Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lillan a nechceš brát na tu dobu mezi dalším pokusem antikoncepci? Brala jsem jí v kuse prácě pro to abych neměla MS a nerozjela se endometrioza. Listopad je měsíc který mám ze všech nejmíň ráda, ale třeba mě mile překvapí ![]()
@TerkaBaterka bude to zase dlouhý čekání ten měsíc, ale co se dá dělat. Hlavně aby to všechno nakonec dobře dopadlo - nám všem ![]()
@Danny001 Určitě změníš na listopad názor, asi to tak prostě mělo být. Nehnula sis při tom pádu něčím?
@Danny001 Počítám s tím. Tak teď už se mi MS rozjela, takže další MS začnu brát HA. Předpokládám, že mi ji i Mokrá doporučí a napíše až u ní budu toho 19.11.
Určitě bude letošní listopad výjimka.
Ahoj holky tak koukám samé smutné zprávy tak vám jednu přidám je mi dneska strašný smutno protože se po11dnech rozjela menses
volala jsem do gennetu co mám dělat protože jsem ráno začala špinit tak mi řekli že vysadit nemám nic a v pátek přijít na krev a odpoledne už bylo jasný že se nechytlo nejspíš ani jedno.pro nás to byl druhý pokus a do dalšího nejspíš nepujdem tak se začínám smiřovat stím že se už tolik vytoužené holčičky nedočkám. budu si muset vystačit s těma gauneramá co mám i když nám brzo utečou. ![]()
@Beník2
strašně moc mě to mrzí. Ten říjen se nám opravdu nevyvedl. A myslíš, že už to nebude chtít zkusit znovu? Třeba časem až to přebolí…
@Danny001 Ahoj no já bych to zkusila znova hned ale po druhém pokusu který nevyšel se bojím že ten třetí bude to smí. první pokus nebyli vajíčka tet jich bylo dost dvě drželi a byli opravdu krásně rozjetý ale nechytli se stejně. no uvidíme co přítel ale ten řekl podruhý s dost i když dneska je z toho na měko taky a to ještě odjel takže jsem mu to říkala do telefonu ale věří že v pátek řeknou že to byl planý poplach je pravda když jsem čekala dvojčata tak jsem taky krvácela tak uvidíme ale do zpěvu mi není. hlavně aby se dařilo vám všem co doma ještě žádnýho drobečka nemáte. ![]()
@Beník2 jejky, tak se drž, hodně trpělivosti a síly než se dočkáš pátku ![]()
@lillan to mě mrzí, že se potvrdila ta negativní varianta
![]()
@Danny001 prostě to má být až za měsíc, teď ten čas ještě využij na vše, co potřebuješ, třeba i dárky na vánoce…a pak si dáš pod stromeček // na testu nebo fotku z uz ![]()
Holky, já dnes kontrola po té revizi před týdnem a hcg úžasně za týden kleslo na 9
, jsem měla ohromnou radost, hlavně, že to není mimoděložní. Sliznice je teda pidi, ale nalevo se rýsuje folíček, tak jsem i ráda, že tělo zas funguje
. Tak se prolívám kontryhelem, snad to pomůže ![]()
@Danny001
Ty brďo fakt si člověk musí dám pozor na vše co dr. říká a já si pak doma několikrát pročítala zprávu, kterou jsem od Mokré dostala. Jak je těch informací hodně, tak z toho má jeden hlavu jak pátrací balon.
Ale uvidíš, konec listopadu bude v pohodě a KET klapne!
Nás čeká 5.11. návštěva po laparoskopii tak uvidim jestli mě poženou do dalšího IVF nebo nám dají čas na to to zkusit přirozeně.
Jste tu některá po laparoskopii a dali vám čas to zkoušet doma nebo jste šli hned do IVF či IUI?
@Mončina je pravda, že jak jsem tam byla na UTZ, tak bylo vidět, že nestíhá. Tak mě jen zkontrolovala, zeptala se jestli mám léky a do 5 minut jsem byla venku.Pak jsem tu zprávu doma četla asi 2× a zafixovala jsem si léky brát od 1 dne MS a pak Utrogestan 29.,ale to byl den KET a já ho měla zavádět od 24.10. Prostě se mi to pomotalo a pak jsem do tý zprávy koukla uplnou náhodou včera večer. Ještě, že tak. Jinak by rozmrazili embryjka a bylo by pozdě… ![]()
Kéž by se vám to přirozeně povedlo. Mě už ten vejcovod zprůchodnit nejde tak mám jen 50% šanci ale nepovedlo se to za sportu let, tak už tomu ani nevěřím.
@Janikula To je bezva, že HCG kleslo. Tak se koukej dát do pořádku a šup na přirozený těhulkování ![]()
@Danny001 Ahoj dneska uz je lip jeste boli ale nemam aspon neustalou potrebu curat coz bylo na palici
Jeden prcek uz to vzdal, ale 2 bojuji. Zitra probehne gen. vysetreni a ve stredu jdu na transfer, sance mala, ale treba to zvladnou oba
A co ty jak se mas? Co se ti zdalo?
![]()
@Beník2 Taky mi je z toho smutno. Ale mas doma armadu chlapu coz je vyhoda. Uvidis bude lip ![]()
Dobré ranko holky ![]()
@Danny001to mě mrzí, ale si to tak mělo být, nic se nestane jen tak, budu držet palce a třeba nám dopadne ET a Ket na stejno ![]()
@Beník2 Ahoj, to mě moc mrzí, naprosto tě chápu jak se teď cítíš. Ale třeba tam je ještě naděje, že by vydrželo jedno embryjko. Ten říjen nám opravdu nějak nepřál.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.