Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janikula Prosim tě odebrali jí poslední potracený plod a zkoumali a tak na to přišli. Já třeba byla jednou u léčitelky kvůli migréně bylo mi asi 15 nemohla jsem kolikrát ani do školy jaká to byla bolest, ale léčitelka mi do týdne pomohla fakt jo a ještě mi řekla že mě musí odblokovat říkám jak a proč a ona říká že mám v sobě blokaci že bych nemohla mít chlapečky bylo to fakt divný a navíc ona na tebe nesahá ale ty její ruce cítíš. někdo tomu nevěří ale něco na tom bude pokud máš možnost někam zajít tak to zkus ![]()
@makyt no tak to jsem zvědavá. Taky si vyžádali materiál z té mojí mojí revize, ale hodně jsem už krvácela předtím, tak nevím, co tam zbylo a jestli z toho něco vykoumají ![]()
Dobrý léčitel je fajn, ale najít ho, je plno rádoby léčitelů
Ahoj, tak nějak začítám o tom léčiteli taky uvažovat. Ale přesně, najít toho pravého, co opravdu dokáže pomoci.
Ahoj snažilky, vracím se sem po delší odmlce. Mám za sebou 1 IVF a 1 KET, obojí bez úspěchu. Teď stimulujeme a pátek bych měla jít na OPU. Je tady někdo, kdo jde v listopadu na ET?
@Lela13 Ahoj já začala stimulovat dneska, takže mě taky čeká v listopadu ET, v pátek jdu na UTZ:-) budu ti držet palce:-)
@Angel01 zdravím tě, mě čeká v pondělí 2. UTZ, ke komu chodíš?
Ahoj holky tak jsem dopadla špatně v pátek krev negativní, tak jsem vysadila léky a budu čekat co na to Mokrá mám tam jít 26.11.v 11hodin nejdete tam taky některá? jsem stoho nějaká špatná ale dohodli jsme se s přítelem že do toho pujdem potřetí. Protože v době druhého pokusu se mi to ještě posralo v práci chtějí nám snížit uvazek tak mám pocit že budu do dalšího pokusu marodit aby nespadla nemocenská už takhle je to naprd z platu 6500 čistého mám nemocenskou nula nlula nic
.moc na vás všechny myslím a držím palečky aby se vám všem dařilo. ![]()
@Beník2 vím, že ti teď asi není nejlíp na duši, ale bude líp, uvidíš.. Držím palce, aby to vyšlo aspoň na potřetí… máte nějaká zamražená embrya?
@Angel01 dr. Mokrý jsem dnes byla na UTZ, ale normálně chodím k dr. Petrovi. Stimulujeme Gonalem. V pátek tam asi budeme obě, ty na UTZ, já na OPU. Držím palce ať tam máš co nejvíc krásných folikulů… ![]()
@Lela13 mám tam být v 7.30 takže už budeš na sále
také držím palce na kvalitní vajíčka ![]()
@Angel01 uvidíme, každopádně držím palce
Tohle prostě musí vyjít! ![]()
@Lela13
Ahojky. Také jsem dnes byla s přítelem v Gennetu u Mokré. Ale opět jsem tam byla sama, jen nějaká paní přijela za náma s mužem, ale v čekárně u Mokré ale nebyla. V kolik si tam byla ty? Já v 11.00h.
Návštěva byla pro mě velmi pozitivní a s dr. Mokrou jsme se dohodli na IUI když je teď po laparoskopii velká šance otěhotnět. No a když to nevýjde, tak by byl druhý pokus IVF.
Ale věříme že klapne IUI ![]()
@Beník2 To mě moc mrzí, že to nevyšlo
ale nezoufej a věř, že třetí pokus určitě výjde a udělej pro to maximum!
@Mončina byla jsem tam hned zrána, v 7:45, byl tam úplně nával. U nás IUI bohužel nepřipadá v úvahu ![]()
@Lela13 Proč nemůžeš jít na IUI? Máš endometriozu nebo proč?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.