Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@CarnivoraKurama píše:
@LuciisPuciis Já tam jdu hlavně kvůli vyšetření, asi bude jedno kdo ho udělá, aby se vědělo v čem je problém, můj gyndař neřeší nic, ani ovu ani hormony, rovnou žádanka a partner o umělém nechce ani slyšet…
Ver, ze je v tom rozdil! Procti si to tady zpet. Je nas tu hodne maminek, co treba otehotnely az po prechodu od Roznickove k Jarosove. Roznickova zrovna s temi vysetrenimi je dost neschopna.
@MartinaCV Já to pročítala a měla sem za to, že snad na vstupní gyn. prohlídce a dotazníku není co zmršit ani tou Rožníčkovou?
No každopádně mě poslali k dr. Krajčiové, ale hlava mi nebere jak může klinika zaměstnávat tak neschopnou dr.?
Ahoj holky, jak se mate? Co u vas noveho? VSE NEJ DO NOVEHO ROKU dodatecne… Mne prestlaly chodit upozorneni na mail a popravde v tom shonu nebyl proste cas se sem podivat
Anicka spi krasne v noci, ale pres den tomu moc neda, tak vzdy pri tech jejich 10-20 minutovkach premyslim co udelat driv… Ale nestezuju si, je to proste zlaticko
Taky se mi podarilo „strhnout“ odsavacku, takze je na reklamaci a ja zjistila, ze bez ni najednou nakojim vic nez s ni
. O uspore casu ani nemluve, jsk tu kdysi psala Marjan. Takze momentalne dokrmuju jen 3× denne, drive 4-5×. A co u vas? PAJKA: Jak vam dopadly ty testy? LENKYS, MARJAN - jak se mate s kocickama? MARTINO - co ty, uz se zadarilo? A nerodil ted nekdo? Posilam foto naseho
a
dohromady
I.
@CarnivoraKurama píše:
@MartinaCV Já to pročítala a měla sem za to, že snad na vstupní gyn. prohlídce a dotazníku není co zmršit ani tou Rožníčkovou?No každopádně mě poslali k dr. Krajčiové, ale hlava mi nebere jak může klinika zaměstnávat tak neschopnou dr.?
To nám taky hlava nebere tady už tři roky.. Napíšu detaily večer, jedu na zkoušku.
Ahoj holky, nemate nekdo prosim zkusenosti s utz u Langerovy? Byla jsem vcera a pripadlo mi vse takovy rozmazany, spatne jsem i videla
(jsem 7+3tt), ale pred tydnem, kdyz jsem byla u jiny doktorky, tak to tam na me blikalo jak o zavod. Tak me napadlo, ze by mela nejaky starsi pristroj?
@Ivettt78 ahoj,ještě nevím jedeme tam zítra i s malým, tak jsem na to zvědavá, jak to s ním zvládneme
malá je krásná
Ahoj. Dnes jsem mluvila s Dr. Malíčkovou - ptala jsem se jí na vyšetření, které dělá Gennet a to, které dělá ona. Ona dělá opravdu podrobnější, ale podle toho, s jakým problémem k ní jdete. Já, kterou čeká 1. IVF, nemám za sebou žádné potraty, tak mně mohou na pojišťovnu udělat max. to, co nabízí Gennet. Kdybych za sebou měla např. 2 neúspěšné ET nebo 2 časné potraty, mohla by mi udělat další vyšetření, např. i to TNF Alfa apod.- takto to ale pojišťovna neproplatí. Můžu si to leda zaplatit sama, 2 vyšetření, jedno za 5 a druhé za 8 tis. Kč… Takže to ke srovnání imunologie Gennet vs. Malíčková.
Nemáte zkušenosti, jestli třeba Ulčová - Galová by mi to udělala podrobněji? Mám pocit, že ta pojiš'tovna bude asi neprůstřelná. ![]()
@Ladka02 píše:
Ahoj. Dnes jsem mluvila s Dr. Malíčkovou - ptala jsem se jí na vyšetření, které dělá Gennet a to, které dělá ona. Ona dělá opravdu podrobnější, ale podle toho, s jakým problémem k ní jdete. Já, kterou čeká 1. IVF, nemám za sebou žádné potraty, tak mně mohou na pojišťovnu udělat max. to, co nabízí Gennet. Kdybych za sebou měla např. 2 neúspěšné ET nebo 2 časné potraty, mohla by mi udělat další vyšetření, např. i to TNF Alfa apod.- takto to ale pojišťovna neproplatí. Můžu si to leda zaplatit sama, 2 vyšetření, jedno za 5 a druhé za 8 tis. Kč… Takže to ke srovnání imunologie Gennet vs. Malíčková.
Nemáte zkušenosti, jestli třeba Ulčová - Galová by mi to udělala podrobněji? Mám pocit, že ta pojiš'tovna bude asi neprůstřelná.
ahoj, já jsem u Ulčové-Galové byla po 1. i 2. neuspěšném IVF a TNF Alfa mi nedělala. Taky nemám za sebou žádný potrat, tak asi proto… Co jsem tak postřehla, tak ta Malíčková dělá ta vyšetření nejpodrobněji. A to TNF stojí 8 tis.?
@lulu79 píše:
ahoj, já jsem u Ulčové-Galové byla po 1. i 2. neuspěšném IVF a TNF Alfa mi nedělala. Taky nemám za sebou žádný potrat, tak asi proto… Co jsem tak postřehla, tak ta Malíčková dělá ta vyšetření nejpodrobněji. A to TNF stojí 8 tis.?
Jedno je to TNF Alfa (zjednodušeně řečeno) a pak mluvila ještě o NK buňkách (to jsem tady v diskusích taky potřehla) - tak jedno prý stojí 5 a druhé 8 tis., ale nevím, které je za kolik.
@Ladka02 píše:
Jedno je to TNF Alfa (zjednodušeně řečeno) a pak mluvila ještě o NK buňkách (to jsem tady v diskusích taky potřehla) - tak jedno prý stojí 5 a druhé 8 tis., ale nevím, které je za kolik.
A v Gennetu už ti imuno brali? Mně tam nabírali ten základ a nk buňky tam mám. Teda přesně tam stojí nk lymfocyty cd3-cd16, ale myslím, že by to mohlo být ono
@lulu79 píše:
A v Gennetu už ti imuno brali? Mně tam nabírali ten základ a nk buňky tam mám. Teda přesně tam stojí nk lymfocyty cd3-cd16, ale myslím, že by to mohlo být ono
Koukám, že NK buňky tam mám - nevím, proč o nich teda mluvila. Tak by možná stačilo si připlatit jen jedno vyšetření na to „TNF Alfa“.
@radka.vos utz si dr nastavuje dle toho, co chce videt, na screeningu se ti take mude stridat obraz ruzne kvality, pokazde bude zobrazovat neco jineho.
@Ladka02 ale on i gennet dela imunologicke vysetreni ruzne urovne dle problemu, se kterym pacientka prijde. Podivej na jejich cenik, tam je rozepsane, co umi,
@Cuddy píše:
@Ladka02 ale on i gennet dela imunologicke vysetreni ruzne urovne dle problemu, se kterym pacientka prijde. Podivej na jejich cenik, tam je rozepsane, co umi,
Diky, mrknu se.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.