Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KamisB píše:
@Denis11 - já přemýšlík v kolik volal mě…zkusím se kouknout do mobilu, ale on mi vlastně jen zavolal a řekl, že jedno zamrazili na nic se neptal. Tak já už to v mobilu nemám…ale mám pocit že to asi bylo až po obědě ňák kolem 14h asi.a jak Ti je? doufám, že dobrý…mě se přestává motat ta hlava tak jsem spokojenější
No Kasmi je mi pořád stejně, zatím žádné výkyvy..Doufám že to neznamená že se to nepovedlo..ale dneska mám v sobě teprve 5ti denní embryjka, tak si myslím že na nějaký pocity je ještě brzo..:-) Prsa už mě bolí méně, záškuby v břiše mám furt, ale to neberu jako nějaký příznak, ty jsem měla celou dobu
A hlavně se nažim moc nepozorovat ![]()
@KamisB Tý jo tak si myslíš, že je ještě šance že mi dneska zavolá?? To by bylo příjmený se dozvědět co je s mýma dětma
![]()
@Denis11 - tak já mám pocit, že mají povinnost informovat, ale při 1IVF mi volala sestřička až ráno v pondělí, teď volal v neděli - mě vůbec překvapilo, že tam někdo je.
To je dobře že se nepozoruješ…tak já se raději už nebudu ptát, mě prsa přestala bolel když vyprchal ten ovitrill a začala pak kolem 9dne po ET…takže máš pravdu, na vše máš ještě hodně moc času.
Užívej si klidu a odpočívej a klidně si poplakej
alespon se vyplaví škodliviny z těla
TY NEMÁŠ ZAČ DĚKOVAT PANÍ OD TOHO JSME TADY A DRŽÍME PŘI SOBĚ HESLO ZNÍ KLOKAN PŘILETÍ V BŘEZNU
![]()
@Denis11 - hodný nevím, ale podporu potřebujeme všechny a odtoho taky tyhle fora prostě jsou…lidi co nezažijou nemůžou nikdy pochopit.
![]()
Příspěvek upraven 03.11.13 v 13:29
@KamisB NAPROSTO SOUHLASÍM A JÁ TAKY BUDU V GENNETU POPULÁRNÍ NEBOJTE HOLKY
![]()
UŽ SE NA TO CHYSTÁM A UPŘÍMNĚ SE NA TO TĚŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM A MOC ![]()
TAK ZLATÍČKA MOJE AŽ JSEM VÁM Z TOHO NACHYSTALA POTRAVINY, KTERÝM JE TŘEBA SE VYHNOUT V TĚHOTENSTVÍ A JSOU DOST RISKANTNÍ ![]()
ALKOHOL
UMĚLÁ SLADIDLA
KOFEIN
SALÁMY A ŠUNKY
BYLINKOVÉ ČAJE
HOTDOGY A PÁRKY
SYROVÁ VEJCE
MOŘSKÉ PLODY
MĚKKÉ SÝRY
TRANSNENASYCENÉ TUKY
VODA A ZAPOMENTE NA GRILOVÁNÍ
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.