Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janikula Ahoj bohužel musím, protože mi hrozí selhání vaječníků ještě ke všemu
Proto se chci vrhnout na další pokus co nejdříve. Koukám, že máš pejska uvažuju o něm (možná Jack Rusl) ale je moc živelný a my bydlíme v bytě 2+1. Mám prokázanou alergii na kočky, možná teď v tomhle hluchým čase bych si nechala udělat na pejsky. Myslíš že když se prokázala alergie na kočky tak nutně nemucí být na hafany? Trošku bych si chtěla udělat radost ![]()
@avifa Ahoj to mě mrzí
Ale ty vajíčka to tak je mě jich odebrali 21 a z toho mi jich zbylo osm je prý větší ubytek při velikém počtu vajíček ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla protože jsem ležela v nemocnici
udělali se mi sraženiny v břiše. Začala jsem dost krvácet tak jsem jela do nemocnice bála jsem se byla jsem uplně vyklepaná ale vše dopadlo dobře sraženiny ze mě odešli a naštěstí se mym drobečkům nic nestalo, ale je to stejně hrůza člověku když už se podaří otěhotnět tak má strach aby vydrželi 3 měsíce kdy je to celé nejasné, po třech měsících jestli je zdravé atd. takže celé těhu v nejistotě
dotoho musím pořád jen ležet ale doufám že brzy budu moct začít fungovat. Držím vám všem palečky at se vám zadaří
![]()
@makyt ahoj
hlavne, že ste všichni tři v pořádku!!! nerekli ti z ceho to je? nasadili ti neco? přesně jak píšeš od začátku nejistota, nalezení dvou čárek na testu, pak odběr krve, první ultrazvuk, no prostě furt něco a až se prdolkové narodí budem nervni jeste vic, ale za to vsechno to stoji… drž se holka a fakt odpočívat ![]()
@stosikova ahoj,prý se to stává že ještě není uzavřená děloha neboli zalepená a to se mi prý může stávat do třetího měsíce
pak už by se to dít nemělo. akorád to byly fakt velky sraženiny myslela jsem si spíš že ze mě vypadli mimi ale od té doby co ze mě odešli jsem přestala krvácet. nasadili mi ležení a davali mi na noc takovej malej prášek na spaní a zklidnění zevnitř jinak nic. a co ty jak se cítíš??vše v pořádku??
@vamp81 Ahoj, my platili 11 tis. za PICSI a za léky jsem doplácela necelých 3 tis.
@avifa To mě moc mrzí. Ten říjen byl nějaký zakletý, to ani není možné.
@makyt no teda hlavně, že jste vpořádku, tak odpočívej, nahoníš se pak s prckama, až je budeš mít doma ![]()
@lillan píše:
@avifa To mě moc mrzí. Ten říjen byl nějaký zakletý, to ani není možné.
naprosto souhlasím ![]()
@makyt to sou teda věci, co se může stát
já sem jinak v pohodě, prášky zabraly, břísko tolik neboli. v pátek deme na ultrazvuk, tak sem zvědavá kolik holky váží ![]()
@avifa Ahoj,to mě moc moc mrzí. Veřila jsem, že to prďolka zvládne. Na druhou stranu je moc dobře, že jste si nechali to PGD udělat. Kdyby se emryjko zavedlo a třeba uchytilo, tak by jsi to pak musela řešit už jako těhotná a to by bylo horší. Příroda to tak chtěla, ale proto aby jsi si počkala na to správné zdravé miminko. Kéž by jsi měla s tím příštím rokem pravdu a bylo konečně líp. ![]()
@makyt jsem moc ráda, že jsi s miminkama v pořádku
Jsou to pořád nervy, co? Hlavně odpočívej. Měla jsem IVF dražší o léky. Píchala jsem vysoké dávky - 5 ampulek Menopuru a to mi dalo víc než hradí pojišťovna a ještě v té částce mám 3000 za zamražení. ![]()
@Danny001 Určitě, minimálně pro Tebe
. My si počkáme na ten příští rok.
@lillan já nevím, jsem teď nějak skeptická. Když to neklapne, tak se překulím do příštího roku k vám. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.