Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerkaBaterka Mokrá má dovolenou, bude tam až ty dva dny mezi svátkama
ukecávala jsem totiž sestřičku na UTZ před Vánocemi, ale říkala, že je tam jen Petr a má toho moc
@Angel01 Díky za info, alespon vím, že jsem to zkusila a od vás vím, že to prostě tak má být a další IUI se odkládá na leden ![]()
Ahoj holky, já nestíhám, ale myslím na Vás:-) Zítra je den D a jdu na krev
dneska jsem vůbec nemohla usnout, byla mi horko a už se začínám zítřka bát, že budou proplakané vánoce
.Jinak mi nic není cejtím se pořád ok jakoby nic, břicho samou modřinu od clexanu, ale jinak jsem naprosto v poho ![]()
@vamp81 Tak ti na zítra moc moc držím palce. A test sis nezkoušela dělat?
Ahojky holky, ráno na testu byla i druhá čárka ale o něco slabší, takže jsem se neradovala protože to už tu jednou bylo.Ted jsem volala a hcg je jen 51 takže za týden jdu na krev znova, ale že těhotná jsem ale je to nízký, tak já nevím neraduju se, ale poprvé jsem slyšela že jsem těhotná
Holky myslete na mě at to dopadne a hcg roste, prosím prosím
@vamp81 posílám ti veliké objetí. Vím jaký je to strach a moc ti přeju aby jsi neprožila to co já a aby HCG rostlo. A to jsme chtěly mít hezký vánoce…Drž se. ![]()
@vamp81 Určitě na tebe budeme myslet a moc ti držet palečky. Musí to dobře dopadnout.
Moc Vám děkuju a doufám že nebudu v tom sama a že to dopadne a v neděli bude čárka silná jak silnice:-) Myslím na Vás a at to všem dopadne ![]()
Zdravím všechny čekatelky, přeji Vám krásné svátky vánoční a ať rok 2013 je pro nás ten pravý a nadělí nám to co si všechny nejvíc přejeme ![]()
Ahoj holky…
Chtěla bych vám popřát moc krásné Vánoce…
Užijte si je v klidu a pohodě a bez stresu a co nejlépe…
Rok 2013 snad bude pro všechny které čekají na ten zázrak úspěšný…
A já se přidám asi do řad Geneťaček z Liberce
Milé čekatelky na // všem přeji krásné a pohodové vánoce a at v roce 2013 si k Vám najde cestu ten malinkatý človíček, který Vás bude potřebovat a milovat.
Naší Terezce je dnes 5měsíců a jsem strašně štatná, že jí mám a čekali jsme na ní 5let a máme jí z IVF. Holky i vy se všechny dočkáte.
@vamp81 Ahojky, dělala sis dnes ten testík? Jak to dopadlo?
@Marti30Děkuji za milá slova, snad se nám opravdu v roce 2013 splní tohle velké přání.
Holky asi je to těmi Vánocemi, ale nějak to nedávám… stále se mi honí hlavou kdy se toho miminka dočkáme.. co děláme špatně a hodně mě trápí ted to, že jsem potratila.. mohla jsem ted sedět pod stromečkem s pěkným bříškem a těšit se na miminko. Místo toho je mi spíš do breku a stále si říkám proč my!!! Omlouvám se, že sem zrovna v tento čas píšu tak depresivně, ale manžel tohle nějak nechápe.. ![]()
Chtěla bych vám všem přesto popřát krásné svátky a co možná nejmín smutných myšlenek
Budeme věřit, že ten příští rok bude už skutečně náš a budeme maminky těch nejkrásnějších dětiček na světě.
Jsem moc ráda, že vás mám a děkuji vám za vše. Tak šťastné a veselé Vánoce všem ![]()
Holky, přeju všem pohodové prožití vánočních svátků a do dalších týdnů jen samé pozitvní zprávy a těhotenské testíky
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.