Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.1.18 21:26
@Ladka02 píše:
Ahoj. Mne sestricka po objednani poslala e-mail s pokyny k prvni navsteve, dotaznik k vyplneni (zdravotni stav paru a rodinna anamneza) a planek jak se do Gennetu dostat :)
Kdyz tak se jim pripomen.

Mě taky poslali mail s dotazníkem, akorát si nejsem jistá, jestli hned ten den nebo následující. Asi to posílají podle toho, kolik má zrovna práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
6.1.18 09:08

@marijan taky to není pokaždé ale většinou ano, po krmení ho přebalí a dá spinkat.taky se mi už stalo že sem usnula dřív než malej :D
Tak to budu držet palce aby jsi stihla otěhotnět do těch 39 :) :mrgreen:
Já mám strop 35 let ale kdoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
6.1.18 09:14

@pajka29 muj muz dela vsechno, u koupani spis asistuji ja jemu, ale v noci nic. kdyz mala place v 22 hodin, sebere se a jde do jineho pokoje spat :D on teda nikdy nebyl typ cloveka, ktery by mohl spat prerusovane nebo malo hodin, ale jinak je zlaty a ma s malou strasne hezky vztah, hraje si s ni uz takhle odmala, pecuje jak jen to jde. nekdy mi prijde, ze to zvlada lip jak ja (hlavne jeji plac) :lol:. ty prebalujes po kojeni? nas v porodnici ucili pred a zustala jsem u toho. samozrejme, ze kdyz slysim, ze se neco deje, prebalim ji dle potreby.

no asi od cervna zacneme. kdo vi, jak to bude dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
6.1.18 09:32

Holky, ve čtvrtek jedeme k Diblíkovi kvůli tomu přenašeči. když mi volala Jarošová, tak říkala, že to dohodne se sestřičkama aby mi dali termín co nejdřív a abych odebrání krve a genetiku měla v jeden den.pak volala sestřička, dala mi termín, ale kdy mám přijet na krev to neříkala. pořád tady čtu, že to trvá 3 měsíce a pak se jde ke genikovi.je tedy možné, že nám jen řekne možná rizika, něco o té nemoci atd.,po skončení konzultace půjdu na krev a za 3 měsíce si zavolám o výsledky a popřípadě se to bude řešit? začínám být s toho zase špatná, mám obavy z toho že se tam rozbrečím, až o tom začne mluvit.:?,navíc tam jedu s přítelem a musíme vzít malýho s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
6.1.18 09:47

@marijan já po kojení, někdy i během kojení, když nechce papat, skusím odříhnout, přebalit a pak zase baští. někdy i před krmením přebalím. taky to beru podle potřeby, taky je to u nás znát podle spotřeby plenek :mrgreen:, ale jak říkám, lepší mít větší spotřebu než aby měl malý opruzeniny.My jsme dostaly i k vánocům pleny na dva měsíce zálobu a vlhčený ubrousky. :) přesně tak, malej večer hrozně pláče před usnutím, tak uspává přítel, já to psychicky nedávám.

Já bych tak za dva roky jela do Gennetu a plánovala ket těch zamražených.

Jak jsi na tom s krmením přes noc? Malý usne po krmení tak v půl 8 nebo v 8 a dnes se zrovna vzbudil kolem půl 2 ráno, s tím že jsem mu dala dudlík a zase usnul, takhle jsem to skusila 3 x a papal až mezi 3:45 a 4 a pak v 7.někdy mám pocit že se v noci vzbudí jen aby si zadudal, že hlad nemá.

Příspěvek upraven 06.01.18 v 09:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
6.1.18 09:51

@marijan - já teda přebalovala zásadně po kojení, protože Adí tak do 6měsíců se po kojení vždycky pokadil :-)
ale je pravda, že kolem toho půlroku už v noci nekadil jen přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
6.1.18 10:13

Zdravím, z trochu jiného soudku. Gennet Archa - blbě jsem si spočítala léky a do další kontoly nevyjdu. Pošlou mi recept poštou? Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
6.1.18 13:19

Tak jsem teda zvědavá kdy to pošlou na ten mail. Zatím nic
A s věkem na dítě… Já měla první ve 26 a v té době mi 35 přišlo něco šíleného. Vůbec mne nenapadlo, že bych ještě někdy po prckovi zatouzila. No a letos mi bude 36 a vlastně za sebou nemáme jeste nic. A když vidím jak dlouho trvající vyšetření a na kolik pokusu se třeba až otěhotní, jestli vůbec, budu ráda, ze se zadari třeba za rok, jestli vůbec. Asi jsme to měli začít řešit dřív ale nějak jsem furt doufala ze se povede přirozeně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
6.1.18 13:24

