Gennet - MUDr. Eduard Kulovaný zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kytkalenka
29.3.18 17:00

Já byla teď u Doležala a s první u nějaké doktorky ve 2012 a řekla bych, že mají všichni stejný přístup. Věnují se na maximálně svojí práci a nejsou moc na pokec. Na pohlaví se musíte zeptat, sami to neřeknou právě proto, aby nebyl problém, že jste to vědět nechtěli. Já si říkám, že musí těch miminek vidět tolik, že už to berou automaticky a mám pocit, že ani ty rodiče moc nevnímají. Taková perlička - Doležal je zároveň můj gynekolog a minule mi dával na screeningu papír, že to mám donést svému gynekologi a teprve, když jsem mu řekla že to je on-tak se na mě konečně snad podíval:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.18 17:45

@kytkalenka :lol: oni těch žen vidí denně tolik, že je už nepoznavaji a nejake dalsi mimino je neroznezni. A přeci nejde o to si s doktorem povídat o každém zahybu na pupeční šňůře. Mě spíš jde o to, aby doktor nic nezanedbal a citlivě mi sdělil jak na tom jsem a pripadne sdelil jake jsou moznosti. Po přečtení původních recenzí na pana dr. Kulovaneho jsem nabyla dojmu, že je to hulvát a mám se pomalu bat, aby mi něco neudělal. Ale z diskuse tady mi přijde, že je to odborník, který pracuje rychle, asi vcelku dobře a není upovídany. Takže nic zlého.

• Citovat
  • Upravit
3.4.18 14:15

Rada č. 1: Nejdřív se ho zeptejte, zda je vše v pořádku a teprve pak na pohlaví ;).

Pan doktor se na ultrazvuk opravdu soustředí a je pečlivý. Není žádná mluvka, ale buďte si jisté, že je to opravdu člověk na správném místě. Byla jsem u něj na obou ultrazvucích. Bohužel na 2. utz objevil malou vadu, za 3 týdny na kontrole se vada už víc projevila a byl bohužel průšvih. Do dnes si ale říkám, že si myslím, že jiný doktor by to neobjevil, nebo nechal být, kdy by s tím už nebylo zbytí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
3.4.18 14:38

K panu doktorovi chodím také na vyšetření a podle mě není čeho se bát :) je profesionál, který si moc nepotrpí na řečičky, ale určitě ví, co dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
3.4.18 15:25

Jo a fotky jsou mimo doktora - o ty si můžeš říct za poplatek v recepci na 1. patře (tedy myslím, že je to první patro :D ) vždy mi je tam ihned vytiskli a dali do obálky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.18 18:31

@Coda jako, že nemám říkat doktorovi, že chci fotku? A oni ten záznam z UTZ nahrávají a uchovávají, že foto můžou vytisknout později?

• Citovat
  • Upravit
5911
4.4.18 12:19

Tak nevím jestli jí vytisknou později, ale já si vždy o fotku po vyšetření řekla a hned mi jí vytiskli - zrovna dnes jsem tam byla a vše proběhla v naprostém pořádku :) je ale nutné si říct na recepci v 1. patře a ne až u hlavního vchodu :) Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.18 18:59

Ahoj, tady zakladatelka. Prosím anonym nebo smazat. Byla jsem u pana Kulovaneho na 1. screeningu a musím říct, že vše proběhlo v pořádku. Obavy se naštěstí nevyplnily. Pan dr. není velký mluvil, ale je pečlivý a vše vysvetlil. Zodpovedel mi i dotazy a všechny výsledky se mnou probral. Někoho možná může zarazit, že se nerozplyva nad miminkem, ale denně vidí stovky plodů/mimin, že to jednoduše nejde. Za 1,5mes. jdu k němu na 2.screening tak budu případně informovat.

