GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1807
4.12.12 09:27

@Danny001 krasny,moc gratuluji a drzim palce at se vse vyvyji jak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.12.12 09:28

@lillan kéž by. Moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
4.12.12 09:31

Tise vam zavidim jak vam to krasne vychazi.Ja mam posledni dny nejaky splin. Vsichni kolem me tehotny. Doufala jsem ze se to letos taky zadari. Nejak se to do toho ledna vlece a navic ms taky zatim neprisla.Na injekci je porad jeste brzo.az v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.12.12 09:34

@lillan znám tyhle pocity. Bude to dobré. Zkus si teď užít Vánoce a nemysli na to tolik. Leden je za chvilku tady. Chce to trpělivost a vytrvalost. Mokrá mi po každém neúspěchu říkala, hlavně vydžte, nevzdávejte to. Taky ještě nemám vyhráno. Jsem na startovní čáře. A moc se bojím po minulých zkušenostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
4.12.12 09:41
@Danny001 píše:
@lillan znám tyhle pocity. Bude to dobré. Zkus si teď užít Vánoce a nemysli na to tolik. Leden je za chvilku tady. Chce to trpělivost a vytrvalost. Mokrá mi po každém neúspěchu říkala, hlavně vydžte, nevzdávejte to. Taky ještě nemám vyhráno. Jsem na startovní čáře. A moc se bojím po minulých zkušenostech.
Úplně Tě chápu, jsou to strašné nervy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
4.12.12 11:39

@Danny001 musím se zítra zeptat co udělali.-) Tak držím palečky, jen takdál tfu tfuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
4.12.12 14:25

@Danny001 Páni, moc gratuluji, jen potichounku.. ale je to úžasné! :hug: Mám velikou radost. Určitě to ted dopadne dobře.
My si ještě na nějaké testování musíme počkat. Snad nám to taky vyjde. A jak se cítíš? Měla jsi nějaké příznaky nebo jsi prostě už nevydržela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.12.12 14:39

@TerkaBaterka Děkuju. Měla jsem klasické menstruční příznaky, tak jsem to nevydržela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
4.12.12 14:43

@Danny001 potichounku gratuluju :potlesk: to je supééér, říkala jsem že listopad je plodný měsíc :dance: a kdo bude testovat dál???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
4.12.12 14:43

@Danny001 Myslíš bolestivá prsa a pobolívání v podbřišku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.12.12 15:10

@TerkaBaterka prsa zatím necítím, mám je pořád po tátovi :mrgreen: i když včera mi trochu začali tmavnout bradavky a zvětšujou se.Ale to může být i tím Utrogestanem. A v břiše mi kručí a bublá. To jsem mívala vždy před MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.12.12 15:27

@Angel01 teď je na řadě Mončina a TerkaBaterka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
4.12.12 16:45

@vamp81 to je moc krásnej počet, tak ať se prďokové drží a jsou z nich embryjka jak mají být!! moc držim palečky!
@Danny001 Ty seš ale nedočkavka nedočkavá :))) Potichoučku gratuluju, tfuj, tfuj, tfuj!!
Já zatim žádné těhu příznaky na sobě nepocituju. Bolesti bradavek už taky ustoupili…tak uvidíme… Snad ten listopad bude plodný i pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
4.12.12 17:40

@Danny001 Kéž bys měla pravdu.
@Mončina Taky nic moc nepocituju. :( Jen na mě asi něco leze… jsem unavená, pobolívá mě v krku no nějak nic moc. Snad to neomarodím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
5.12.12 08:02

Dobré ranko, tak stav zatím stejný všech 8 se hezky vyvyjí a byli plodnny PICSI:-) Tak jsem moc ráda, zítra mi prý už řekne kdy si pro miminka pojedeme.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.