Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, taky všem přeju jen to nej (a aspoň to jedno) v příštím roce!
Jinak díky za info o dr. Jarošové zvážím změnu.
@jajinkaq píše:
Vse nejlepsi do noveho roku 2017 a spoustu malych miminek.
Tobě takééééé ![]()
@BublinkaL píše:
Luci tobě také hlavně štěstí v cestě za miminkem a zdraví, ostatní už nějak bude
Bubli, tak jak to jde v Heliosu, resp. jak to jde s těhotenstvím? Vše ok?
@MartinaCV Tak jsem nakonec objednaná k paní doktorce Jarošové. Děkuji moc za sdílení. Věřím, že mě to posunulo správným směrem. Krásný nový rok ![]()
@Kamilaa7 píše:
Bubli, tak jak to jde v Heliosu, resp. jak to jde s těhotenstvím? Vše ok?
Kamčo, děkuji, zatím dobře, za týden snad už utz a ❤
Jak se cítíš ty? Všechno v pořádku?
@BublinkaL píše:
Kamčo, děkuji, zatím dobře, za týden snad už utz a ❤
Jak se cítíš ty? Všechno v pořádku?
Tééda, to letí, už
Moc ti to přeju, je to zážitek vidět, jak to tluče. Určitě budeš dojatá ![]()
Já jsem ok, stále nevím, že jsem těhotná a to už v neděli začínám 16tt. Počkej až uvidíš na konci prvního trimestru toho malýho člověka, to je věc ![]()
Nevím, zda si necháš říct pohlaví (já byla vždycky zarytě proti
), ale od té doby, co vím, co to bude, to prožívám úplně jinak a hlavně přítel.
Bubli, tak držím palce a dej pak vědět, jak tlouklo ![]()
Holky, všem přeju vše krásné a nejlepší do 2017! A zapracujte na těch dětech
Jestli dobře počítám, tak zatím poslední geneťácké miminko bude v červenci 2017, takže potřebujeme, aby někdo další převzal štafetu se srpnem
Tak kdo to budéééé?
Mějte se krásně, nenechte se nikým a ničím otrávit a vytrvejte. Všechno se vám v pozitivním vrátí. Jo, a děkuju všem, kdo mi tady od letošního června pomáhal a radil!!
Někdy ten cíl přijde, když ho nejmíň čekáte. Já jsem živoucí důkaz. ![]()
Tak Jarošová ordinuje od 4.1. Volala jsem tam a objednala se k ní hned na první den, jsem zvědavá jak mi sedne, pokud ne zkusím asi ještě Brandejskou…
Ahoj vsem, jdeme 2.1.na 1.konzultaci k Brandejske, tak snad to bude ok. Chci se zeptat - co je to „zkusebni transfer“ ktery jste tu zminovaly? Diky!
@Pohora - v cyklu před transferem, jen v ordinaci zkusí zavést katetr aby věděla jak „lehce/těžce“ to bude eventuálně vypadat při samotným transferu.
@Romčinka píše:
Tak Jarošová ordinuje od 4.1. Volala jsem tam a objednala se k ní hned na první den, jsem zvědavá jak mi sedne, pokud ne zkusím asi ještě Brandejskou…
Tak dej pak vedet pocity, dojmy ![]()
Holky tak u nás je i 11 den po KETu bílo. tak už jen to v utery nebo pondělí potvrdit z krve ať můžu vysadit léky. a domluvit nějakou konzultaci na další ivf.
@KamisB píše:
Holky tak u nás je i 11 den po KETu bílo. tak už jen to v utery nebo pondělí potvrdit z krve ať můžu vysadit léky. a domluvit nějakou konzultaci na další ivf.
Ahoj, tak to je mi líto! Zažila jsem to samé před 14 dny, tak si dovedu představit, jak se cítíš… Ráda bych ti napsala, že ještě je šance - a ona určitě ještě je
- ale visela jsem na internetu dlouho, a když 11. den s blastocystou na 10-ti jednotkovém testu není ani duch, tak už to je velká výjimka… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Přála bych nám to všem! Moc!