• Citovat
  • Upravit
24208
30.4.18 19:09

Ja ho zazila jako primare gynekologickeho oddeleni v Motole v roce 2002. Takze uz pred 16 lety kapacita. Rovnou mi rekl, ze po konizaci čípku me nejspis ceka cisar. A mel pravdu. Profik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.9.18 16:47

Takže u milého pana Kulovaného jsem též absolvovala scn. Ani náhodou bych znovu tohoto doktora nenavštívila. První scn proběhl bez problému. Asi taky proto, že na miminku na poprvé nic nenašel a nic nemusel vysvětlovat. Na druhém scn upozornil, že mám jen dvě pupečníkové cévy. Na otázku co to značí, odpověděl, že si to řekně po kontrole. Dobře tedy. Čekala jsem, až dodělá svoji práci. A co se potom dělo? Jen chci upozornit, že já nejsem typ člověka, co by se potřeboval nějak s doktorem vykecávat. Čím rychleji jsem pryč tím lépe, ba ani nedělám žádné vtípky a nemám ani zbytečné dotazy. Vlastně většinou žádné, pokud je vše jak má. Když se tedy dostal k tomu, aby nám vysvětlil o co jde.. začal s tím, že tahle vada se spojuje s vadaoi srdce nebo ledvin. To že vyšetřil a jsou ok. Takže vada bude chromozomálního původu. Obratem mě poslal na amniocentézu. Ani na okamžik nepripustil, že by dítě mohlo být prostě zdravé. Řekla jsem, že bych si o tom ráda promluvila s mojí doktorkou jeho odpověď? Na to nemáte čas, jinak to nestihneme vzít. Ano tím to, myslel dítě, plod… jak kdo chce.. ale pro mne ve 22. Tydnu je to dítě. V žádném případě nepotrebuju aby se doktor rozplýval nad utz, či semnou mluvil jako s nesvéprávnou. Ale pardon.. trochu empatie pro ženskou nabitou hormonem by neškodilo. I přes jeho neshouhlas jsem se zvedla a telefonicky vse probrala s moji doktorkou, která je proste anděl. Zašla na genetickou konzultaci, kde mi víceménně doktorka „nedoporučila“ zákrok podstoupit. Tak že asi tak moj zkušenost. Zkráceně. Kapacita možná je. Ale na jednání s lidmi by si měl vzít asistentku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
4.9.18 19:23

@Barum-a souhlasim, ze neni moc mluvny a bere tu praci opravdu zodpovedne coz sebou bohuzel nese to, ze mluvi narovinu a nekdy ne moc privetive. Je to starsi skola. Me se ale jiny dokotr narovinu rekl, ze dokud neni venku at „to“ beru jako plod. Je to drsne, ale je pravda, kdyz pak jsou problemy je to asi lepsi brat takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.9.18 20:28

@janickaIII pořád si stojím za tím, že i „ze staré školy“ lze definovat problém lépe. Po nikom jsem nechtěla a ani neočekávala soucit. Ale jednou větou to jde říct mnohem lépe, než větami co použil on. Nehledě na to, že tak nebo tak mě objednali pozdě.. a stejně by z odběry nepřišly výsledky včas. Tudíž naprosto zbytečné jednání od staré školy.. jen si pořádně spočítat dny. Nehledě na to, že když v tom budu hloubat, tak dvoucévný pupečník musel vidět už na prvním scn.. kdyby tedy dělal svoji práci tak precizně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
4.9.18 22:35

Také si myslím, že vše se dá zdělit, řešit a konzultovat citlivě… a je jedno jaká stará/mladá je to škola, jestli je to ředitel, doktor, nebo sestra…
@Barum-a Hlavně, že je vše ok, krásně jste to po tom šoku a strachu zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.9.18 22:40

@Marta2016 no krásně.. do května jsem se prakticky probrečela…
Ale i tak stála holčička za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
16.1.19 14:01

Ahoj, má někdo prosím čerstvé zkušenosti s tímto lékařem? Jde mi o to, že jsem silnější, hlavně co se týče břicha a bojím se, že na mě bude doktor hnusnej,ze nic nevidí. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí