Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
9.1.18 16:11
@CarnivoraKurama píše:
@LuciisPuciis Já tam jdu hlavně kvůli vyšetření, asi bude jedno kdo ho udělá, aby se vědělo v čem je problém, můj gyndař neřeší nic, ani ovu ani hormony, rovnou žádanka a partner o umělém nechce ani slyšet…

Ver, ze je v tom rozdil! Procti si to tady zpet. Je nas tu hodne maminek, co treba otehotnely az po prechodu od Roznickove k Jarosove. Roznickova zrovna s temi vysetrenimi je dost neschopna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
9.1.18 16:45

@MartinaCV Já to pročítala a měla sem za to, že snad na vstupní gyn. prohlídce a dotazníku není co zmršit ani tou Rožníčkovou? :( No každopádně mě poslali k dr. Krajčiové, ale hlava mi nebere jak může klinika zaměstnávat tak neschopnou dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
10.1.18 09:05

Ahoj holky, jak se mate? Co u vas noveho? VSE NEJ DO NOVEHO ROKU dodatecne… Mne prestlaly chodit upozorneni na mail a popravde v tom shonu nebyl proste cas se sem podivat :,( Anicka spi krasne v noci, ale pres den tomu moc neda, tak vzdy pri tech jejich 10-20 minutovkach premyslim co udelat driv… Ale nestezuju si, je to proste zlaticko :srdce: Taky se mi podarilo „strhnout“ odsavacku, takze je na reklamaci a ja zjistila, ze bez ni najednou nakojim vic nez s ni :-). O uspore casu ani nemluve, jsk tu kdysi psala Marjan. Takze momentalne dokrmuju jen 3× denne, drive 4-5×. A co u vas? PAJKA: Jak vam dopadly ty testy? LENKYS, MARJAN - jak se mate s kocickama? MARTINO - co ty, uz se zadarilo? A nerodil ted nekdo? Posilam foto naseho :andel: a :cert: dohromady :mavam: :mavam: :mavam: I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
10.1.18 09:12
@CarnivoraKurama píše:
@MartinaCV Já to pročítala a měla sem za to, že snad na vstupní gyn. prohlídce a dotazníku není co zmršit ani tou Rožníčkovou? :( No každopádně mě poslali k dr. Krajčiové, ale hlava mi nebere jak může klinika zaměstnávat tak neschopnou dr.?

To nám taky hlava nebere tady už tři roky.. Napíšu detaily večer, jedu na zkoušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
10.1.18 10:15

Ahoj holky, nemate nekdo prosim zkusenosti s utz u Langerovy? Byla jsem vcera a pripadlo mi vse takovy rozmazany, spatne jsem i videla :srdce: (jsem 7+3tt), ale pred tydnem, kdyz jsem byla u jiny doktorky, tak to tam na me blikalo jak o zavod. Tak me napadlo, ze by mela nejaky starsi pristroj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
10.1.18 11:49

@Ivettt78 ahoj,ještě nevím jedeme tam zítra i s malým, tak jsem na to zvědavá, jak to s ním zvládneme :) malá je krásná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
10.1.18 13:50

