Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MartinaCV píše:
@beata84 Tuhle jsem četla, že Babiš může za tu přestřelku někde v Jihlavě snad..teď koukám, že může i za nepovedené IVF. Já se divim, kolik ten chlap toho stihne!
@MartinaCV píše:
Holky, že je pořád ještě miminko? Jdou ven, tak já jdu uklízet
Je
A to kousatko dostane dcera k Vanocum ![]()
@Pracovitá prave, že jsi se neozvala, tak jsem si říkala, jestli jste s malým v pořádku…takže nakonec císař? Malý je moc krásný a moc gratuluji
úžasné zprávy takhle před svátky…budete mít ty nejkrásnější Vánoce s takovým dokonalým dárečkem
![]()
Prosím, prosím
Nemáte některá mail na Leachomskiho? Dával mi vizitku se svým mailem, ale já ji nikde nemůžu najít ![]()
@Kamilaa7
Děkuji za info. Velmi fajn přístup jsem zažila v centrum Roseta v Nuslích, ale Mojžíšovku tam bohužel nedělají.
Ahoj. Může mi prosím někdo vysvětlit rozdíl mezi agonisty a antagonisty? Které hormony spadají pod kterou skupinu? Existuje nějaký ucelený zdroj, kde bych mohla načerpat co nejvíce informací? Chtěla bych se připravit na diskusi ohledně mé stimulace. Děkuji! ![]()
Holky, přeji vám i vašim rodinám krásné Vánoce plné pohody a úsměvů. L.
@Pracovitá píše:
Prosím, prosím
Nemáte některá mail na Leachomskiho? Dával mi vizitku se svým mailem, ale já ji nikde nemůžu najít
Mail bohužel ne, jen mobil, kdybys chtěla?
Holky, maminky, budoucí i současné těhotné, přeji vám šťastné a veselé, užijte si klid a pohodu se svými nejbližšími a ať vám rok 2018 přinese splnění všech vašich přání
![]()
@LuciisPuciis to ne. Chtěla jsem mu poslat děkovný email. I on mi to říkal, at mu pak napisu.
Jen jsem strašný střevo, že jsem někam dala tu jeho vizitku
Holky taky preji krasne Vanoce a aby byl rok 2018 plny splnenych prani ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.