Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3725
9.8.18 15:53

@Lucikg zítra dej vědět já jdu v sobotu k jarosove zítra mi mají volat na kdy někdy dopo prý… Tak uvidíme jestli se umoudri.. Ty dva jeste… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
9.8.18 15:56

@ejbinka Přesně tak jsem to myslela, že někdy je možná přílišné přemýšlení na škodu. A kolikrát i tady na emimi mám pocit, že se daří spíš holkám co do toho jdou aniž by se nějak více zabývali podrobnostmi nebo si připouštěly neúspěch. Já jsem se strašně snažila dostat k tomu nejlepšímu lékaři a být vyzbrojena maximem informací. A nakonec skončím zase u Roznickové a nenadělám s tím nic. Na druhou stranu, když procitam tady ty neúspěchy, a to i těch nejpripravenějších, tak si říkám, že už to prostě nechám vyplynout…jsem už ve fázi kdy by mi bylo blbé hlavně kvůli chlapovi cuknout a hledat jiný CAR poté co absolvoval spoustu odberů, vyšetření u androloga, genetiku…poslední dobou už začínal mít docela problémy s propustkami v práci, takže děj se vůle vyšší moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
9.8.18 15:57

@Synekdoche7 ahoj tak super, ze cysta je pryč… Hele dnes odcházel pat od lechyho těhotné s foteckou… Já dnes bla u Černého… A měla sem černé kalhoty a bílé tílko s nějakýma kytkama fialovýma… No tak to jsem zvědavá ke komu tě objednali…??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
9.8.18 15:57
@kakaramelka píše:
@Synekdoche7 ahoj tak super, ze cysta je pryč… Hele dnes odcházel pár od lechyho těhotné s foteckou… Já dnes bla u Černého… A měla sem černé kalhoty a bílé tílko s nějakýma kytkama fialovýma… No tak to jsem zvědavá ke komu tě objednali…??? :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
9.8.18 16:09

@kakaramelka Jo, ten pár jsem viděla, ale já seděla na začátku chodby před čekárnou Jarošové, Lechy ji má až v zadu, ale viděla jsem tím smerem procházet takovou hnedovlasou paní v černých šatech, to jsem si myslela, že jsi ty, ale hlavně kvůli těm vlasům. Pak jsem tam viděla ještě nějakou paní ale myslím v modrých 3/4 kalhotach v tilku, jak se loučila s MUDr. Černým na chodbě a odváděl ji pak na sesternu. Byla jsem tam už před 8.30 a na řadu jsem šla až kolem 9.15. To je jedno, každopádně přeju ať alespoň ty dvě vajíčka krásné dozrají a ať se tam vyloupne třeba ještě nějaké další schované. P.S. Jak na tebe působil MUDr . Černý? U toho jsem ještě nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
9.8.18 16:21

@Synekdoche7 hele já u něj teď byla poprvé… A působil, že ví, a moc sympatický… Klidně bych k nemu chodila… Nevadil by mi… Fakt super… A jak je malinkej… :lol: hele asi si mě viděla i já tebe…jen nevíme no… Já mám už vlasy kratší ostrihane a melír.. Hihi… já šla na řadu k němu v 9 a seděla sem tam tak od 8.30… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
9.8.18 16:31

Jo, je to fakt prcek :-). On je v Gennetu chvilku, že začátku myslím ordinoval ve společné ordinaci s někým. Ale už se asi zaučil a pracuje sám. Mě teda celkově spís vyhovující chlapi doktoři. Většinou jsou rozhodnější, vecnejsi a nemazou med kolem pusy…to mi vyhovuje. Tak třeba ho ještě při kontrole potkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
9.8.18 17:06

Holky mám otázku myslíte že když by jsme se rozhodli že místo icsi chceme picsi tak nám to zemní nebude to problém??? Když to řeknu v sobotu MUDr. A v pondělí bude OPU.??nwbo tam radši zavolat??? Zítra mi má volat sestřička aby mi řekla hodinu tak mám říct třeba ji?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.8.18 17:23

@kakaramelka Zadarilo se v Gennetu po minimalce (s Tamoxifenem na sliznici) s dvoudennim embryjem.Biochemko jsem nikdy nemela.Jen jednou ZT po 1. IVF a jednou mimodelozni po inseminaci, tohle byl osmy transfer.A doktori se vystridali Leahomshi a Cerny.Chodila jsem sice k Jarosove, ale v den kontrol mela vzdy plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.8.18 17:26

@kakaramelka A drzim palce.Staci jedno dobre embryjko.Nam ted ze dvou zbylo jedno a byl to sampion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
9.8.18 17:29

@Veruu11 tak to moc gratuluji… A doufám, že na tom Budem stejně… Rozhodli jsme se že to nebudem pokoušet když budou jen dvě a místo icsi dáme picsi… Bude to takové jistější… A Budem vedet že sme udělali vše…snad to půjde zítra zmenit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
9.8.18 17:30

@Synekdoche7 A nevíš od kdy tam Jarosova není? Já jsem k ní objednana v pondělí a ujišťovali mě, že tam bude. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
9.8.18 17:35

Nevím, ale když tě ujistili, asi tam bude. Nebude tam za 2 týdny a první týden v září co vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahoda.mrazena
9.8.18 17:47

@Synekdoche7 vážně? A od kdy tam Jarosova nemá být nevíš? ;)

Pardon, už to čtu 8)

Příspěvek upraven 09.08.18 v 17:58

• Citovat
  • Upravit
5331
9.8.18 17:55

@Synekdoche7 ono tam už moc neplatí, co řeknou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.