Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@avifa 1 píše:
Díky ale moc tomu nevěřím, včerejšek kdy bylo opu se počítá jako den 0, takže bojují teprve první den. Doufejme že budou silné všechny 3. Dnes jdem na zábavu, nemůžu ještě moc chodit bolí mě pěkně břicho po tom opu, dám si vínko asi trochu víc vínka, abych přišla na jiné myšlenky. Co myslíte nezkazím tím něco?
Určitě ti zábava prospěje, ale nepřeháněla bych to, musíš být připravená na prďolky, až ti je tam budou dávat. Trocha červeného prý je dobrá i po ET na prokrvení sliznice, aby se prckové dobře zavrtávali a taky holky doporučují chilli papričky na imunitu
@lillan není důležité co jsi zaškrtla, ale to že nakonec bylo zavedeno 1.
@Janikula původně jsem si říkala u 1 IVF, že dám 2 ale když zbylo 1 tak nebylo co řešit a pak už jsem hodně přemýšlela o penězích.
@avifa 1 píše:Červenej proužku jak nám to píšeš? Abych ti mohla odepisovat tak tam nemám značku - Zmínit jako u ostatních holek, ale musím dát citovat a to se kopíruje celý tvůj text.
Díky budu čekat, ale je to mazec a to jsem teprv na začátku chjo. Jo jo Danny001 ty se vyznášPrvní 2 pokusy po jednom a pak je to jedno máš recht
@Danny001 je fakt, že u mě nebylo „co řešit“ s počtem zavedených, ale kdybych to mohla opakovat, dám si 3 místo 2…protože já měla jen 1 pokus, mně už pojišťovna nedá ani korunu ![]()
@Janikula jasně na tvém místě bych taky neváhala. Počkej u tebe se to anopak povede přirozenou cestou ![]()
@Janikula Jakto, že ti pojišťovna nedá ani korunu? Vždyť máš za sebou teprve 1 IVF? To už je ti víc jak 39 asi, že?
avifa 1 : To jsme na tom podobně. Já z 10 získaných se oplodnily 4 a 5den kultivace bylo na zavedení jedno embryjko i když jsem chtěla zavést 2 ![]()
Teď koukám do papírů a také tam mám ve vývoji oplození napsanou metodu ICSI i když měla by být PICSI? No tak to mi vysvětlí kdo?! Holky jak to máte vy ostatní?
@Danny001 jo aha já to zmínit použila teprv teď. Tak snad to bude už v pohodě ![]()
@Janikula Zkusím být rozumná myslím že na punkové zábavě mi to půjde nejlíp ![]()
Budu střídavě posedávat a chodit na záchod, červené víno je určo dobrý, ale já piju jen bílé s vodou (takovej ten bazén). Zítra dám vědět jak na tom prďolkové jsou, pokouším se jim věřit. Jsou tak malé a už to je jen na nich ![]()
@avifa 1 píše:
@Danny001 jo aha já to zmínit použila teprv teď. Tak snad to bude už v pohodě
Není
Mě se u tebe to Zmínit vůbec neukazuje. Nevím proč, ale koukám, že vlevo jak je ikonka kdo píše tak na še jména jsou modrý, podtržený a vedle se ukazuje malá obálka. A tvoje jméno je černý a bez obálky. Máš asi něco špatně v nastavení ![]()
@Mončina hmmmm tak to je divný, ale musíme jim důvěřovat, co nám taky zbývá že? ![]()
@Danny001 Hmmmm taky vidím, že jsem černá, moc nejsem kamarád s PC. Zkoušela jsem si zapnout popisky a místo toho ses mi tam objevila ty ![]()
No prostě jsem šikovná ![]()
@avifa píše:
@Danny001 Hmmmm taky vidím, že jsem černá, moc nejsem kamarád s PC. Zkoušela jsem si zapnout popisky a místo toho ses mi tam objevila ty
No prostě jsem šikovná
Hele už jsem modrá ![]()
@Mončina je mi 40, stihla jsem to jen tak tak na poslední chvíli a stejně se nezadařilo, ani nemám mražáčky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.