GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1807
10.12.12 21:58

@TerkaBaterka Ano, i když bereš Utroš, tak MS dostaneš, alespoň u mě ano. Zato ted ani po injekci 5.den stále nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
11.12.12 12:21

Ahojky holky, jaké jsou tady novinky? Já nějka nestíhám, ale ji mi dobře jak jinka:-) Clexane si zvládnu píhnout i sama, tak jsem ráda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
11.12.12 13:58

Ahoj holky,
já dnes byla u svého doktora aby mi odebral kontrolně hcg, tak výsledky budu mít zítra, ale dělal mi i ultrazvuk a bublinka je kde má být, ale těsně pod ní mám hematom, nic velkýho ale je tam…takže klidový režim a doufat, že to bude dobrý :-) příští týden jdu na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
11.12.12 14:19

@Angel01
Ještě jednou gratuluju k bublince! A na nějakej hematom nemysli, když je malej, tak se nemusíš ničeho bát.
Aspoň někomu to vyšlo :kytka: :kytka: :hug:
Já dnes volala do Gennetu a schválení IVF ještě nepřišlo. Zavolám koncem týdne a to už bude tutovka a leden to jistí! Mám to dostat hned 7.ledna, tak to čekání nebude tak dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.12.12 14:29

Ahoj holky,
všem Vám moc děkuju za podporu. Jsem zoufalá, ale slzy nejdou.Asi potřebuju slyšet ten ortel, že je po všem abych si to sama v sobě uzavřela. Bojím se revize nebo mimoděložního. Vadí mi, že musím brát ještě týden léky a píchat Clexan. Přemýšlím o nějaké léčitelce, kartářce nebo tak něco. Nevíte o někom? Začínám se upínat na cokoliv, co by mi pomohlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
11.12.12 15:00

@Danny001
Beru, buď silná a klidně plakej!
Já to ze sebe musim taky dostat sama. Přítel to bere snáž než já. Je až nepochopitelné jak ten můj bere tak snadno a s nadhledem a jistotou že to výjde na podruhé. Kéž by to tak bylo!
Léčitelku ti neporadim ale tady v Novém Boru je prý skvělá a vyhlášená kartářka! Já se k ní chystám také, jen jsem ještě v sobě nenašla tu sílu! Tak jestli budeš chtít na ni kontakt mám ho.
Revizi snad nebudeš muset podstoupit! Mysli na hezké věci, které nás teď o Vánocích čekají. Já vim, je to těžké a vim o čem mluvim, ale tu sílu v sobě vždy najdu a navenek není skoro na mě nic znát. Jen pak doma, se divim jak to přítel se mnou může vydržet. Máme teď dost těžké období, tak se s tím tak nějak oba perem po svém…
Vím, že to zvládneš, stejně tak jaká já a každá z nás tady! :hug:
Jsem ráda, že vás tu mám! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
11.12.12 16:05

Holky já věřím, že příští rok už bude šťastný i pro vás, ta smůla se přeci jednou musí prolomit!! :hug: a @Mončina tobě to přez svátky vůbec uteče :-)

holky mám dotaz, jde zůstat v Gennetu celé těhu?? dnes jsem měla výstup s mým doktorem a uvažuju o změně:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.12.12 14:20

@Danny001 držím moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
12.12.12 20:34

@Danny001 Moc moc na tebe myslím a přeju si, aby bylo vše v pořádku. Vím, že to musí být neskutečně těžké, ale musíš být silná :hug:
@Angel01 Nejsem si jistá zda v Gennetu můžeš zůstat po celou dobu těhu.. mě tehdy řekla, že v tom 9TT mě uvidí naposledy a pak předá do péče gynekologa. ALe snad by to domluvit šlo ;)
Tak dnes jsem 32DC minulý cyklus MS přišla po 33 dnech, tak jsem zvědavá jak ted! Utroš stále zavádím když jste říkaly, že i přes něj MS přijde. Tak schválně kdy to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
13.12.12 13:18

@TerkaBaterka jj mě taky dorazí ms i pžes utrouš.-)

Jak ta Danny, já na ní pořád myslím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
13.12.12 13:34

@vamp81 Tak já jsem zvědavá, kdy dorazí mě! :D
Taky na Danny myslím, snad se brzy ozve, abychom věděly, jak se věc má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.12.12 14:15

@TerkaBaterka @vamp81 @Mončina @Angel01 @lillan
Ahoj holky, jsem tady a moc Vám děkuju za podporu. :hug: Nějak to nemůžu vyplakat dokud to není uzavřené. Dneska jsem si ráno udělala test. Pořád je ta duch, takže HCG v těle je. Volala jsem do Gennetu, že bych ráda přišla zítra ráno na krev. Protože pokud HCG nebude dělat neplechu a kleslo, tak by mi mohli vysadit léky a nemusela bych je do sebe už cpát a píchat ten Clexan. Moc se bojím mimoděložního a revize. Ale snad při té smůle to odejde z těla samo. Nesmím to vzdávat, musím bojovat a já budu. A mám novinku. Od léta mám kontakt na kinezioložku. Tak jsem ho včera vytáhla a paní zavolala. Nastínila jsem jí lehce můj problém. Tak mi řekla abych přišla dneska v 18h. Máte s tím někdo zkušenosti? Vůbec nevím co mě čeká, ale chytám se všeho a věřím, že mi paní pomůže odstranit nějaké psychické bloky. Dám vám pak vědět jaký to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
13.12.12 14:27

@Danny001 Ahoj Danny, kineziologii jsem absolvovala a určitě Ti pomůže, ale spíš asi po psychické stránce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
13.12.12 14:33

@Danny001 To jsem ráda, že jsi se ozvala :hug: A máš tedy na tu krev zítra dorazit? S kineziologií nemám nejmenší zkušenost, nicméně se ted taky chytám čeho můžu. Znovu jsem volala léčiteli a jsem úplně blbá a až to povím manželovi, asi mě zabije! Když jsem u něj totiž byla před 3 týdny, poslal mi do mailu směs na čaj a na výplachy před stykem… manžel se ptal a co on, jestli taky nemá něco pít. Tvrdila jsem mu, že ne! On pořád at tam zavolám a já na to kašlala, dnes jsem zavolala a pán se divil, že mi to údajně posílal!!! Takže mi to pošle dnes večer nebo zítra… :zed: Manžel už to dávno mohl pít.
Tak začne holt ted no.
Taky jsem volala kvůli Mojžišovce a cvičí se to tu každou neděli od 18 hodin, tak to po Novém roce chci taky zkusit!
V čem spočívá ta kineziologie?
Danny a je jisté, že z toho žádné mimi nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.12.12 14:42

@Pajule1 jéé na tebe jsem zapomněla. Já si říkala že mi někdo určitě vypadl. Psychika je u mě důležitá. Tam je asi velký kámen úrazu, prožila jsem za posledních 6 let hodně ošklivého a náročného. Takže budu vděčná když mi někdo pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.