Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
15.1.18 13:21

@Marcella01 Ta ovu bolest byla fakt typická a když se k tomu přidal i hlen, tak jsem si udělala ovu test a byl pozitivní. Taky mě překvapilo, jak rychle se vše vrací k normálu. Ale je pravda, že piju nosifol, i když ne kvůli ovu, ale protože jsem ho doma měla ještě 2 krabice a za chvíli by mu prošla expirace a bylo mi líto ho vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
15.1.18 13:30

@Lenkýs vse jsme samozrejme upravili. Hlavicku otočit umi, na spravne strane vydrzi dlouho, ale holt ta druha strana je ji prijemnejsi a spi vylucne na ni (i kdyz ji dam na spravny bok a opru o postylku, za chvili je stejne posunuta).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
15.1.18 13:40
@KamisB píše:
@marijan - ahoj, hodně dětí preferuje jednu stranu.
Malej měl levou a trochu vytáčel hlavu nahoru.
Základ nestoupat si nad dítě jakoby ze zadu a chodit k němu spíše z druhé strany.
A do postýly jsem jej dávala spinkat na bok zabalenýho a střídala jsem každý den strany. Jednou měl hlavičku směrem k oknu jednou ke dveřím.

Diky, zezadu nestoupame, taky preferuje levou. Do postylek ji davam tak, abychom k ni chodili zprava, na te strane ji stimulujeme atd., zahodila jsem na pokyn doktorky hnizdo - pry nevhodné. Ale stejne kdyz muze, da si hlavičku doleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
15.1.18 13:44

@marijan No po pravdě, já taky spím raději na levém boku a když na zádech, tak s hlavou doleva :D Nemůže to být prostě tím, že jí je to příjemnější? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
15.1.18 13:47

@Lenkýs mam to stejně :mrgreen: Doktorka je takova aktivnejsi, zas lepsi, nez kdyby neco zanedbala. Na tu rehab jdeme pristi tyden, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
15.1.18 15:46

@Lenkýs - tak uvidíš co řeknou na rehabilitaci. Taky jsme tam byli s tím, že se zaklání.
On byl ale jinak moc dopředu, tak jsme trénovali hodně na bříšku. A hladili zádíčka aby svaly procovaly jak mají.
Byli jsme tam asi 2× a bylo to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
15.1.18 16:09

@marijan určitě lepší aktivni doktorka než potom cvičit se starším ditkem…taky jsme od třech měsíců chodili na RHB a je pravda, že u těch malých dětí jsou rychlé pokroky (pokud se tedy cvičí poctivě :mrgreen:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.1.18 22:36

Holky SOS, která jste tu brala Tamoxifen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
15.1.18 23:56

@MartinaCV 2 cykly. Copak potřebuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
16.1.18 12:45

Jakou doporučujete porodnici v Praze?

Ahoj holky,

potřebovala bych pro kamarádku, která není na emiminu, doporučení nějaké pražské porodnice, ve které jste byly spokojené (a proč?) - ideálně, kdyby vaše zkušenost byla stará rok, max. dva, aby to byl aktuální stav ;-)

Díky moc. L.

• Citovat
  • Upravit
9723
16.1.18 12:50

Holky SOS! 5 DC folik velky 8 mm, podle meho gynekologa na to, ze beru od soboty Tamoxifen, je to malo a celkove by Tamoxifen neuzival a volil spis gonadotropiny. Vas nazor? Po Tamoxifenu je mi i zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
16.1.18 13:04

@MartinaCV Proč 5.DC je 8mm málo? Folikul roste cca 2mm za den, takže 10.-11.DC bude mít cca 20mm, tedy zralý. Asi bych zavolala Jarošový a domluvila si s ní tlf konzultaci, jestli si nejsi jistá hodnotama a je ti i špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
16.1.18 16:30
@ejbinka píše:
@MartinaCV Martí asi bych na Lochyho ohledně velikosti nebrala zřetel přeci jen nemá zas s IVF zkušenosti a popravdě já zas něvěřím folikulům, který jsou třeba 8 den okolo 20mm to je narychlo vyhnané a nezralé dle mě. Takže velikosti bych se nebála.

Spíše bych hlídala sliznici, ale měl by jí spíše podpořit oproti clostilu, který jí snižuje.

Ty jsi na hormony citlivá, ale tenhle cylus bych zatnula zuby a už to dobrala a uvidíš.

Jinak já jsme také spíše pro malé dávky třeba Puregonu. Nepočítá se to jako cyklus IVF a za 900j pero se doplácí 750 Kč což je fajn. Jen nevím jestli ti to schválí pojišťovna, ale asi bych to zkusila není to pokus IVF jen příspěvek :think:

Já ti v klidu písnu soukr. zprávou, zní to zajímavě, děkuju moc :kytka: Teď jsme přijeli s malou z píchnutí druhé naušničky, kterou jsme nechali zarůst, protože byla píchlá špatně a bylo to zase na půl dne, všichni zpocený, malá hysteráky už jen když se měla udělat tečka fixkou na ouško. Včera jsme přijeli z Prahy pozdě, to už byla tma a od rána nespinkala, tak to nešlo udělat ve spánku. No, ale máme to, už má konečně dvě náušničky :) Dnes jí je přesně 16 měsíců, tak to má jako „dáreček“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
16.1.18 16:36

@LuciisPuciis Zalezi, co od porodnice ocekava. Ja rodila v Podoli a s druhatkem se chystam take tam. Byla jsem tam vedle porodu na nekolika zakrocich a nepotkala jsem tam jedineho neprijemneho doktora nebo sestru, s personalem jsem byla velmi spokojena a to dle meho dela nemocnici nemocnici. S prubehem porodu take, rozhodne jsem si nepripadala jak v tovarne na deti, mela jsem radu procedur, kvuli kterym se jezdi do alternativnich porodnic, kdyz hodnotim svuj porod s porody kamaradek v Pribrami nebo Neratovicich tak jen neverivne koukam, co si kde lide dovoli… Pri vyberu porodnice ale pro mne byla nejzasadnejsi vybavenost novorozenecke jipky, kdyby se neco pokazilo, at ma mrne nejlepsi peci. Naopak nebylo pro me dulezite stare sestinedeli se sprchami a wc na chodbe a vysoka obsazenost nadstandardu, ktera ho cini temer nedostupnym. V Praze je rada porodnic prijemneji a moderneji vybavena co se tyce rodicky, ale to pro me nebyla priorita. Takze vyber porodnice musi tva kamaradka podrobit svym kriteriim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
16.1.18 17:05

@MartinaCV Marti a na co ti dali ten lék Tamoxifen? Neznám to hledala jsem to na netu a tam píšou že je to jak na rakovinu prsu a prostaty. Jinak foliky 8mm pátý den opravdu nejsou malý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.