Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7021
3.11.13 14:00

@choch - voda se právě pít má…nevím co myslíš měkkými sýry, ale nesmí se plesnivé sýry…jako je niva a hermelín a čerstvé…to znamená nepasterizované.
Někde jsem četla, že i light výrobky nejsou dobrý…salámy a párky jsou jasný, ale naopak šunnka pokud to je fakt šunka tak se může.

a grilování naštěstí v zimě nehrozí, ale v létě pokud se griluje tak se to musí hold udělat víc aby nebyl ani kousíček syrového masa :) a dobrá je zelenina na grilu ;)…občas jsem taky z těch všech zákazů mimo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
3.11.13 14:14

@KamisB NĚKTERÉ SÝRY JSOU NOSITELY ŠKODLIVÝCH BAKTERIÍ NAPŘÍKLAD LISTERIE :( KTERÁ MŮŽE OHROZIT MATKU I JEJÍ DÍTĚ A LISTERIE JE MŮŽE VYVOLAT POTRAT, PŘEDČASNÝ POROD, ZPŮSOBIT INFEKCI A I DOKONCE SMRT PLODU JE TEDY LÉPE SE BAKTERIÍM NEZAHRÁVAT :,( VYHNOUT SE SÝRŮM Z NEPASTERIZOVANÉHO MLÉKA. MYSLÍM TÍM VODU Z PET LAHVE Z TOHO SE MŮŽOU UVOLNOVAT ŠKODLIVÉ CHEMIKÁLIE DOPORUČUJE SE PÍT VODA Z VODOVODU A NEJLÉPE, KDYŽ SE CESTUJE TAK SI JI PŘELÍT DO TERMOSKY NEBO DO NEREZOVÉ OCELI :) KTERÉ NEHROZÍ ŽÁDNÝM ZDRAVOTNÍM RIZIKEM A NA VÍC JSOU ŠETRNÉ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ :) A ŠUNKA A SALÁMY OBSAHUJÍ SULFÁTY A MŮŽOU OBSAHOVAT ŠKODLIVÉ BAKTERIE, KTERÉ MOHOU VYVOLAT VÁŽNÉ CHOROBY NAPŘ. LISTERIOZU A TOXOPLAZMOZU A TO PLATÍ PRO LIDI CO MAJÍ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY A LIDSKÉ OKO TO NEVIDÍ TŘEBA NA SALÁMU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
3.11.13 14:16

@KamisB TO GRILOVÁNÍ MÁŠ POTOM SPÁLENÉ MASO TAK ŽE NEVHODNÉ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.11.13 14:19

@choch - tak to jo, já piju městskou vodu z vodovodu a pak teda balenou vodu, ale to minerálky…teď jedu na magnezce s příchutí zázvor a mango…to mi dělá dobře pokud zlobí žaludek…já fakt jak mám zvětšný ty vaječníky tak pořád musím vypít alespon 2,5 litru a mám to mít furt půl na půl vodu a minerálky.

Já ze šunek kupuji jen ty dražší a u nás v krámku…a ne zas tak často. Spíš snídám lučiny, jogurtýny a žerve..ale takový ty krabičkový od lučiny.
A sýry jasně že musí být ty upravený…

ale stejně je to hrozný omezování…jo a neměli by se vůbec vnitřnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.11.13 14:20

@choch - my nikdy nemáme spálené maso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.11.13 14:20

Ale jsi zlatíčko jak se o nás krásně staráš… :hug: :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
3.11.13 14:25

@KamisB ALE VE VNITŘ MASA MÁŠ STEJNĚ ŠKODLIVINY A TY TO POUHÝM OČKEM NEVIDÍŠ VÍŠ :think: I KDYŽ TO NEMÁŠ SPÁLENÝ TO MASO PROSTĚ JE TO NEVHODNÉ PRO TĚHOTNÉ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
3.11.13 14:26

:hug: :hug: :hug: :hug: JASNĚ NEBOJ A DĚKUJI TO PRÁVĚ PRO VÁS JEŠTĚ CHYSTÁM ČLÁNEK :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
3.11.13 14:28

@KamisB ANO DŮLEŽITÉ JE ČÍST SLOŽENÍ POTRAVIN :hug: :hug: :hug: :hug: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
3.11.13 20:44

Holky tak zítra tu očekávám samé hezké zprávy, Denisko mě volali v neděli jen jednou a to jsem byla opravdu překvapena, spíš bych řekla že nevolají :( je jich tam málo.
Kamčo takže :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: a budou tam dvě!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.11.13 21:05

@Mončiči - na to si ještě počkáme než se něco dozvíme, jdu na ULZ až toho 20.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
3.11.13 21:09

@KamisB jj pamatuji si to a myslím na tebe a jsem tedy mooooc zvědavá :hug: :hug: :hug: :srdce: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.11.13 21:14

@Mončiči - to já taky, ale nejraději bych teď usnula a vzbudila se až toho 20. :mrgreen: to bude hrozná doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
3.11.13 21:16

@KamisB no to bude, to věřím a je fakt, že i dálnici na testu jsi měla hodně silnou, ty jo to by bylo, co, ale klidně ať je jedno mimi a silné a bojovné!!! :srdce: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
3.11.13 21:19

@Mončiči - vážně mi je asi jedno kolik jich bude, jen aby to už konečně vyšlo a měla jsem prďolku(y) doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.