GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
3.12.12 14:13

@vamp81 myslím dneska na tebe. Jak jsi zvládla OPU a co folíci? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
3.12.12 14:19

@Danny001 Jak se to vlastně při KET počítá? Když byly embrya 5 dní PK a ted jsi 7 od KET tak to znamená, že je to jakoby 12 dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
3.12.12 14:29

@TerkaBaterka počítá se to uplně stejně jako po ET. Přesně jak píšeš. Tak pokud jsem minule u jednoho embrya měla ducha 7 den, tak je vysoká pravděpodobnost, že tam bude i teď. Ale nechci se stresovat tím, kdyby teď nebyl a pak bych lítala a sháněla testy a zkoušela to znovu. Takhle když by 10 den nic nebude, tak mi to bude jasný. A když bude, tak to už nebudu muset zkoumat přes lupu :mrgreen: Ty budeš testovat až někdy koncem příštího týdne, ne? Nebo to zkusíš dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
3.12.12 15:54

Ahoj holky, tak já dnes byla na krvi a HCG je 347 :dance: jen na UTZ jsem objednaná až na 27.10. protože ten týden před Vánocemi má Mokrá dovolenou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
3.12.12 17:43

@Angel01 Jééé moc moc gratuluju. To je krása. Budeš mít úžasný dárek pod stromeček ;) Nějaké těhu příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
3.12.12 18:30

@TerkaBaterka děkuju, kromě toho, že pořád jím a nevejdu se do kalhot :-D mi je naprosto dobře a žádné těhu příznaky nemám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
3.12.12 19:26

Ahoj holky tak koukám jak se to tady krásně rozjíždí a těhulí. jen tak dále :potlesk: jápořád poctivě cvičím Mojžíšku a doufám že snad na jaře. jsem tet nějaká divná po rozhovoru s Mokrou když jsem tam byla na konzultaci co dál tak byla pěkně nepříjemná asi měla špatnou náladu. Chtěla jsem se jí zeptat na tolik věcí a nakonec jsem se zmohla jen na to jakou máme šanci přirozenou cestou tak výsledek zněl že 10% dost blbí :,(.pořád se tím trápím ale hlavně tím jak se chovala doktorka překvapilo mě její jednání znám jí 12let a tak nevím co si o tom mám myslet. přemýšlím i o tom že najdem jiné centrum. :( moc moc vám držím pěsti aby se vám ukázali dvě// :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
3.12.12 20:06

@Angel01 :dance: veliká gratulace. Paaráda, konečně dobrá zpráva. Opatruj se a hlaď bříško :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
3.12.12 20:09

@Beník2 Ahoj, kašli na ní. Nám se jendou stalo taky že byla docela odměřená, ale další návštěvu už to zase byla ta fajn doktorka. Sice jí to neomlouvá, ale ber to tak. Šance je malá, ale je. Takže to zkoušejte a když to neklapne tak půjdete na IVF. Tímhle se nesmíš trápit, jinak se zblázníš. Hezky cvič, rozmazluj se a nech to na osudu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
3.12.12 20:20

@TerkaBaterka
Ahojky. Díky za optání. No ještě jsem netestovala. Zdobila jsem hospůdku, takže na nějaké testování nebyl ani čas. Přítel už mi včera hlásil, že bych mohla počůrat testík, ale já bych to zkusila ve středu nebo v pátek. Uvidim jak vydržim s nervama :mrgreen:
@Danny001 to čtyřlístkové štěstí se nám bude hodit, takže moc díky za něj! :kytka: Já taky zatim žádné extra těhu příznaky, tak chci to testnutí co nejvíc oddálit.
@TerkaBaterka Terko, nejen po revizi ale i po laparce je ta šance vysoká :mrgreen: Tu jsem prodělala já, tak tomu také věřim víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
4.12.12 09:11

Dobré ranko, já se omlouvám, ale včera jsem byla nějaká mimo :mrgreen: Jinak odsáli 20 folikulů a 20 z toho occtocystů nebo jak to je a dneska mi volali, že 8 zůstalo a vypadají hezky, tak uvidíme co příběh na pokračování zítra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.12.12 09:22

Ahoj holky, tak mám info. Samozřejmě jsem to nevydržela a dneska 8 den po KEt jsem testovala. A jsou tam // :) Nechci zatím nic zakřiknout, v pondělí teprve KET a pak po minulé zkušenosti vím, že je to teprve začátek. Ale mám radost. Že by ten listopad nebyl tak špatný měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.12.12 09:23

@vamp81 to je krásný počet. Tak moc držím palce ať jsou z toho kvalitní emryjka ;) Budete mít PISCI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
4.12.12 09:25

@Danny001 Moc gratuluju a držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
4.12.12 09:27

@Pajule1 děkuju,ale zatím pst. Je moc brzy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.