Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mončina ahoj ty jsi jak ja, taky radim s dekoraci momentalne vanocni. o vikendu jsem delala 6 adventnich vencu plus dalsi dekorace. a co se tyce cukrovi tak cca 10 druhu to jisti. Jen si dej pozor na barvy a laky.od toho varuji na pocatku tehotenstvi.
@Petra Z To si myslím, že určitě ne. Akorát snad v prosinci mají mít nějaký omezený provoz, ale snad jen laboratoř. Raději si zavolej co nejdříve. jsou tam moc milý a vstřícní. A držím palce ať vše vyjde ![]()
@Danny001 píše:
@Pajule1 mamka ví všechno, ale teď mi přijde, že si dalala nějaký odstup. Ten potrat ji v létě asi dost zasáhnul, viděla mě nešťastnou a bojí se teď aby se něco nezakřiklo. hrozně by si přála abych už měla mimčo a má zákaz o tom s kýmkoliv mluvit. Ale včera mi volala že se staví na kafe a jestli něco chci. tak jsem jí řekla, že já ne, ale děti že by si dali dorta. Tak mi přinesla 2 zákusky a když odcházela tak popřála hodně štěstí.
Tak to Ti určitě napeče ![]()
@lillan @Mončina teď jste mi udělaly radost, že nejsem jedinej blázen, kterej pořád něco tvoří
já budu děělat zítra věnce a stromečky do květináče a co se týká cukroví, tak většinouu mám kolem 25druhů, ale jsem cukrářka, tak se to tak trochu čeká
a do toho mám teď ještě rozháčkovaný 2čepice pro synka ![]()
@Danny001 jsi hodná......ale zatím ne…jsem opět po neúspěšném KETU a potřebuju pauzu…
tak hledám a pátrám co dál…takže další akce by byla až někdy v březnu nejdříve
Takže budu kdyžtak volat tedy až po Novém roce…poptám se co a jak a uvidím
@Petra Z to mě mrzí, že ti to nevyšlo. Já jsem dneska po KET 2 den.....Do jakého CAR jsi chodila před tím?
@Danny001 Praha Podolí…
Když jsem začínala. v Liberci byl Genett v začátcích a na zákroky se stejně jezdilo do Pražského…
Tak jsem zvolila Podolí…
Ale Liberec mám o moc blíž…a v Praze KETY nevycházejí, tak si asi dáme celé IVF znova a jinde…
@Danny001 vidím v popisu že jsi po KET----držím strašně palce
@Petra Z Pro nás bylo rozhodující že jsme z Liberce a Gennet máme autem i MHD 10 minut od bydliště. Ale jsem tu spokojená. Chodím k Mudr. Mokré a ta je skvělá. Nemá sladký řečičky ale na rovinu řekne jak se věci mají. A pak je tam Mudr.Petr. u toho jsem byla 2× na UTZ a dělal mi OPU a byl taky moc fajn. Ten je zase takovej děsně pozitivní. Jo děkuju, jsou to nervy.....ale snažím se myset pozitivně a věřit. ![]()
Holky nemám moc čas, ale myslím na Vás:-) V pátek jdu na ko, tak pak určo napíšu kolik se tam ukáže folíků.-)
Držte se:-)
@vamp81 taky na tebe myslím a v pátek chci pozitivní zprávy. ![]()
@Danny001 doufám že ano, vaječníky už začínám cejtit, piju jako duha a jím jogurty.-))) tak sand vše klapne a budou hezké vánoce:-) Ty se opatruj a hlad břuch:-)
@Danny001 no já jsem z Mimoně…jestli ti to něco říká......cca 30 minut autem do LBC
Jen to cestování do Prahy mě unavuje......je to prostě daleko a kvuli UTZ tam jet–celý den zabitej
@Danny001 píše:
@Angel01 @lillan @Mončina Tak nakonec jsem jenom já mimozemšťan kterej je nešikovnej![]()
![]()
Neboj, nejsi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.