Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerkaBaterka Ahoj, můžu tě uklidnit, jsem na tom obdobně. Taky jsem doufala, že u stromečku už budu s bříškem. A taky mi stoupá adrenalin, když vidím lidi se snědou pletí, jak mají kolem sebe několik dětí, to si pak říkám, kde je ta spravedlnost. V loni, když jsme si přáli k novému roku, tak mé jediné přání bylo, abych už měla miminko, bohužel se to nestalo, tak budu doufat, že podruhé to už snad vyjde. Držím nám všem palce ať je pro nás opravdu ten příští rok šťastný.
@TerkaBaterka @lillan jsme na tom holky uplně stejně. Dneska porodila kamarádka z jedný diskuze co stimulovala těsně přede mnou v květnu. Moc jí to přeju, holčička je nádherná, ale bulím dneska celý den. Koukám na stromeček a říkám si, že jsme tu zase jen 2…
Všem Vám přeji krásné a klidné vánoční svátky. Hodně štěstí, zdraví, lásky, pod stromečkem nějaké potěšení a maminkám samou radost s děťátky, těhulkám ať vše probíhá v pořádku a čekatelkám hodně trpělivosti a víry. ![]()
Teri, neboj nejseš v tom sama! A když doma nemáš pochopení tak tu máš nás a máme tu jedna druhou! Vím, že tady s váma je mi fajn a vždy se podpoříme a podržíme jak v krásných tak i těžkých chvílích!
Všem vám tady holčiny každé jedné přeju krásné, klidné Vánoce plné lásky a hodně sil do dalšího „boje“! Držte se!
Ahoj všechny, stejně jako Marti30 bych Vám všem chtěla popřát krásné svátky a věřte, že se miminka dřív nebo později taky dočkáte
S Marti jsme na tuto diskuzi chodili více než před rokem a ted už máme obě pětiměsíční holčičky a s holčinama co jsme si tu dříve psali to vyšlo všem a už mají taky mimča, takže to klapne určitě i Vám
Takže Vám se Sofi držíme moc palce a ještě jednou krásné Vánoce!
Ahojky holky, včera nám nešel proud, tak dodatečně krásné svátky
Doufám že jste byly hodný a že si tedka užíváte dárků ![]()
btw:dneska mamtest čárka se zdá silnější, tak snad ve čt na mě myslete jedu zase na krev ![]()
Ahoj holky, tak Vánoce jsme snad všechny ve zdraví přežili
My byli včera na obědě u tchánů a na večeři u našich. Abychom tu nebyli jen ve dvou, tak jsme to začali dělat takhle a každý rok střídáme oběd a večeři. Dnes přišli tchánovci na oběd k nám a odpoledne i švagrová s dětmi a švárou. A zítra se balíme na Silvestra a k našim na oběd. Aspon nemusím ještě do toho všeho znovu vařit ![]()
Taky jsme si podobně jako vy loni o Vánocích přála a pevně věřila tomu, že to ted pod stromečkem už budeme ve 3 a nebo alespon s miminkem v bříšku, ale ani to se nestalo, ale musíme věřit holkám, které už své poklady mají doma u sebe, že i nás tohle štěstí potká
Tak přeji ještě jednou pohodové svátky a moc moc optimismu ![]()
@HARPER Čau Gábi. Děkujem za přáníčko k Vánocům a k mimiskům.
Stavíte se se Sofinkou nebo mám přijít já mezi svátkama?
Teď jsem měla ovulku, tak jsme na to s miláčkem leželi, tak snad jsme zaseli!
Ahojky holky, tak zítra mě čeká zase krev, tak snad to bude lepší:-) Zatím opravdu nejásám:-) Taky jedeme k manželovými tatkovi, tak budu až večer a napíšu jaké bylo hcg:-)
Hezky užívejte svátky:-)
Ahoj holky,
vstupuju sem znovu po dlouhé době, protože Gennet LB máme nejblíž.
Chci se zeptat, jestli tu není někdo, kdo je v péči Gennetu po opakovaných potratech, případně má výrazně zvýšenou imunitu proti spermiím?
Díky…případně jestli neznáte někoho takového, komu pomohli.
@Mončina Kde tě vyšetřovali? Léčba asi prednisonem, že?
Já mám problém s alergií na sperma, ale otěhotnim vždy na 1.pokus…a nevim, zda to nejde obejít cestou IVF. Někdo píše že ano, někdo ne. ![]()
Ahoj holky, jak jste si užili svátky?? u nás byli celkem v pohodě, jen přemýšlím, že si asi otevřu hračkárnu
dnes jsem byla v Gennetu na kontrole, bublinka má 1,21cm a odpovídá 7+5 stejně jako podle MS
takže se s námi paní doktorka rozloučila a předala nás k obvodní gynekoložce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.