GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
16.11.12 20:12

@Marti30 jé, tak to mě mrzí, že chlap nepomůže… :,( To já si stěžovat nemůžu, teda je hodně v práci, ale když přijde domu tak se stará, hodně mi se vším pomůže, takže já jsem v pohodě… Zatim teda jen kojim, ale ted na noc zkouším nutrilon, začla se mi víc budit… Hodně si vyhraje na hrací dece, pověsila jsem jí tam na hrazdičku ty Lamaze zvířátka a to jí baví, spí docela i přez den… Je s ní už sranda, pěkně žvatlá a pláče teda minimálně, v noci teda ještě nikdy… na jídlo mě vzbudí tím, že se chruje a funí :mrgreen: ted teda už i žvatláním :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Přeju ti, at je brzy líp! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
16.11.12 20:35

@Marti30 naše kočička… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
16.11.12 23:30

Harper Sofinka je krásná… to moje zlatíčko už také pěkně žvatlá, směje ale bohužel někdy dostane i řvací záchvat, že nevím co sní. Ale naštěstí si vždy nějak poradím a utiším jí.
Manža ten se asi nezmění bohužel :,(. By mě zajímalo co bude dělat a já lehnu z nějakou nemocí ted v zimě co bude hned. Vím jak to bude už ted, budu se muset dál starat at budu mít teplotu či ne. Kvůli malé vydržím cokoliv. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
17.11.12 11:49

Ahoj holky tak vás všechny zdravím. Já jsem včera byla poprvé na cvičení Mojžíšovky a zjistila mi že mám problém v pánvy je zablkovaná tak od včera cvičím a doporučila mi třetí ivf až tak po pěti měsících. Máte stím některá zkušenost? jsem nějaká hotová že musíme čekat tak dlouho.ale chci věřit že mi to pomuže aby se to po třetí povedlo. jdete některá 26.11: v 11.00h? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
18.11.12 11:08

Holky dneska mě začalo bolet břicho, tak nevím, to asi není dobré :( Jak bylo vám touhle dobou po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
18.11.12 12:50

@Lela13 buď v klidu, to nic není, mimi se zahnízdujě a dělá si místečko;) to je naprosto v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
18.11.12 14:33

Andílku kéž by to tak bylo! Tentokrát mi spíš nesedlo včerejší jídlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
19.11.12 09:43

Ahojky, @Lela13 a kolikátý jsi den po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.11.12 10:47

@vamp81 dnes je to 6. den když nepočítám den ET. Včera ráno to byly fakt děsný křeče, dneska bolí břicho taky, ale jen tak nepříjemně tlačí, jako bych měla dostat MS, toho se teda doufám nedočkám :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
19.11.12 11:19

Ahoj holky, mám dotaz. Měla jste některá po merionalu problémy se špiněním? Mám píchat před IUI 3DC, 6DC a 9DC. Mám tedy za sebou 2 dávky a včera jsem začala špinit, dnes jsem 9DC a čeká mě v 9 večer poslední dávka a zítra ráno pojedu za Mokrou na kontrolní utz. Dnes mám i takové divné křeče, jako když to mám dostat a nebo jako při průjmu.. takové je to divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
19.11.12 11:37

@Lela13 tak to by mohlo být nadějný:-))) Jak jsi zvládala menopur a rý ten clexal dost bolí, ale je dobrý na podporu uhnzdění:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.11.12 11:37

@TerkaBaterka Ahojky, raději zavolej do Gennetu a zepte se na to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.11.12 11:39

@Lela13 nemusí to znamenat vůbec nic. Snaž se myslet pozitivně. To čekání je strašně dlouhý a víc se pozoruješ. Může to být zavrtávání miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.11.12 11:41

@Angel01 Co tvoje mimika, kdy bude ET? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.11.12 11:41

Dneska jsem byla ráno u Mokrý na UTZ. KET je naplánovaný na 26.11 :) Tak na druhý pokus to snad vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.