Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z jo jasně, vím kde je Mimoň. Do Liberce to budeš mít přeci jen o dost blíž. A dneska už jsou tady na velmi dobré úrovni. Určitě ti to tu doporučuju. Ty jsi měla KET se stimulací?
@Pajule1 nejsem manuálně zručná, ale třeba umím jiný věci. Můžu vám zazpívat.
Ale to by jste po mě asi naházeli to vaše skvělí cukroví. ![]()
@Danny001 ano se stimulací…estrimax… a ted naposledy ještě prednison a anopyrin
a ty???stimulace a nebo v přirozeném cyklu???
@Petra Z
Ahoj Peťule
To je mi líto, že ani 4 KET nevyšel. Se nebudu ani ptát jak je. Nemusíš se moc rozmýšlet a určitě přejdi do Liberce. Budeš tu maximálně spokojená! Co Romča, jak se má, jsem jí neviděla ani nepamatuju.
@Danny001 Počkej, počkej, co se týká malování tak na to jsem taky levá jak šavle! Malovat neumím vůbec nic! Ale to tvoření mě baví a taky se pokooušim dělat ze starého nové. S tím jsem ale teprve na počátcích.
@lillan @Angel01 Tak máme spoleečné tvořeníčko a taky to bude těhotenství. Anegel, tolik druhů nedělám, to bych asi nedala a před tebou smekám!
@Petra Z já mám také stimulovaný KET - Estrofem, Utrogestan. K tomu beru Medrol, Pentomer a píchám od pondělí Clexan. Ten je na ředění krve a prý podporuje zahnizďování. Když beru ten Estrofem(to je asi jako u tebe Estrimax) tak nemůžu dostat MS, myslím si to správně? Tu bych dostala v případě, že by TT nebyl pozitivní a tak bych bysadila léky?
Angel to mám radost a moc gratuluju ke //
Doufám, že se ted budeme jen a jen přidávat do řady za tebou. Pozoruješ na sobě něco? Já jsem taky teprve 2DPO pokud se den IUI nebere jako 1DPO. Takže logicky nic nepozoruju, ani ty prsa nic nedělají.
@Petra Z Mrzí mě, že nevyšel ani 4 KET, ale věřím, že ti v Gennetu v LB pomohou. ![]()
Holky já mám v práci takovej masakr, takže se ted poslední dobou vůbec nesoustředím na miminko, ale spíš mi jde hlava kolem
Vůbec nevím, jak to tam se mnou bude, chtějí mě spolu s několika kolegy přesunout do nového oddělení, ale to se mi vůbec nechce, protože tady je super parta. No bude to ještě zajímavé.
@TerkaBaterka nikam tě nepřesunou, protože půjdeš na meteřskou ![]()
@Mončina ahoj.....jee než mi cvaklo, že to seš ty ![]()
No byl to vlastně 5.KET......jen ten jeden, hned ten 1.dopadl ¨revizí v 6.týdnu
a koukám, že máš po IUI:…držíííím ![]()
@Danny001 estrimax je jako estroferm…a MS brzdí spíš Utrogestan…
Já vysadila v sobotu všechny léky a v úterý to dostala
@Petra Z tak uvidím, nějak to dopadne. Máš krásnýho chlapečka. A určitě příští rok k němu přibude sourozenec ![]()
@Petra Z
Mě právě Romča říkala, že chceš přejít ale kvůli mrazáčkům by to prý byl nějaký problém či co? Taky mi říkala, že seš teď po poslednim KETu, tak jsem doufala, že ti to klapne. Ty máš aspoň mrazáčky, ty já nemám. Tak proto to musí vyjít!
@Danny001 ještě že toho Matyáše mám…
@Mončina jo má m ještě v Podolí mrazáčky…ale protože nám KETY nejdou, tak asi projdeme celým IVF znova…
Uvidíme.....to jsme jen včre adoma tak probírali…tak sonduju víš
@Danny001 To by byla ta nejlepší možnost, otěhotnět a jít na mateřskou. Ale já to tam mám ráda a chtěla bych odcházet v klidu a ne v hektické době kdy nikdo neví co bude jeho prac. náplň. Zkrátka nejsem zastáncem reorganizací. Podle je to nesmysl provádět takové škatulata batulata.. neříkám občas trochu poupravit kompetence, ale tohle se mi fakt nelíbí. ALe stále bojuju a budu i dál. ![]()
Děvčata, tak něco málo jsem vložila na fb, tak kdo chcete nakouknout, můžete u Monika Žišková z České Lípy. Klidně mi dejte echo tam a ráda vás uvidim která jak vypadáte ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.