@Timanfaya - na letný mi řekly, jen osobně.
Co by jsi potřebovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
6.1.18 13:24

@pajka29 kdyz se rozbrecis, tak se rozbrecis. ja byla slzavy udoli, kdyz nam rikali spatny screening a resili jsme AMC, to se nekdy neda nic delat :nevim:

@pajka29 píše:
@marijan já po kojení, někdy i během kojení, když nechce papat, skusím odříhnout, přebalit a pak zase baští. někdy i před krmením přebalím. taky to beru podle potřeby, taky je to u nás znát podle spotřeby plenek :mrgreen:, ale jak říkám, lepší mít větší spotřebu než aby měl malý opruzeniny.My jsme dostaly i k vánocům pleny na dva měsíce zálobu a vlhčený ubrousky. :) přesně tak, malej večer hrozně pláče před usnutím, tak uspává přítel, já to psychicky nedávám.

Já bych tak za dva roky jela do Gennetu a plánovala ket těch zamražených.

Jak jsi na tom s krmením přes noc? Malý usne po krmení tak v půl 8 nebo v 8 a dnes se zrovna vzbudil kolem půl 2 ráno, s tím že jsem mu dala dudlík a zase usnul, takhle jsem to skusila 3 x a papal až mezi 3:45 a 4 a pak v 7.někdy mám pocit že se v noci vzbudí jen aby si zadudal, že hlad nemá.

Příspěvek upraven 06.01.18 v 09:55

no ja prebaluji v prubehu, po kojeni nikdy nekadi, tak neni treba. resp. prebalim pred a pak treba za hodinu, nekdy kontroluji v prubehu (mezi kojenim) a tak. spotrebu neresim, penize na to jsou, tak je mi jedno, jestli jich denne spotrebuje 10 nebo vic. to spis ta ekologicka zatez :oops: dva roky je super rozestup, resp. by to bylo temer 3 s tehotenstvim. ale to uz si nemuzu (a nechci) dovolit. svagrova ma rozestup asi 15 mesicu a teda ze zacatku to byl totalni masakr, protoze starsi nebylo sobestacne, natoz nekolikadenni miminko. tehdy jsme si vsichni rikali, ze je to horsi nez dvojcata, ty maji alespon stejne potreby a stejne toho „umi“, ale starsi treba nebyla schopna jit na prochazku, v kocarku novorozenec a co se starsi atd. atd.

krmeni v noci - kojim kolem osme, pak do pulnoci jeste jednou, nekdy v 23, nekdy kolem pulnoci. pak si kolem ctvrte pobroukava, tak ji prebalim, nakojim a pote spi (od tech 5) do cca 8. ale predevcirem jsem byla totalne psychicky a fyzicky na dne, uplne se mi trasly ruce, nohy, vytuhla jsem s ni v 1 rano a spaly jsme obe az do 7:30. ja se na kojeni nevzbudila, prsa nality a zatvrdly, no mazec.

@KamisB tak to jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
6.1.18 13:28

@Virgina123 tak se jim zkus pripomenout..? urcite ti ten email poslou. jinak za me taky neposilali, to jsou nejake novinky :-) a ty uz tedy jedno ditko mas? to mi prijde jako strasne velka psychicka vyhoda :hug: nas tady byla/je cela kopa, kterym neslo prvni a prave predstava, ze ani jedno, je dost silena :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
6.1.18 13:29

@marijan - takže pokud nekadil, ani jsem ho nepřebalovala. Plenky šůrání vždycky vydržely. Nebo jsem přebalila jen jednou, když se vzbudil poprvé v noci.
Usínal kolem 19:30 a spal tak do 1-2h a pak se teda co 3 hodiny už budil. Ale to už jsem ho měla v posteli a obsluhoval se sám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
6.1.18 14:30

@marijan ano mám kluka zrovna dnes je mu 9 z prvního manželství. Jenže mám to dost složitý s ex dítě k němu nechce a dost psych nátlaky na nás takže jak se to vezme. Ale ano určitě jsem proti ostatním ve výhodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
6.1.18 15:14

KamisB Utrogestan a Estrofem, nějak jsem to blbě spočítala pod návalem dojmů… V pondělí zkusím cinknout sestřičce, snad jí ukecám, nebo začnu ukecávat mou gyndařku

Příspěvek upraven 07.01.18 v 12:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
6.1.18 15:57

@KamisB diky, koukam, ze to s tou cetnosti prebalovani mozna hrotim :)
@Virgina123 nemyslela jsem to spatne, naopak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.