Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
31.12.17 16:00
@Hladikovka píše:
Ahoj holky nezlobte se že se ptám, když už to tu bude určitě někde zmíněné ale dostala jsem se sem odkazem z jiné diskuze. Zajímají mě jména těch dvou nedoporučovaných doktorek + jména těch se kterými se „těhotní“ jak tam bylo poznamenáno. Děkuji za odpovědi
Špatné zkušenosti jsou s Rožníčkovou a Vykysalou. Dobré jsou Jarošová a Langerová. Hodně štěstí :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
31.12.17 16:01
@Hladikovka píše:
Ahoj holky nezlobte se že se ptám, když už to tu bude určitě někde zmíněné ale dostala jsem se sem odkazem z jiné diskuze. Zajímají mě jména těch dvou nedoporučovaných doktorek + jména těch se kterými se „těhotní“ jak tam bylo poznamenáno. Děkuji za odpovědi

Ahoj. Mně tady holky doporučovaly Jarošovou, Langerovou a Brandejskou. Naopak negativní věci tady čtu na Rožníčkovou. Já osobně mám zatím jen jednu zkušenost s Jarošovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
31.12.17 16:05

Holky, přeji všem do Nového roku jen to dobré, pevné zdraví a především, abychom se všechny dočkaly těch našich zdravých, krásných a vymodlených uzlíčků :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
31.12.17 17:39

Já jsem po IVF v Gennetu jsem teď v 8 tt. Předem jsem si recenze nečetl. Nějak mě ani nenapadlo že by tam mohl být někdo „špatný“ na doporučení jsem šla k mudr Vykysale, za me je velmi empaticka a zodpoví na co se člověk zeptá. Mám za sebou 3 IVF + 1. KET. Takže za me úspěch protože se povedlo až u paní doktorky kam jsem přešla po předchozích neúspěších. Transfer dělala paní mudr Bartošová a vzhledem k tomu že se konečně zadařilo tak ji můžu jedině pochválit. Na první pohled je divná nedala mi žádné instrukce po ET ale zas asi věděla nemám první ale teď jsem u ní byla na kontrole a pečlivě dokola sledoval moje papíry a když jsem ji řekla že už mám za sebou ZT v 10 tt a mám trochu obavy. Objednala mě ještě na jednu kontrolu do Gennetu k sobě než mě předají na moji Gyndu. Takže za mě super. Ale chápu že někdo může mít jiné pocity či zkušenosti. Jinak vše nej do nového roku ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
1.1.18 12:11

Holky hodně štěstí do nového roku 2018 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
3.1.18 07:50

Holky, jen ze zvědavosti, takovej asi úplně blbej dotaz, ale kdo máte za sebou nativy, kolikrát jdete na ultrazvuk před odběrem vajíčka? Při nativu, ne minimálce. Já mám většinou odběr až kolem 17DC, takže jedu na utz 9-11DC, kde mi řeknou že je folikul malý a znovu zas za 2-3 dny a pak už plánujem OPU. Říkám si ale, že komu vychází ovulace a tím i odběr kolem 14DC tak jde na ultrazvuk jen jednou?
Jde mi o to, chystáme se v tomto cyklu, a mám trochu obavu jak mi to bude vycházet, asi se do toho zamíchá víkend a navíc tam mám povinnosti které nebudu moct odložit, a co si budem povídat, dohodnutí termínu i bez překážek není úplně jednoduchá disciplína :roll: Tak jsem si říkala, že kdyby bylo nejhůř, že bych zkusila ukecávat, že by mě mohli objednat až třeba i 12 nebo 13DC, že když mám ovulaci později tak to vlastně vůbec neva, naopak by byl folikul větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.1.18 09:20

@smile001 Nemam to za sebou, tak nevim vubec, ale domluvit se urcite pujde ne? Ke komu chodis? Uz jsi byla? Zajima me cena za jeden nativ a co v tom vse je a jestli davate PGS.. Porad vaham, jak dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.1.18 09:22

