Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30975
4.1.18 07:11

@lulu79 Mne vysel zase APA syndrom v Podoli a v Gennetu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
4.1.18 07:37

Ahoj holky. Mužu se k vám přidat? Hrozně dlouho vás už čtu. Do genettu budu mít taky namireno jakmile se někam s mužem posunem. Má azoo a teď mu dal kočí na zkoušku prášky tak uvidíme. Byli jsme taky v Plzni a mam naznačeny apa synrom tak beru půl godasalu denně. Jen mne zaráží že ta maličkova toho dělá víc mám taky jen stránku výsledků bez toho co jste teď psali.
Moc vás zdravím, budu ráda, kdyz se budu moc přidat, protože mne ivf taky bude čekat a gennet se mi jako car hodně zamlouvá
Všem moc přeju aby se co nejdříve povedla zdravá miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
4.1.18 09:34
@MartinaCV píše:
@lulu79 TNF Alfa je ale sakra dulezite! Vzdyt to je tak casty problem. Dej to Malickove.

Zkusím se k ní pres Gennet nějak dostat. Nebo myslíš, že bych ji mohla napsat a požádat ji o konzultaci mailem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
4.1.18 09:36
@Virgina123 píše:
Ahoj holky. Mužu se k vám přidat? Hrozně dlouho vás už čtu. Do genettu budu mít taky namireno jakmile se někam s mužem posunem. Má azoo a teď mu dal kočí na zkoušku prášky tak uvidíme. Byli jsme taky v Plzni a mam naznačeny apa synrom tak beru půl godasalu denně. Jen mne zaráží že ta maličkova toho dělá víc mám taky jen stránku výsledků bez toho co jste teď psali.
Moc vás zdravím, budu ráda, kdyz se budu moc přidat, protože mne ivf taky bude čekat a gennet se mi jako car hodně zamlouvá
Všem moc přeju aby se co nejdříve povedla zdravá miminka

Ahoj, jaké máš hodnoty? Já mám jen lehce zvýšené a beru 1 godasal a 1 medrol. Ale první dny jsem brala 3 medroly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
4.1.18 09:50

@lulu79
Popravdě tomu moc nerozunim. Beru necelý mesic denně půl godasalu a listovku a béčko. Ale problém je hlavne asi v muži s tou azoo. Teď má léky a uvidí se zda bude něco nebo bude muset na m/t. A pak gennet.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
4.1.18 09:56

Holky jak dlouho trvá objednání do genettu. My cca za dva měsíce na ko spg, ještě dvakrát krev u toho kočího a uvidí se a půjdu tam volat asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
4.1.18 10:02

@Virgina123 já právě taky ne… Já mám ty první dvě hodnoty podobně a pak tam mám zvýšené ještě další 3, tak asi proto mám víc léků. Prof. Ulcova mi k tomu akorát řekla, že to způsobuje potraty. Pochopila jsem to tak, ze kolem embra se vytvari krevni srazeniny, které ho pak vypudi. Proto máme ten godasal, který ředí krev. Problém u mě ale je, že já vůbec netehotnim… omlouvám se, za obcas chybějící háčky, ale píšu z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
4.1.18 10:08

@Virgina123 - záleží ke komu chceš jít, ale pokud jsi tam ještě nebyla tak klidně ty tři měsíce.
Ale jestli už máš vstupní konzultaci za sebou, tak je to rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
4.1.18 10:09

@lulu79
Jo tak jsem to taky pochopila, mne taky řekla, že kdybych otěhotněla, taky pravděpodobně potratim. No a asi mi dělala nějakou tu zasobu vajíček pac mi řekla že vzhledem k mému veku-35 to máme urychleně řešit. V březnu tam musím na ko krve zda se mi ty hodnoty upravili nb ve 12 týdnů, co bude dřív. Ale vzhledem k tomu, že muz má azoo asi ten březen. Uvidíme zda mu zaberou ty prášky a pak ivf, příp jeho operace. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
4.1.18 10:14

Jo a taky píšu z mobilu tak se omlouvám za nedostatky.
Ještě jsem tam nebyla objednám se až budem vedet co spg a tak. Doufám že do konce března budem vědět více.
Po pravde jsem posera všemu jsem se branila a že ivf nikdy ale asi mi to mimino taky chybí a manžel by byl statný. Jen mám obavy jak vše dopadne zda vůbec něco bude na ivf a tak. A pak další věc muž má hodně špatnou páteř je po operaci zad, je to vrozená vada, tak doufám že se to dá nějak proprat genetikou nb budu doufat že to prcek nezdedi. Tohle asi genetika neumí co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
4.1.18 10:31

@Virgina123 Já se objednávala do Gennetu koncem listopadu a termín mi dali začátkem února. Takže bych se možná raději objednala a pak termín případně zrušila podle výsledků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.18 10:32
@lulu79 píše:
Zkusím se k ní pres Gennet nějak dostat. Nebo myslíš, že bych ji mohla napsat a požádat ji o konzultaci mailem?

Ahoj, byli jsme na genetice v Gennetu Letná a mimo jiné mi brali i základní imuno. Tak se objevil nějaký lehký problém v buněčné imunitě, tak mi dr. na Letné dal žádanku na podrobné vyšetření, dnes jsem volala do Archy a řekla že chci k Malíčkové, úplně normálně mě k ní objednali.

• Citovat
  • Upravit
4106
4.1.18 10:50

@jezz1e
A to objednani je na základě žádanky od gynekologa nb třeba toho dr. kočího? Bez žádanky se asi objednat nelze že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
4.1.18 11:01

Holky, vy co berete ten godasal mate nějaké příznaky? Já to beru cca měsíc, teď nějak mám asi ovu s dost mne bolí břicho, resp. Píchá, jako při MS, což normálně nemivam. Nemůže to být tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
4.1.18 11:02

@Virgina123 Na objednání do CARu žádanku nepotřebuješ. Stačí zavolat a pak vzít s sebou výsledky, co už máte hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.