Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3964
10.8.18 05:38

@kakaramelka určitě dam vědět :palec: na zítřek budu držet palce také :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
10.8.18 05:39

@Lucikg děkuji… :mavam: myslím na tebe dnes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
10.8.18 09:19

Holky, nevíte, do kdy v Gennetu vydávají léky? Někdy dříve v diskusi jsem zaregistrovala, že možná jen dopoledne? Mám jít na UZ když bude vše ok rovnou vyzvednout léky, ale jsem objednaná až na 15h. Tak abych tam nemusela dvakrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
10.8.18 09:47

@Synekdoche7 já myslím že i odpo jednou sem tam jela v sobotu v 13hod pro léky… Takže myslím že tam musí být jako jsou doktori… Dokonce prac. Doby… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
10.8.18 09:48

Jinak já volala kvůli změně z icsi na picsi a prý stačí až mi je odeberou tak se prý stej e budu nejdřív domlouvat s emrbryologem na těch metodach… Takze tak… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
10.8.18 10:23

@kakaramelka Díky za info, i o těch laboratorních metodách, já taky nevím, zda nebudu mít nějaké změny podle aktuálního vývoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
10.8.18 10:29

@Synekdoche7 právě… Dokonce kdyby byly dvě tak dáme obě zavést a nic mrazit… Proste sice Budem mít tím jen 3pokusy na pojišťovnu, ale riskovat mrazení jednoho, který by se ani nemuselo povest rozmrazit a platit 6500 na měsíc… Asi nebudem chtít.. Nebo když zbyde jedno je to jasné… Jen doufám že ta pk vyjde…, že vyjde, ale. Kdyby mi je měli dát i 2 nebo 3 den tak klidně… Kdyby byla větší šance než že by nevydržela do 5dne :mavam: no je to na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
10.8.18 10:59

@kakaramelka Uvažuji hodně podobně, i s těmi dvěma najednou, ale to už jsem si spíš říkala, že asi ne…přijít o pokus…je to dilema…taky jsem si říkala, že kdybych měla jedno nebo 2 vajíčka, že bych ani možná nedávala ten MACS ale jen ICSI…tak držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
10.8.18 11:02

@kakaramelka Je fakt, že s těmi dvěmi vajíčky to není jen o ceně za mražení, ale pak ještě za KET…no…popravdě hodně bych tuto variantu zvažovala (navíc dvojčátka by mi vůůůbec nevadila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
10.8.18 11:18

@Synekdoche7 nám taky ne a teď myslíš že to picsi je lepší než icsi… Mělo by být?? Že máme macs ale ještě radši chci picsi nakonec… Kvůli těm potratu tak ať fakt vyberou tu nej. Nej. Nej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
10.8.18 11:39

Já nevím, při studii jsem taky měla jen ICSI. A žádný z doktorů ani v Pronatalu, ani včera Jarošová, když jsme ty metody zatrhávali, tak mi PICSI nenabízela, přešla to s tím, že bude MACS. Řekla bych, že do jisté míry teď MACS to picsi nahrazuje, při MACS by se měli ty špatné odselektovat těmi magnety, při PICSI se zkouší vazba na hyaluran. Já o tom neuvažuji, ale pokud budeš mít větší klid, tak to zkusit můžeš, případně se zeptat na místě embryologa zda v tom viddí smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
10.8.18 11:41

@Synekdoche7 jo to asi proberu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
10.8.18 11:50

@Synekdoche7 jinak vím, že při studií jsme taky měli icsi… S imsi… Ale říkám, měla sem vždy biochemko… Ale domluvím se s emrbryologem.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
10.8.18 11:55

Ještě i IMSI, jo? To je ještě dražší než PICSI. Já taky měla taky samé biochemka nebo zamlklé, ale nejsem úplně přesvědčená, že to bylo spermiemi. Po revizi mi dělali genetiku plodu a byl naprosto v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
10.8.18 12:42

Holky, měl jste některá jen 75iu gonalu, všude čtu o mnoho víc? Bojí se kvůli pco ohss, tak proto mi dali tak málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.