Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerkaBaterka Ano, i když bereš Utroš, tak MS dostaneš, alespoň u mě ano. Zato ted ani po injekci 5.den stále nic.
Ahojky holky, jaké jsou tady novinky? Já nějka nestíhám, ale ji mi dobře jak jinka:-) Clexane si zvládnu píhnout i sama, tak jsem ráda:-)
Ahoj holky,
já dnes byla u svého doktora aby mi odebral kontrolně hcg, tak výsledky budu mít zítra, ale dělal mi i ultrazvuk a bublinka je kde má být, ale těsně pod ní mám hematom, nic velkýho ale je tam…takže klidový režim a doufat, že to bude dobrý
příští týden jdu na kontrolu
@Angel01
Ještě jednou gratuluju k bublince! A na nějakej hematom nemysli, když je malej, tak se nemusíš ničeho bát.
Aspoň někomu to vyšlo
![]()
Já dnes volala do Gennetu a schválení IVF ještě nepřišlo. Zavolám koncem týdne a to už bude tutovka a leden to jistí! Mám to dostat hned 7.ledna, tak to čekání nebude tak dlouhé.
Ahoj holky,
všem Vám moc děkuju za podporu. Jsem zoufalá, ale slzy nejdou.Asi potřebuju slyšet ten ortel, že je po všem abych si to sama v sobě uzavřela. Bojím se revize nebo mimoděložního. Vadí mi, že musím brát ještě týden léky a píchat Clexan. Přemýšlím o nějaké léčitelce, kartářce nebo tak něco. Nevíte o někom? Začínám se upínat na cokoliv, co by mi pomohlo ![]()
@Danny001
Beru, buď silná a klidně plakej!
Já to ze sebe musim taky dostat sama. Přítel to bere snáž než já. Je až nepochopitelné jak ten můj bere tak snadno a s nadhledem a jistotou že to výjde na podruhé. Kéž by to tak bylo!
Léčitelku ti neporadim ale tady v Novém Boru je prý skvělá a vyhlášená kartářka! Já se k ní chystám také, jen jsem ještě v sobě nenašla tu sílu! Tak jestli budeš chtít na ni kontakt mám ho.
Revizi snad nebudeš muset podstoupit! Mysli na hezké věci, které nás teď o Vánocích čekají. Já vim, je to těžké a vim o čem mluvim, ale tu sílu v sobě vždy najdu a navenek není skoro na mě nic znát. Jen pak doma, se divim jak to přítel se mnou může vydržet. Máme teď dost těžké období, tak se s tím tak nějak oba perem po svém…
Vím, že to zvládneš, stejně tak jaká já a každá z nás tady! ![]()
Jsem ráda, že vás tu mám! ![]()
Holky já věřím, že příští rok už bude šťastný i pro vás, ta smůla se přeci jednou musí prolomit!!
a @Mončina tobě to přez svátky vůbec uteče ![]()
holky mám dotaz, jde zůstat v Gennetu celé těhu?? dnes jsem měla výstup s mým doktorem a uvažuju o změně:-(
@Danny001 Moc moc na tebe myslím a přeju si, aby bylo vše v pořádku. Vím, že to musí být neskutečně těžké, ale musíš být silná ![]()
@Angel01 Nejsem si jistá zda v Gennetu můžeš zůstat po celou dobu těhu.. mě tehdy řekla, že v tom 9TT mě uvidí naposledy a pak předá do péče gynekologa. ALe snad by to domluvit šlo ![]()
Tak dnes jsem 32DC minulý cyklus MS přišla po 33 dnech, tak jsem zvědavá jak ted! Utroš stále zavádím když jste říkaly, že i přes něj MS přijde. Tak schválně kdy to bude ![]()
@TerkaBaterka jj mě taky dorazí ms i pžes utrouš.-)
Jak ta Danny, já na ní pořád myslím ![]()
@vamp81 Tak já jsem zvědavá, kdy dorazí mě! ![]()
Taky na Danny myslím, snad se brzy ozve, abychom věděly, jak se věc má.
@TerkaBaterka @vamp81 @Mončina @Angel01 @lillan
Ahoj holky, jsem tady a moc Vám děkuju za podporu.
Nějak to nemůžu vyplakat dokud to není uzavřené. Dneska jsem si ráno udělala test. Pořád je ta duch, takže HCG v těle je. Volala jsem do Gennetu, že bych ráda přišla zítra ráno na krev. Protože pokud HCG nebude dělat neplechu a kleslo, tak by mi mohli vysadit léky a nemusela bych je do sebe už cpát a píchat ten Clexan. Moc se bojím mimoděložního a revize. Ale snad při té smůle to odejde z těla samo. Nesmím to vzdávat, musím bojovat a já budu. A mám novinku. Od léta mám kontakt na kinezioložku. Tak jsem ho včera vytáhla a paní zavolala. Nastínila jsem jí lehce můj problém. Tak mi řekla abych přišla dneska v 18h. Máte s tím někdo zkušenosti? Vůbec nevím co mě čeká, ale chytám se všeho a věřím, že mi paní pomůže odstranit nějaké psychické bloky. Dám vám pak vědět jaký to bylo ![]()
@Danny001 Ahoj Danny, kineziologii jsem absolvovala a určitě Ti pomůže, ale spíš asi po psychické stránce
@Danny001 To jsem ráda, že jsi se ozvala
A máš tedy na tu krev zítra dorazit? S kineziologií nemám nejmenší zkušenost, nicméně se ted taky chytám čeho můžu. Znovu jsem volala léčiteli a jsem úplně blbá a až to povím manželovi, asi mě zabije! Když jsem u něj totiž byla před 3 týdny, poslal mi do mailu směs na čaj a na výplachy před stykem… manžel se ptal a co on, jestli taky nemá něco pít. Tvrdila jsem mu, že ne! On pořád at tam zavolám a já na to kašlala, dnes jsem zavolala a pán se divil, že mi to údajně posílal!!! Takže mi to pošle dnes večer nebo zítra…
Manžel už to dávno mohl pít.
Tak začne holt ted no.
Taky jsem volala kvůli Mojžišovce a cvičí se to tu každou neděli od 18 hodin, tak to po Novém roce chci taky zkusit!
V čem spočívá ta kineziologie?
Danny a je jisté, že z toho žádné mimi nebude?
@Pajule1 jéé na tebe jsem zapomněla. Já si říkala že mi někdo určitě vypadl. Psychika je u mě důležitá. Tam je asi velký kámen úrazu, prožila jsem za posledních 6 let hodně ošklivého a náročného. Takže budu vděčná když mi někdo pomůže…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.