Imunologie Gennet vs. Malíčková

Ahoj. Dnes jsem mluvila s Dr. Malíčkovou - ptala jsem se jí na vyšetření, které dělá Gennet a to, které dělá ona. Ona dělá opravdu podrobnější, ale podle toho, s jakým problémem k ní jdete. Já, kterou čeká 1. IVF, nemám za sebou žádné potraty, tak mně mohou na pojišťovnu udělat max. to, co nabízí Gennet. Kdybych za sebou měla např. 2 neúspěšné ET nebo 2 časné potraty, mohla by mi udělat další vyšetření, např. i to TNF Alfa apod.- takto to ale pojišťovna neproplatí. Můžu si to leda zaplatit sama, 2 vyšetření, jedno za 5 a druhé za 8 tis. Kč… Takže to ke srovnání imunologie Gennet vs. Malíčková.
Nemáte zkušenosti, jestli třeba Ulčová - Galová by mi to udělala podrobněji? Mám pocit, že ta pojiš'tovna bude asi neprůstřelná. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
10.1.18 14:24
@Ladka02 píše:
Ahoj. Dnes jsem mluvila s Dr. Malíčkovou - ptala jsem se jí na vyšetření, které dělá Gennet a to, které dělá ona. Ona dělá opravdu podrobnější, ale podle toho, s jakým problémem k ní jdete. Já, kterou čeká 1. IVF, nemám za sebou žádné potraty, tak mně mohou na pojišťovnu udělat max. to, co nabízí Gennet. Kdybych za sebou měla např. 2 neúspěšné ET nebo 2 časné potraty, mohla by mi udělat další vyšetření, např. i to TNF Alfa apod.- takto to ale pojišťovna neproplatí. Můžu si to leda zaplatit sama, 2 vyšetření, jedno za 5 a druhé za 8 tis. Kč… Takže to ke srovnání imunologie Gennet vs. Malíčková.
Nemáte zkušenosti, jestli třeba Ulčová - Galová by mi to udělala podrobněji? Mám pocit, že ta pojiš'tovna bude asi neprůstřelná. :pocitac:

ahoj, já jsem u Ulčové-Galové byla po 1. i 2. neuspěšném IVF a TNF Alfa mi nedělala. Taky nemám za sebou žádný potrat, tak asi proto… Co jsem tak postřehla, tak ta Malíčková dělá ta vyšetření nejpodrobněji. A to TNF stojí 8 tis.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
10.1.18 14:58
@lulu79 píše:
ahoj, já jsem u Ulčové-Galové byla po 1. i 2. neuspěšném IVF a TNF Alfa mi nedělala. Taky nemám za sebou žádný potrat, tak asi proto… Co jsem tak postřehla, tak ta Malíčková dělá ta vyšetření nejpodrobněji. A to TNF stojí 8 tis.?

Jedno je to TNF Alfa (zjednodušeně řečeno) a pak mluvila ještě o NK buňkách (to jsem tady v diskusích taky potřehla) - tak jedno prý stojí 5 a druhé 8 tis., ale nevím, které je za kolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
10.1.18 15:06
@Ladka02 píše:
Jedno je to TNF Alfa (zjednodušeně řečeno) a pak mluvila ještě o NK buňkách (to jsem tady v diskusích taky potřehla) - tak jedno prý stojí 5 a druhé 8 tis., ale nevím, které je za kolik.

A v Gennetu už ti imuno brali? Mně tam nabírali ten základ a nk buňky tam mám. Teda přesně tam stojí nk lymfocyty cd3-cd16, ale myslím, že by to mohlo být ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
10.1.18 15:10

Taky mám z léta novou imunologii a nk buňky tam prý byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
10.1.18 15:15
@lulu79 píše:
A v Gennetu už ti imuno brali? Mně tam nabírali ten základ a nk buňky tam mám. Teda přesně tam stojí nk lymfocyty cd3-cd16, ale myslím, že by to mohlo být ono

Koukám, že NK buňky tam mám - nevím, proč o nich teda mluvila. Tak by možná stačilo si připlatit jen jedno vyšetření na to „TNF Alfa“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
10.1.18 16:31

@radka.vos utz si dr nastavuje dle toho, co chce videt, na screeningu se ti take mude stridat obraz ruzne kvality, pokazde bude zobrazovat neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
10.1.18 16:33

@Ladka02 ale on i gennet dela imunologicke vysetreni ruzne urovne dle problemu, se kterym pacientka prijde. Podivej na jejich cenik, tam je rozepsane, co umi,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
10.1.18 17:25
@Cuddy píše:
@Ladka02 ale on i gennet dela imunologicke vysetreni ruzne urovne dle problemu, se kterym pacientka prijde. Podivej na jejich cenik, tam je rozepsane, co umi,

Diky, mrknu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.