Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerkaBaterka uvidíš jak budeš stíhat a jestli testneš zítra nebo v neděli je jedno. udělej to jak to budeš cítit. Já jdu hend ráno k mamce a budeme celý den dělat cukroví. Takže se na počítač během dne nedostanu. Kouknu až večer. Užij si to holčičí dopoledne ![]()
@Danny001 Děkuji. Já letos pro nás nepeču… sice mě to baví, ale u nás se to nejí. Jen pomáhám kamarádce, tak možná pár kousků vyfasuju. Tak si to užijte ![]()
Ahojky holky, nestihla jsem napsat, ale už mám mimi v bříšku bylo to na fofr a pak jsem doma usla.-) 4 máme ještě zamrazený a 2 se nevyvijeli, tak snad za 14 dní bude hezký dáreček:-)
@vamp81 Tak to máš pořád krásnou úrodičku. Máš teda zavedená dvě embryjka? Moc držím palce.
@Beník2
Trošku jsi mi vdechla sílu do žil a dala naději. Moc děkuju ![]()
Dnes jsem si zadělala 4 těsta a v pondělí se vrhnu na pečení. No možná ještě dnes se na to vrhnu když bude chuť. Přítel je dnes na hospůdce sám a já makala doma takže než příjde bych mohla tři těsta uválet, vykrájet a upéct
. Uvidim…
Zatim se tu mějte papa
@TerkaBaterka
Ahoj Terko. Ne, netestovala jsem. Řekla jsem si že to vydržim ten týden když snad do té doby nepříjde MS.
A co ty, jak se cítíš?
@Mončina Cítím se normálně… ale stejně jsem se cítila i při prvním těhu. Tak sama nevím jak to dopadne ![]()
Tak to je fajn, že se cítíš ok a určitě vše dobře dopadne! A už víš kdy testneš? Nebo to chceš vydržet co nejdéle netestovat?
Ahoj holky, tak jak se dalo čekat, dnes na testu jen /
Je to 12 den po IUI a minule jsem měla tento den ducha… tak uvidíme, jestli se ještě neobjeví, ale moc tomu nevěřím. Tak snad rok 2013 pro nás bude ten plodný ![]()
@TerkaBaterka Ahoj,já také nemám dobré zprávy. Čárka nezesílila a teď odpoledne už je jenom duch…Jsem z toho rozsekaná.
Je mi líto, že jsi nenašla //
@Danny001 No too nééé Danny! To se přeci nemůže stát
Ale myslíš, že je to definitivní? Třeba to nic neznamená… já věřím tomu, že se u tebe miminka stále drží a udrží dalších 9 měsíců
@TerkaBaterka snad to není definitivní. Ten test co na něm byl duch byl nějaký dr.Max,ale všechny ostatní to byl Mamatest. Tak přítel sedl do auta jel do Globusu do lékárny a po hodině jsem to zkusila znovu a je tam ta čárka zase. Ale přijde mi že za ty 4 dny nezesílila. Zkusím to zase ráno a pak uvidím co v pondělí krev.Teda tohle je zase na palici
A myslíš, že u tebe se to už nezmění?
@Danny001 nepanikař, mě na mamatestu taky nesílila, byla několiki dní pořád stejná, pak jsem koupila nějaký s citlivostí 25 a byli tam hned // a testovací byla silnější než kontrolní:-) asi si měla jen špatný test, ikdyž chápu ten šok ![]()
@TerkaBaterka nemůže být ještě brzo?? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.