Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KamisB my máme dost velkou a vysokou postýlku, ale i tak bych chtěla něco abych ho mohla mít v obýváku. a nebo pak jedině ji mít v dětském pokoji, tam by se vešla určitě
, určitě o tom popřemýšlím a pořeším s přítelem
@Virgina123 a kde ten kočí je? Myslíš že když ani po zákroku tam žádný spermie nebyli, tak že by i tohle šlo vyřešit hormony? přítel byl ve třech letech na operaci a má to nejspíš s toho tu neplodnost.
@pajka29 manžel byl na operaci v 17 torze varlat a všichni jen že operace aby byly a ten kočí dle toho co jsem četla ve většině případů najde. Ale uvidíme. Podívej se na net Dr Kočí andrologie. Je to v Praze na Národní. Je teda fakt že ceny jsou sileny. No uvidíme jak to dopadne. Poslední spg azoo a další spg v březnu asi tak uvidíme. Jsem na to zvědavá.
@pajka29
Nehledě na to že jsem četla že on na ten zákrok snad umí nabudit hormony aby byly ale zatím jen co jsem četla.. zatím doufám tak uvidíme.
@Virgina123 aha,no on byl u androloga Vika v Gennetu na Arše a ten mu udělal jen renget a že má jedno varle šišatý a jedno zdeformovaný, tak mu dělal ten zákrok který trval minimálně hodinu a nic tam nenašly. taky jsem zvědavá jestli hormony zaberou. jinak u Vika platil asi 1300 a byl tam cca půl hodiny, možná ani to ne.
@pajka29
No právě že ten kočí je fakt kapacita. No byl na sonu varlat a pak mu bral krev na to aby zjistil poměr hormonů. Dal prášky půjde znova na krev zda upravit dvakovani a pak kontrolní spg. Ale jsou to pálky. Vstupní konzultace pět tácu, další po třech, sono dva, krev dva. Opravdu šílený.
@Virgina123 jj četla jsem kolik se platí. tak uvidíme jak na tom budeme za dva roky, příteli jsem o tom říkala, ale teď když máme 3 měsíční dítě to řešit moc nechce, zatím druhý nechceme, je brzy ![]()
Tak jsem nakonec koupila se zavesnym dnem, to bude mit na ted, kdyz ji potřebuji „odlozit“ a dojít si treba na wc. Pak v ní snad bude spát na cestách
kdyz nic, kocky si ji stacily oblibit ![]()
s ohradkou vyhledove pocitam.
děkuji za rady ![]()
@pajka29 tak to je jasný že si teď uživate prcka a máte jiný starosti
@Virgina123 píše:
Moc díky holky když to nepřijde tak se jim předtím připomenu
Dneska u mě byla kamarádka co se taky objednala do Gennetu.. A 3 dny čekala na mail když jim zavolala, říkali že to omylem asi neposlali a že je dobře že se připomněla tak tam kdyžtak cinkni. ![]()
@Hladikovka dik cinknu. Na úz když jsem se tam objednávala tak v tom byly zmatky a jen se dočkat na tel bylo asi dvacet minut. Prostě toho mají asi hrozně moc ![]()
@Virgina123 budu držet palce aby vám to dobře dopadlo
a dočkaly jste se společného dítěte
@Virgina123 píše:
@MartinaCV ty jo tak to moc gratuluju to jsi asi měla štěstí a zadařilo se na první pokus ne. Můžu se zeptat, by problém u tebe či psrtneta. My fatální u muže a já už asi taky věkové žádná hitparáda co říkala ulcova když mi dělala AMH nebo jak se to jmenuje
Problém jen moje imunita a věk. Imunita se zvládá v pohodě imunoglobulínem.
@Ladka02 píše:
Ahoj holky. Píšu povzbuzení pro všechny, které řeší špatný spg u partnera. Nám se za necelé 3 měsíce zlepšil z OAT (špatně úplně všechno) na normospermiogram
Partnerovi jsem nasadila vitamíny, Folandrol, bylinky, vynechal horké koupele, saunu, srovnal si priority a přestal tolik řešit práci a víc odpočívat, dal si do hlavy, že to bude ok a je toPříspěvek upraven 07.01.18 v 13:40
Partner měl před IVF taky Folandrol a spg byl úplně cajk. Říkali dokonce super výsledek.
@KamisB Mě taky ohrádka zachránila a ještě zachraňuje. Brzy jí budeme rušit a budeme jen dávat ohrádková dvířka do dětského pokoje. Naše 2×2 metry je fakt super a chodíme do ní i rádi spát všichni tři ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.