@smile001 OPU toho jednoho mas s narkozou? Co kdyz je prazdny, nebo vajicko nezrale nebo se neoplodni? Jeste tyto situace me zajimaji.. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
3.1.18 09:40
@smile001 píše:
Holky, jen ze zvědavosti, takovej asi úplně blbej dotaz, ale kdo máte za sebou nativy, kolikrát jdete na ultrazvuk před odběrem vajíčka? Při nativu, ne minimálce. Já mám většinou odběr až kolem 17DC, takže jedu na utz 9-11DC, kde mi řeknou že je folikul malý a znovu zas za 2-3 dny a pak už plánujem OPU. Říkám si ale, že komu vychází ovulace a tím i odběr kolem 14DC tak jde na ultrazvuk jen jednou?
Jde mi o to, chystáme se v tomto cyklu, a mám trochu obavu jak mi to bude vycházet, asi se do toho zamíchá víkend a navíc tam mám povinnosti které nebudu moct odložit, a co si budem povídat, dohodnutí termínu i bez překážek není úplně jednoduchá disciplína :roll: Tak jsem si říkala, že kdyby bylo nejhůř, že bych zkusila ukecávat, že by mě mohli objednat až třeba i 12 nebo 13DC, že když mám ovulaci později tak to vlastně vůbec neva, naopak by byl folikul větší

Ahoj,

byla jsem na kontrolním ultrazvuku jen jednou. Punkce bez nějaké analgosedace (ptala jsem se dr., zda mi dají nějaký oblbovák - řekla mi, že ano… Ptala jsem se pak i sester a ty mi řekly, že ani omylem, že jsem na to anesteziologové přísní, neboť se před tím nedělá předoperační vyš. a že mi určitě nic nedají, že to budu muset vydržet) a folikul nebyl folikul, byla to cysta. Zaplatila jsem 7tis. za punkci a šla jsem domů.

Toť má zkušenost s nativem.

• Citovat
  • Upravit
289
3.1.18 09:48
@MartinaCV píše:
@smile001 OPU toho jednoho mas s narkozou? Co kdyz je prazdny, nebo vajicko nezrale nebo se neoplodni? Jeste tyto situace me zajimaji.. Diky

Chodím k Langerové. Nativ už jsem byla dvakrát, cena nás vyšla za celý cuklus na 12 000 + 3000 za Embryoglue.. platili jsme 7 000,– po OPU, doplatek po ET. Je v tom kontrolní utz, v mém případě 2, OPU, transfer 3.den. U jednoho pokusu jsme vajíčko neměli, folikul byl prázdný, pak se platilo těch 7000,– po OPU. Teď od ledna by se ale mělo zdražovat, nová cena za celý nativ je myslím 15 000,–.
Odběr je bez narkózy, je to v pohodě. A to jsem cíťa a bojim se bolesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
3.1.18 10:04

@LuciisPuciis no že jo, já si právě říkám, že asi nemá cenu úplně trvat na kontrole striktně 9-11DC, když u mě je to prostě brzy, a musím tam pak ještě znovu.. že se úplný prd stane když přijdu na kontrolu třeba až 14DC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.1.18 10:22

@smile001 - normálně se s Langerovou domluv. Vždyt je to rozumná ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.1.18 10:27
@smile001 píše:
Chodím k Langerové. Nativ už jsem byla dvakrát, cena nás vyšla za celý cuklus na 12 000 + 3000 za Embryoglue.. platili jsme 7 000,– po OPU, doplatek po ET. Je v tom kontrolní utz, v mém případě 2, OPU, transfer 3.den. U jednoho pokusu jsme vajíčko neměli, folikul byl prázdný, pak se platilo těch 7000,– po OPU. Teď od ledna by se ale mělo zdražovat, nová cena za celý nativ je myslím 15 000,–.
Odběr je bez narkózy, je to v pohodě. A to jsem cíťa a bojim se bolesti ;)

Drahá legrace.. A při OPU necítíš vůbec nic? Nebo to zabolí? Mě to bolí určitě víc než vás všechny :mrgreen: Bojím se, že ucuknu a to by asi doktora nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.1.18 10:29
@LuciisPuciis píše:
Ahoj,

byla jsem na kontrolním ultrazvuku jen jednou. Punkce bez nějaké analgosedace (ptala jsem se dr., zda mi dají nějaký oblbovák - řekla mi, že ano… Ptala jsem se pak i sester a ty mi řekly, že ani omylem, že jsem na to anesteziologové přísní, neboť se před tím nedělá předoperační vyš. a že mi určitě nic nedají, že to budu muset vydržet) a folikul nebyl folikul, byla to cysta. Zaplatila jsem 7tis. za punkci a šla jsem domů.

Toť má zkušenost s nativem.

Tak to je teda dobrý. Černá můra :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
3.1.18 10:31

Uvažuju dobře, když čtu o těch nativech, cenách a rizicích, že je lepší minimálka, mít aspoň třeba tři folíky? Když by to bylo s Tamoxifenem, tak je to bráno jako nativ, jsem zjistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.