamlkne…takže jsem musela 2× na revizi, o mimino jsme přišli. To je můj problém. Někde jsem četla, že se tenhle problém dá obejít díky IVF, ale jinde se zas píše že ne.
Dnes mi přily výsledky a nasadili mi Pentomer, Metypred a za 8 týdnů kontrola, jestli to na mě funguje nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
28.12.12 11:24

Ahojky holky tak hcg je 701,7.-) Tak snad to klapne.-) 14.1. jdu na utz, takže zatím mi to moc nedochází a počkám si až to bude vše potvrzené a bude srdíčko a vše půjde jak má:-) Takového času jsme čekali a tak tedka se nechci hnedka radovat a raději stojím pěvně na zemi:-)
Děkuju že jste na mě mysleli a šup další zamnou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
28.12.12 13:39

Ahoj holky, dneska jsem byla na UTZ. Vše je o. k.,tak máme KET naplánovaný na 4.1. Hned potom jsem jela na kineziologii. Prý mám velký psychický blok - strach a taky hodně zklamání. Což je po tom všem pravda. Tak mě paní pomáhá se toho zbavit. Mám pocit, že to je první věc co mi na psychiku pomáhá.
Jinak jsem se ptala Mokré na ty doplatky léků, jak jsme to tady kdysi řešily. Tak to byla nějaká chyba, jí prý vyjížděl počítač, že si to má pacient hradit sám a snažila se mi říct, že se to každé čtvrtletí mění. Tak jsem jí na to řekla, že jsem si to ověřovala v lékárně i v platném ceníku na internetu a nárok na příspěvek od pojišťovny jsem měla. Na to moc nevěděla co říct. Prý je škoda, že jsem s tím receptem nepřišla zpátky, že by to opravila. Tak si na to holky dávejte pozor a hned v Gennetu si to na receptu zkontrolujte, aby jste tam neměli větu - pacient hradí sám, nebo tak nějak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
28.12.12 13:40

@vamp81 To jsou velmi pozitivní zprávy. Nebudu řvát hurá, ale tiše věřit, že to bude v pořádku. Moc ti držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
28.12.12 17:20

@vamp81 Krásné zprávy, moc držím palce ať je i nadále vše na dobré cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
28.12.12 17:21

@Danny001 Tak to je skvělý, že jdeš do KET takhle rychle. Moc držím palce ať jsi první ve 2013 kdo prolomí ledy a brzo nalezneš //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
28.12.12 20:03

@lillan Děkuju. :) Jsem taky ráda, že nemám delší pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
28.12.12 21:54

Ahoj holky, zdravím vás z Albrechtic z hor, kde trávíme letošní Silvestr. Je tu 5 malých dětí a 15 dospělých. Téměř veškerá komunikace se točí na téma děti. Musím říct že je to pro mě trochu hard core.. ráda se postarám a s dětmi se pomazlím, pochovám, ale nejsou moje.. je to pro mě docela smutné. :( Opravdu se modlím a přeju si, abychom se už konečně taky dočkali. :)
@vamp81 Moc držím palce, aby se to dál vše vyvíjelo tak jak má a je to super zpráva.
@Danny001 Je bezva že půjde na KET tak brzy. Moc držím palce. Prosím tě v čem spočívá návštěva té kineziologie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
31.12.12 15:17

Všem snažilkám a čekatelkám přeju do Nového roku splnění našeho snu! Moře lásky, porozumění a zdraví!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
31.12.12 21:20

Holky všem přeji aby se Vám splnilo vše co si přejete a hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
2.1.13 11:18

Ahojky holky,
přeju Všem nádherný rok 2013 a hlavně zdraví to je nejdůležitější:-) a další nové těhulky.-)

Já se mám holky dobře, jsem uplně ok, krom občasného motaní hlavy jsem naprosto jako netěhotná, až mi dneska manža řekl, prý udělaj si test, ale čárka okamžitě tak dobrý:-))

Na silvestra jsme byli doma se známýma, já si dala sklenku lambruska a pak jen přípitek a taky se to dalo bez alkoholu:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
2.1.13 15:32

Ahoj holky,
zdravím Vás všechny v roce 2013 a věřím, že nám všem přinese spoustu radosti a splněných přání ;)

@vamp81 mám z tebe radost, pohlaď za mě bříško :hug:
@TerkaBaterka jak bylo na horách? Přečti si o kineziologii tohle, já to moc popsat neumím. Ale nešla jsem tam s tím, že díky tomu otěhotním. Ale s tím, že potřebuju srovnat psychiku. http://alternativni-medicina.abecedazdravi.cz/kineziologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
3.1.13 19:12

@Danny001 Ahoj Danny, nejdeš náhodou zítra na KET? Mám za to, že jsi tu psala něco o 4.1., moc držím palce ať už to tentokrát opravdu vyjde a brzo nalezneš // :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
3.1.13 21:03

Ahoj holky, Danny, na horách bylo celkem fajn, jen toho sněhu mohlo být víc. Začíná to být pro nás tradice, že vždy na Silvestra, který trávíme na horách, není sníh bud vůbec nebo je ho strašně málo. Ale dělali jsme procházky a bylo to fajn. Jen jsem se musela srovnat s tím, že tam téměř každý pár má malého prďolu a my nic :(
Jinak jsem tento cyklus docela dost dlouho špinila..skoro 14 dní :( vůbec nevím, zda jsem už ovulovala nebo ještě ne a jestli vůbec budu. Ale asi to nemá smysl řešit.. dnes jsem 19DC, tak někdy příští týden asi zavolám do Gennetu a domluvím se s Mokrou co teda dal…
Danny jestli jdeš zítra na KET, tak moc držím palce.
Jak jste si užili svátky a Silvestra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.