Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Angel01 píše:
@Lela13 unavená jsem taky a ještě mě pořád pobolívá hlava, břicho nateklý nemám, ale stimuluju teprve od neděle.. .ale u 1.IVF jsem měla přesně co píšeš a měla jsem OHSS tak opatrně, hodně pít a hodně bílkovin a zítra držím palce
Díky moc, hlava mě bolí tak, odpoledne už tak, že vůbec nefunguji. Zítra je den D ![]()
@Mončina Ahoj moc děkuji abudu držet pěsti aby ti to vyšlo tou jednoduší cestou. ![]()
@Danny001 Ahoj moc děkuji za podporu pořád na vás myslím aby se vám to podařilo. budu držet pěsti. třeba se v gennetu potkáme. ![]()
@Danny001 Díky, snažím se hodně pít, beru calcium a těším se, že se zítra vše povede, jinak to ani nemůže být ![]()
@Lela13 zítra na tebe budu myslet at je jich co nejvíc a hlavně aby se pěkně rozjeli a zbyli vám do mrazáčku. ![]()
Holky chci se zeptat neznáte někdo nějakého léčitele? uvažuji i o této variantě. asi jsem se zbláznila ale chtěla bych zkusit vše. ![]()
@Danny001 ano 2.IVF, první bylo v roce 2008 a mám z něj synka ![]()
Tak já teď přijela od dr. Mokré, příští čtvrtek bude OPU
holky můžu vás poprosit o radu?? Váham jestli prodlouženou kultivaci nebo ne, co myslíte??
@Angel01 píše:
Tak já teď přijela od dr. Mokré, příští čtvrtek bude OPUholky můžu vás poprosit o radu?? Váham jestli prodlouženou kultivaci nebo ne, co myslíte??
Já říkám ano. My jsme ji nakonec neměli, oni sami rozhodnou, co je nejlepší.
Ahoj holky, hlásím že mi dnes dorazila MS, tak jsem se hned objednala k Mokrý na UTZ na pondělí 19.11. v 7.15,takže KEt mi asi vyjde na pondělí 26.11 ![]()
@Angel01 Ahoj,to je super, že ti to vyšlo hend na poprvý. Tak teď to musí taky vyjít
Já jsem pro PK a jak píše Pajule oni každý den volají a podle vývoje se domlouvá jestli nebude vhodnější je zavést dřív.
@Danny001 píše:
Ahoj holky, hlásím že mi dnes dorazila MS, tak jsem se hned objednala k Mokrý na UTZ na pondělí 19.11. v 7.15,takže KEt mi asi vyjde na pondělí 26.11
Tak jupí
, budu se těšit na zprávy
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.