Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak asi do tý PK půjdeme, u 1.IVF jsme právě neměli nic, ani PK ani jiný metody, vajíčka se nám oplodnili sami…a teď bude ISCI + Pk tak jsem z toho byla trochu rozhozená ![]()
@Angel01 kéž by jsi měla pravdu. Nebok se toho. je skvělí, že vám to u 1 IVF vyšlo i bez jiných metod. To se zase moc párům nepovede. Já jsem u prvního IVF, taky neměla žádný metody navíc a dopadlo to strašně. Teď si jen pojišťuješ že vyberou na oko opravdu pěkný spermijky a pokud bude tvoje kvalita vajíček dobrá, tak to bude v pohodě. ![]()
@Danny001 píše:
@Pajule1 Díky, snad to tentokrát nezvořu
Já si myslím, že tentokrát už si dáš sakra pozor
@Danny001 Super, tak moc držím palce. Já jdu do G. taky 19.11. ale až odpoledne.
@Beník2 Díky, máme 9 oplodněných, teď jen aby šlo všechno dobře ![]()
@Angel01 píše:
Tak já teď přijela od dr. Mokré, příští čtvrtek bude OPUholky můžu vás poprosit o radu?? Váham jestli prodlouženou kultivaci nebo ne, co myslíte??
Rozhodně ano, ostatně pokud by byl lepší dřívější ET, zavolají.
@Danny001 píše:
@Lela13 Myslím dneska na tebeDej vědět.
Ahoj, já byla včera mimo, bylo mi hodně nevolno a měla jsem bolesti. Odběr se povedl, tak teď s napětím čekám na ET.
@Danny001
Hlásím také příchod menstruace a na 19.11 v 7.15h ultrazvuk u Mokré a první pokus IUI. Takže se tam nejspíš potkáme Danny
Měla jsem už 3 dny zpozdění tak mi svitla naděje že by to vyšlo přirozeně ale nebylo tomu tak ![]()
Také jsi dostala Clostylbeg 1-0-1?
@Lela13 tak hlavně ať se teď emryjka krásně vyvíjejí a třeba zbyde i do mrazáčku ![]()
@Mončina tak to se určitě potkáme
Jak to že máme stejný čas?
Já mám Estrofem 1-1-1,ten je na růst děložní sliznice, ale já budu mít KET.
@Danny001
Ajo ty jdeš na KET, jsem to pomotala. No říkala, že mě tam musí někam vcucnout a že už je to nabitý, tak proto ten stejný čas. Však tam budem tak 10 minutek a hned frčíme za pryč.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.