GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3308
8.12.12 21:59

@Danny001 Tak to jsem si trochu oddychla ;) Testni ráno a uvidíš. Na krev jdeš v pondělí ne? A to už to bude jistější, jak na tom vlastně jsi. Já doufám, že třeba není. Mám v plánu testovat dál. :) Mokrá říkala, že mám testovat až za tři týdny a to je teprve příští týden… takže vlastně čas ještě mám. Beru utroš a nevím, jestli to dostanu dokud ho budu brát? Tak jako tak v prosinci stejně nestihnu další pokus, takže to necháme na leden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
8.12.12 22:03

@Angel01 díky. Já to porovnávám s tím, že minule jsem měla už dávno dálnici. Teď je ta druhá čárka pořád slabší. A přijde mi 12 den stejná ajko 8 den.Tak snad to dopadne dobře, ale vyděsilo mě to. byla bych klidnější kdyby sílila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
8.12.12 22:04

@TerkaBaterka jo jdu hned v pondělí. Tak odpoledne budu moudřejší. Věřím, že se to ještě u tebe otočí a vyjde to. Moc bych ti to přála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
8.12.12 22:07

@Danny001 já to chápu, taky jsem plašila, že nesílí…ale podle krve bylo jasno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
8.12.12 22:08

@Danny001 Moc děkuju. Už s tím moc ale nepočítám, ale je to tak vždycky… nejsem asi ten případ, kterému by se stalo, že objeví dvě // když na první testu nejsou… jen jednou jedinkrát jsem je na testu viděla a bohužel jsem si toho pocitu dlouho neužila :( ALe ono to jednou musí vyjít, prostě musí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
8.12.12 22:18

@Angel01 kéž by to HCG bylo v pořádku. Dík za podporu.
@TerkaBaterka uvidíš příští týden. ještě neházej flintu do žita. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
9.12.12 17:04

Ahoj všichni. Holky moc vám držím palce, aby jste se před Vánoci těch // dočkaly. Určitě to vyjde. Danny, moc držím pěsti zítra, ale věřím, že tam určitě alespoň jeden mrňousek bude.
Já už mám od středy píchnutou injekci na vyvolání MS, ale zatím stále nic. Teda sestra říkala, že má přijít o 4.-10. dne po té injekci. Včera ráno už mě bylo blbě, ale zatím se nerozjela. Fakt jak na potvoru nedorazí. Takže stimulace bude ke konci ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
10.12.12 14:39

@Danny001 Ahoj Danny, tak jak jsi dnes dopadla na krvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
10.12.12 14:49

Ahoj holky, tak u mě je to moc špatný. Denska ráno na testu jen duch a HCG 38. V pondělí mám jít zase na krev. Ale už to je jasný, že to nedopadne dobře. TeĎ se modlím abych nemusela na revizi. :,( Všem vám přeju hodně moc štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
10.12.12 16:52

@Danny001 To je mi moc líto, doufala jsem, že to dobře dopadne. Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
10.12.12 17:24

@Danny001 Moc mě to mrzí, že to takhle dopadlo. Věřila jsem, že ti to už tentokrát vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
10.12.12 18:27

@Danny001
Ahojky holka! To je mi strašně moc líto!! Bych se z toho fakt po,,, že si ještě musíme počkat.
U mě už dorazila v so MS, takže jsem hned vysadila Utrogestan. V dnešním zmatku jsem úplně zapoměla zavolat do Gennetu, ale tam by mi řekli už to co vím. Zítra tam cinku ohledně schválení druhého IVF cyklu.
Nakonec jsem ještě v pátek upekla to cukroví. Ve 3h ráno jsem sebou švihla do postele docela grogy! :))) Ale to potěšení, že už mám napečeno mě blaží.
Všem co nám to zatim nevyšlo přeju hodně moc sil!! Holky držme se! Věřím že to dáme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
10.12.12 19:37

@Danny001 to je mi moc líto :-( vypadalo to tak nadějně :-( tak teď aby si měla aspoň trochu štěstí v neštěstí a nemusela na revizi…
@Danny001 a @Mončina holky držte se, příště už to prostě musí vyjít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.12.12 19:45

@Danny001 Strašně moc mě to mrzí. TOhle je snad ještě horší než když člověk ty // ani neobjeví. Jsme sice zklamané ale tohle je horší. Stále ti držím palce, aby se to ještě v dobré obrátilo. :hug:
@Mončina A ono i přes utroš dostaneš MS? Já jsem si myslela že jí dostanu až ho vysadím. Dnes už mě pobolívalo břicho jako na MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
10.12.12 21:27

@TerkaBaterka
Jasně že dostaneš i když bereš utroš. Prostě to tak příroda chce a nic tomu nezabrání, jen to požehnané miminko by tomu zabránilo i když někdy taky ne jak víme.
@Angel01 Moc děkuju za podporu. Hodně sil budem potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.