GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
7.12.12 10:32

@TerkaBaterka uvidíš jak budeš stíhat a jestli testneš zítra nebo v neděli je jedno. udělej to jak to budeš cítit. Já jdu hend ráno k mamce a budeme celý den dělat cukroví. Takže se na počítač během dne nedostanu. Kouknu až večer. Užij si to holčičí dopoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
7.12.12 12:46

@Danny001 Děkuji. Já letos pro nás nepeču… sice mě to baví, ale u nás se to nejí. Jen pomáhám kamarádce, tak možná pár kousků vyfasuju. Tak si to užijte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
7.12.12 19:39

Ahojky holky, nestihla jsem napsat, ale už mám mimi v bříšku bylo to na fofr a pak jsem doma usla.-) 4 máme ještě zamrazený a 2 se nevyvijeli, tak snad za 14 dní bude hezký dáreček:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
7.12.12 20:09

@vamp81 Tak to máš pořád krásnou úrodičku. Máš teda zavedená dvě embryjka? Moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
7.12.12 20:42

@vamp81
Moc gratuluju! Ať se prďolkové drží. Opatruj se! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
7.12.12 20:45

@Beník2
Trošku jsi mi vdechla sílu do žil a dala naději. Moc děkuju :hug:
Dnes jsem si zadělala 4 těsta a v pondělí se vrhnu na pečení. No možná ještě dnes se na to vrhnu když bude chuť. Přítel je dnes na hospůdce sám a já makala doma takže než příjde bych mohla tři těsta uválet, vykrájet a upéct :mrgreen:. Uvidim…
Zatim se tu mějte papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
7.12.12 20:53

@Mončina Ahojky a už jsi netestovala? A MS taky nikde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
7.12.12 20:58

@TerkaBaterka
Ahoj Terko. Ne, netestovala jsem. Řekla jsem si že to vydržim ten týden když snad do té doby nepříjde MS.
A co ty, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
7.12.12 21:06

@Mončina Cítím se normálně… ale stejně jsem se cítila i při prvním těhu. Tak sama nevím jak to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
7.12.12 21:24

Tak to je fajn, že se cítíš ok a určitě vše dobře dopadne! A už víš kdy testneš? Nebo to chceš vydržet co nejdéle netestovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
8.12.12 15:26

Ahoj holky, tak jak se dalo čekat, dnes na testu jen / :( Je to 12 den po IUI a minule jsem měla tento den ducha… tak uvidíme, jestli se ještě neobjeví, ale moc tomu nevěřím. Tak snad rok 2013 pro nás bude ten plodný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
8.12.12 17:22

@TerkaBaterka Ahoj,já také nemám dobré zprávy. Čárka nezesílila a teď odpoledne už je jenom duch…Jsem z toho rozsekaná. :,( Je mi líto, že jsi nenašla //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
8.12.12 21:10

@Danny001 No too nééé Danny! To se přeci nemůže stát :( :hug: Ale myslíš, že je to definitivní? Třeba to nic neznamená… já věřím tomu, že se u tebe miminka stále drží a udrží dalších 9 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
8.12.12 21:44

@TerkaBaterka snad to není definitivní. Ten test co na něm byl duch byl nějaký dr.Max,ale všechny ostatní to byl Mamatest. Tak přítel sedl do auta jel do Globusu do lékárny a po hodině jsem to zkusila znovu a je tam ta čárka zase. Ale přijde mi že za ty 4 dny nezesílila. Zkusím to zase ráno a pak uvidím co v pondělí krev.Teda tohle je zase na palici :zed: A myslíš, že u tebe se to už nezmění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
8.12.12 21:59

@Danny001 nepanikař, mě na mamatestu taky nesílila, byla několiki dní pořád stejná, pak jsem koupila nějaký s citlivostí 25 a byli tam hned // a testovací byla silnější než kontrolní:-) asi si měla jen špatný test, ikdyž chápu ten šok :zed:

@TerkaBaterka nemůže být ještě brzo?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.