GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3308
5.12.12 12:14

@vamp81 To je super, že jich je stále tolik ;) Moc držím palce, at se pěkně všichni dál vyvíjí a brzy je už budeš mít u sebe. :)
Já jdu dnes ke kámošce péct cukroví. Ačkoliv ne pro mě, protože my to moc nejíme, nabídla jsem se, že pomůžu jí. Při té příležitosti si ale upeču vánočku. Mojí první v životě, snad se povede. :)
Chce udělat tři druhy, pochybuju, že to za dnešek dáme!
Tak co Danny, testovala jsi i dnes? Jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.12.12 13:04

@vamp81 super,že se bojovníčci drží jen tak dál :palec:
@TerkaBaterka dneska jsem netestovala. Zkusím to tak v pátek nebo v sobotu.

Holky dneska jsem strašně moc unavená…ale fakt stašně. Je možné že by to byl těhotenský příznak? To asi je ještě brzy, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
5.12.12 13:07

@Danny001 Podle mě je to možné. uvádí se únava jako jeden z příznaků, takže jsi nejspíš na dobré cestě. :) Já už začínám slušně blbnout a nejradši bych už taky testovala. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
5.12.12 13:11

@Danny001 Kdy jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.12.12 13:15

@TerkaBaterka Ty ještě počkej. Já přeci jen toho 26.11 dostala už 5 denní embryjko. A tobě teprve začali spermoni putovat do dělohy a hledat vajco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.12.12 13:15

@Pajule1 v pondělí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
5.12.12 13:19

@Danny001 Já vím, měla bych, ale jsem tentokrát nějaká netrpělivá. Obyčejně se mi testovat nechce, ale ted je to jiné.. včera jsem už pročítala, které testy jsou ty nejcitlivější atd. No hrůza. Doma mám koupená mamatest proužky a z minula jestě ten umělohmotný… v pátek jdu k zubařce a mám strach, že mi bude chtít dělat rtg, alespon posledně chtěla, ale to jsem byla taky těsně před MS a nevěděla jestli nejsem těhu, tak jsem jí to nedovolila.. ted už budu vypadat jako blázen! V pátek ráni budu 11 den po IUI a to už by třeba mohlo něco být vidět, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.12.12 13:32

@TerkaBaterka To se mi zdá brzo. já jsem dnes 9 den po KET a tak emryjko je straré 14 dnů. 11 dnů po IUI může být jak staré? 6 dní?? Koukám, že minule jsi našla // po 12 dnech. tak zkus testnou v sobotu. Rentgen si nenech dělat když si nejsi jistá, nebo se přeobjednej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
5.12.12 14:25

@Danny001 Joo nějak to s tím zubařem zkusím vyřešit ;) Ano minule jsem testovala takhle „brzo“ protože mi strašně nateklo to břicho a pak se přišlo na to, že je to hyperstimulák. Protože se mi to tehdy zdálo divný, radši jsem test udělala a dušík se objevil.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
5.12.12 15:23

Ahojky holky. Dnes už jsem to nevydržela a testla…a NIC! Ani žádnej dušík slabej prostě jen jedna lajna! Už pak asi testovat ani nebudu. Dnes jsem 12 den po IUI. Za dva dny bych to měla dostat, tak uvidim…
Mějte se tu fajn a přeju vám moc moc štěstí…Nevim kdy se tu ukážu. Nemám sílu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
5.12.12 15:46

@Mončina Moni nesmutni.. to ještě vůbec nic neznamená :hug: někomu se může // ukázat až třeba i týden po vynechané MS. Takže ještě to není ztraceno, ikdyž moc dobře chápu tvé rozpoložení. Držím palce, aby MS nedorazila a místo toho jsi našla // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.12.12 15:49

@Mončina Monči,mrzí mě to moc. Jsi silná a statečná ženská a oklepeš se z toho. Třeba opravdu to ještě teď není konečná. Pořád jsou další a další šance. Věř mi bojuju už hodně moc dlouho a vím jak to bolí Budeš mít mimčo. Veř tomu. Když ne teď tak příště. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.12.12 15:49

@TerkaBaterka držím ti moc palce aby jsi ty // našla na testu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
5.12.12 15:51

@TerkaBaterka @Danny001
Díky moc holky. Jste hodné. Jsem silná a věřim že to miminko mít budeme! Doufám v to!
Jestli ne teď, tak v lednu se začně stimulovat na druhý pokus IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
5.12.12 15:53

@Danny001 Děkuju moc. Snad ano, byla bych štastná jako blecha. A docela by mi to ted bodlo i kvůli práci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.