Gennet - MUDr. Eduard Kulovaný zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
17.2.20 15:49

Ja jsem byla u pana Mudr Kulovaneho dneska a musim rict, ze je to velmi prijemny a profesionalni doktor. Vse vysvetlil, ukazal, vemi mily a fajn. Nemuzu nic vytknout a jenom doporucit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.12.20 19:58

Dnes jsem byla na screeningu ve 20tt u pana Dr. Kulovaného. Musím říct, že jsem byla spokojená a k jeho chování během vyšetření nemám výhrady. Dovolil mi natočit si kousek ultrazvuku na mobil, pohlaví mi také řekl, když jsem se zeptala. Dokonce se mě zeptal, zda náhodou moc netlačí, že potřebuje pořádně prohlédnout srdíčko. Ano, výsledky moc dlouho nekomentoval, sdělil jen, že je to v pořádku, ale všechny informace, které mě zajímaly, byly napsané ve zprávě. Jediné, co mě mrzelo, že jsem si neodnesla fotku. Ale pan Dr. by mi ji bez problému dal, jen bohužel zrovna žádný uložený záběr nebyl dostatečně ostrý a já si bohužel vzpomněla až na konci, když už jsem slezla z lehátka. Tak buďte klidné a k tomuto doktorovi se nebojte. Naopak, jsem ráda, že mě vyšetřil zkušený profesionál, který je v tomto oboru vyhlášený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.12.24 23:53

Neetické jednání

MUDr. Kulovaný - k jeho odbornosti se nebudu vyjadřovat, nejsem lékař. Obrovská negativní zkušenost, již druhá návštěva, která skončila hlubokým traumatem, strachem o dítě. Dle recenzí jsem se pak uklidnila, tento lékař potřebuje nad maminkami vládnout a vychutnat si svou nadřazenost. Dvě věty na úvod o tloušťce, a že zřejmě nic neuvidí, druhá návštěva, věta “tohle je určitě špatný”. Od roku 2011 na webu mnoho negativních recenzi o necitlivém přístupu k maminkám o kletbách, které vyslovil od toho, že se rodí mrtvé i živé děti, že se to ještě stihne vzít….. apod. Hrůza, nechápu, že tenhle necitlivý neeticky se chovající člověk může ještě působit na takovém pracovišti. Smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí