GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
13.11.12 11:39

@Lela13 super, tak se teď opatruj a hlavně buď psychicky v pohodě. Držím palce :palec: Máte nějaký sněhuláčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.11.12 11:45

@Mončina ještě něvím co budu mít na sobě asi rifle a takovou lesklou šedohnědou nebo co to je za odstín bundu :lol:. Jsem menší a mám melír blond polodlouhý vlasy. Čas u mě není problém od 7 pracuju, ale kdybych byla doma tak jsme schopná spát každý den do 9 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
13.11.12 18:06

@vamp81 budu ti držet palce, aby jste to do Vánoc stihli. // pod stromeček by byl pěkný dárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
13.11.12 18:09

@Danny001 šla jsem tam s úsměvem a s úsměvem odcházela - musela jsem kolemjdoucím připadat přiblblá :lol: Bylo mi to jedno. Budu se snažit být v pohodě co nejvíc to půjde. Zařekla jsem se, že nebudu testovat předčasně, počkám 14 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
13.11.12 18:11

@Danny001 jo, sněhuláčci snad taky budou, kultivují až do zítřka, takže kolik jich bude se dozvím zítra :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
13.11.12 18:37

@vamp81 Ahoj, můžu se zeptat, po jaké době teď půjdete do IVF? Já bych taky chtěla co nejdřív podstoupit druhé IVF, nechce se mi dlouho čekat. Ale myslím si, že Mokrá mi ho doporučí až po novým roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
13.11.12 19:15

Ahoj holky, po delší době vás zdravím. V sobotu jsme se vrátili z týdenní dovči v Egyptě a protože jsem to o víkendu dostala, domluvili jsme se s Mokrou, že zkusíme IUI se stimulací Merionalu. Mám si to píchnout dnes tj 3DC pak 6DC a pak 9DC. Jsem sama doma a mám z toho trochu strach, jak to zvládnu :(
Moc držím všem co jsou po IVF či IUI nebo se na ně chystáte, aby to konečně vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.11.12 08:02

Dobré ranko, @lillan já tedka jdu po 2letech, ale první dvě IVF jsem měla co cyklus tak IVF nebo Ket ;) Tak uvidíš, ale to bylo v jiném caru, kde na vše kašlli a jen chtěli ze mě vytlouct plno peněz, tak nevím jak to je tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
15.11.12 08:50

Ahojky holky, dlouho jsem tu nebyla, ale dneska mám čas tak se přidávám. Koncem října jsem byla na iui v LIberci a dneska mi vyšel negativní test a bolí břicho, takže to brzy dostanu :,( Je mi to tak líto. :,( :,( :,( Začnu brát od 3 dne zase Clostík a pak se uvidí, doufám, že druhý pokus už vyjde :) A ještě dotaz na vás, které jste podstoupili umělé oplodnění. Jaký je postup, co vše se musí absolvovat a jak je to časově náročné? CHodim totiž k Mokré a ta mi minule řekla, že pokud nevyjde ani druhá iui, tak půjdu na umělé. Mám z toho docela strach-píchají se i nějaké injekce, že? :roll:
Naštěstí máme doma tříletou holčičku, tak z toho aspon nejsem tak vynervovaná :hug:
Při ní to vyšlo na první pokus iui, tak jsem tedka sklamaná :,(

• Citovat
  • Upravit
562
15.11.12 14:19

@Jančakecalka při IVF se stimuluje hormonálními injekcemi, aby se ve vaječnících vytvořilo víc folikulů, vývoj se sleduje UTZ, pak se dávají ještě injekce proti předčasné ovulaci a injekce na dozrání vajíček. Pak se v narkóze folikuly odsají a získaná zralá vajíčka jsou oplodněna a několik dnů se kultivují, než se přenesou do dělohy. Metoda oplodnění závisí na vašem výběru a délka kultivace taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.11.12 17:50

Ahojky, tak já jsem po OPU a máme 14 vajíček, tak uvidíme ráno, kolik jich je oplodněných :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
15.11.12 20:19

@Lela13 Ahoj já už jsem testovala ale ani druhý pokus nevyšel tak tet 26.11 jdu k mokré dohodnout se co dál. hlavně se šetři a bud v klidu. držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
15.11.12 20:23

@Mončina Ahoj já jsem chtěla změnit vycházky kuli dětem změnili se jim trochu rozvrhy ve škole a tak je nestíhám vozit a vracet se domu. měla jsem hodinu ráno a odpoledne zbytek tet jsem to chtěla tři dopoledne a tři odpoledne tak se snima dohodnu toho 26.11 až tam zase pujdu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
15.11.12 23:12

@Angel01 tomu říkám úrodička :) držím palce, ať se oplodní a rostou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
15.11.12 23:18

@Beník2 to mě moc mrzí :( přeju hodně sil do dalšího snažení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.