Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tady je ale mrtvo. Danny tak co? Jak jsi dopadla v Gennetu?
@avifa 1 tak to je mazec, že máš zánět močáku!
SNad to nebude vadit a než ti udělají ET tak budeš z nejhoršího venku. Jak se embryjka drží?
@TerkaBaterka Ahojky, ani mi nemluv. Jsem neskutečnej debil.
Včera jsem si chystala noční košili a přezůvky a kouknu znovu do zprávy a tam stálo, že od 24.10 mám zavádět Utrogestan 2-2-2. No a já blb ho nezaváděla. Nějak jsem měla v hlavě vsugerováno, že ho budu zavádězt po KET. bylo asi 21h večer, tak jsem hned zavolala Mokrý. Ta mi řekla, že zkusí hned ráno zjistit jestli už je rozmrazili. Pokud ani, že je zavedou ale nebude to nejlepší, protože děloha nebude tak připravená a pokud ne tak to stopne. Ráno mi v 6.45 volala, že je to stopnutý, že je ještě nezačali rozmrazovat. Mám teď 10 dní brát léky, pak vysadit, do 2 dnů by měla přijít MS a od DC začnu nanovo. Takže KET by měl vycházet na konec listopadu.
Vztek vystřídal pocit bezmoci a tzoufalství. já jsem tak pečlivá a na všechno si dávám pozor, že nechápu jak mi takhle důležitá věc mohla uniknout.
Ale na druhou stranu stalo se a naštěstí to šlo stopnout. Kdyby KET proběhl a nezadařilo se, tak bych si to děsně vyčítala.
Ale nejraději bych se neviděla ![]()
@avifa AHoj,to mě mrzí ten močák. A jak ti je dneska? A co bojovníčci?
Ahojky ja byla u šramka na ultrazvuku nejsem po umělku jen mně ma lekařka kvůli věku poslala na gennet a tam mně doporučili i odběr plodove vody na konzultaci jsem byla u doktorky křečkovy skvěla ženska sama doporučila plodovku a pak mně dělal šramek ultrazvuk a prej jako proč chci plodovku řikam kvůli věku a kvůli vyššim hodnitam a jako no a co byl opravdu nepřijemnej za dvy tydny tam jdu na kontrolni ultrazvuk a řict pravdu moc se mně nechce když tam bude zase ten vul ![]()
@Danny001 To mě moc mrzí, ale při té vší smůle to ještě dopadlo dobře. Sice Tě zase čeká o to delší čekání, ale uteče to jak voda, neboj.
@Danny001 Ahoj, nic si z toho nedělej, důležitý je, že to včas stopli a prckové půjdou do připraveného prostředí. Naprosto tě chápu, že zas musíš znovu čekat, ale ať je vše jak má být. Hold těch informací je z G. hodně a kolikrát si to člověk v hlavně musím doma v klidu znovu probrat. Třeba to je znamení, že mají být sněhuláčci ještě chvilku v mrazáku a tvé tělo bude za těch pár dní ještě v lepší kondici.
Jinak mě samozřejmě dnes potvrdili, co už jsem věděla. Hned jsme se objednala k Mokrý na další konzultaci, takže 19.11. uvidíme co dál. Kupodivu jsem tu informaci dnes pobrala už v klidu a vyrovnaná. Vybrala jsem si to o víkendu. Ted se musím vnitřně připravit na další pokus.
@Pajule1 díky,jsem naštvaná sama na sebe a nechápu že se mi mohla taková chyba stát. Mokrá byla super. Kdybych to zjistila až dnes byl by to problém. Při té smůle to ještě dobře dopadlo. ![]()
@lillan moc mě to mrzí
ale je dobře, že jsi to takhle vzala. Boj pokračuje dál!!! Taky jsme si s přítelem říkali, že se to mělo ještě odložit. Nebyl ten právný čas. ![]()
@Pajule1 jsem spíš na tečku, než na pochvalu
Ale musím v tom hledat to dobré. Nemělo to být a hlavně, že to stačila Mokrá stopnout
Měsíc uteče jako voda.
@Danny001 Přesně, bojujeme dál. Hold to tak mělo být.
A ty už si s tím taky nelam hlavu, stalo se a hlavní je, že to Mokrá včas stopla.
@lillan ten kanál, to už určitě bylo znamení abych to teď nechala být, že říjen není dobrý měsíc ![]()
@Danny001 Jééééé Danny to mě mrzí.. taky si dávám na takhle důležité věci pozor, ale holt stane se. Je super, že Mokrá takhle večer zvedne telefon a zvládne to zastavit včas. Je mi jasný jak bys byla naštvaná, kdyby k rozmražení došlo a nedej bože se to nepovedlo. Takhle ještě chvíli sice budeš muset počkat, ale jak psala lillan, třeba to tak mělo být a budete na ten KET v listopadu víc připraveni.
Držím moc palce.
@lillan Je mi líto, že to nevyšlo. Snad se toho 19.11. dozvíte dobré zprávy, že bude další IVF co nejdřív ![]()
@Danny001 jo, to jsem si taky říkala, že ten říjen jak jsme si to domlouvali, nic moc měsíc. Tak listopad už bude lepší. ![]()
@TerkaBaterka Nedá se nic dělat. Letos už to asi nestihnem, ale věřím a doufám, že hned po novým roce budeme moct do dalšího pokusu. Jen doufám, že se nějak nerozjede endometrioza a nebudou tam nějaký srůsty nebo cysty. Teď co se mi rozjela MS, tak už hodně dlouho jsem ji neměla tak silnou a hlavně tolik dnů.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky tak ty ukrutny bolesti byl nakonec zanet mocaku a jsem na antibiotikach. Je nedele ani mi nezavolali z Gennetu co prdolkove. Beru ant. co muzou brat i tehule. Nevim jestli takhle oslabena jsem pripravena na transfer.
to bude urcite nejaky znameni 
Dobra zprava je ze bolesti pres noc ustaly.
Danny001 mas dobry sny