Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1784
27.6.16 13:35

@MartinaCV Marti,ty se znicis:))) Uplne vidim sebe, jak bych to resila.Ani ti nebudu psat, ze jeden z duvodu meho pozdniho planovani materstvi byla obsese, ze mi vymenej dite.Jako skolacka jsem videla film, kde se to stalo, saamozrejme podle skutecne udalosti:))) No a pak Trebic a ja byla hotova. Priznam to jen tady, ale ja si dite hned po porodu otestuju na dna. Proste mam rada jistoty.Ale podle nosu z dvd na to fakt neusuzuj, to neni duvod pro pochybnosti!!!A btw tvoji mamku chapu, mne fotky 4D taky nic nerikaji.Resp. si rada pockam na zivo:) Nebooooj, je vase. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
27.6.16 13:37

@Hanca.v Jojo,ja jsem zminovala, at jdou sem za Martinkou jako za odbornici:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.6.16 13:41
@Hanca.v píše:
@MartinaCV ahoj Marti, snad si na me vzpomenes z uzavřenky Čap nebo vrana… No, v jiné, naši diskuzi kočka hledala info k pražským Car a někdo zmínil Gennet a Tebe, tak jsem si rikala, ze na Tebe s dovolením nakouknu a vidím krásnou holčičku :kytka: to jsem rada… Hanka

Ahoj Hani, jasně, vzpomínám ;) Jak se máš? A děkuji :hug: Co se týká Gennetu, nějak nechtěně se ze mě stala téměř poradkyně :mrgreen: Ale vím jen opravdu to, co jsem si sama nastudovala a pak z vlastní zkušenosti. Když se to tu dá dohromady s tím, co vědí holky, tak se nám tu daří a těhotníme postupně jedna za druhou :) M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.6.16 13:44
@Kamilaa7 píše:
@MartinaCV Marti,ty se znicis:))) Uplne vidim sebe, jak bych to resila.Ani ti nebudu psat, ze jeden z duvodu meho pozdniho planovani materstvi byla obsese, ze mi vymenej dite.Jako skolacka jsem videla film, kde se to stalo, saamozrejme podle skutecne udalosti:))) No a pak Trebic a ja byla hotova. Priznam to jen tady, ale ja si dite hned po porodu otestuju na dna. Proste mam rada jistoty.Ale podle nosu z dvd na to fakt neusuzuj, to neni duvod pro pochybnosti!!!A btw tvoji mamku chapu, mne fotky 4D taky nic nerikaji.Resp. si rada pockam na zivo:) Nebooooj, je vase. :kytka:

Kamčo díky, já to s tou výměnou nemyslím zas tak doslova, ale z podstaty mého povolání jsem podezřívavá už v rámci prevence :mrgreen: Každopádně nemůžu říct, že by se mi naše Laurí nelíbila, jen je ve mně tolik obav, aby vše bylo v pořádku, aby byla zdravá, donošená a krásná :) To chce každá maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.6.16 13:47
@Kamilaa7 píše:
@Hanca.v Jojo,ja jsem zminovala, at jdou sem za Martinkou jako za odbornici:)

Holky, já nejsem odbornice! :mrgreen: jen zkušená harcovnice a hodně jsem si pozjišťovala. Jediný rozdíl tedy oproti jiným holkám, co jdou do IVF je, že já si toho hodně vždy kolem nastuduju a pak s doktorama diskutuju a chci to mít hned všechno dobře, ne několik pokusů. Bohužel jsem tu četla tolik příběhů, kde je patrné, že nebyla IVF udělána rovnou dobře, což možná vyplývá z úhrad zdravotní péče, kdy lékaři sahají po dalších vyšetřeních až když se něco nepovede…to mi vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.6.16 13:48
@Hanca.v píše:
@MartinaCV :hug: to je dobre. Noo.. Nám se toho událo hodne, ale uz zase je dobre. Jsme s mym mužem bohužel zase sami… :,( ale na podzim či v zimě zabojujeme znova, když to půjde…

Co se stalo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
27.6.16 13:49
@MartinaCV píše:
Ty jsi viděla mně i Standu, tak máš asi lepší nadhled, člověk to sám neposoudí. :oops:

Presne tak a hned jsem v ni uvidela tebe :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.6.16 13:52
@Božská píše:
Presne tak a hned jsem v ni uvidela tebe :andel:

Otázka je, jestli to Laurí takhle vyhrála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.6.16 13:54

Ahoj všem..jsem zde po delší odmlce, ale naskytli se nějaké problémy kterými jsem se nechala zahltit a málem mě to porazilo. Nicméně nemám prostor na spousty stránek dočítání a tak to shrnu a gratuluji narozeným mrňouskům a těhulkám :kytka: :pankac: :dance:

U mě nového stále nic, v pondělí jedu na utz (10den cyklu) a snad už se konečně dohodne termín kryotransferu.
Jsem trošku na vážkách, jaké máte zkušenosti s mudr. Jarošovou? k ní jdu právě na utz protože prim. Brandejská nakonec jede na kongres.

Hezký den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
27.6.16 13:58

Děvčata, jedeme v pátek poprvé do Gennetu. Chci se optat, co všechno si mám vzít sebou? A budou nám dělat klidně už nějaká vyšetření, nebo si budeme jen povídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
27.6.16 13:59
@MartinaCV píše:
Otázka je, jestli to Laurí takhle vyhrála :mrgreen:

Jooooo :mrgreen:

@evca 28 Muj nazor je, ze Jarosova je vyborna, dokud neni nejaka komplikace. Ale bezne je na ivf velmi dobra. Ja od ni odesla jen proto, ze jsem snasela hodne spatne stimulaci, volala jsem ji, kdyz mi bylo fakt ouvej a ona me behem 5 vterin odbyla, ze to nic neni a zavesila. Tehdy si me pod sve kridlo vzala Brandejska a nedam na ni dopustit. Na utz i transfer bych ale Jarosovou klidne brala, toho se vubec neobavej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
27.6.16 14:01
@alenka10 píše:
Děvčata, jedeme v pátek poprvé do Gennetu. Chci se optat, co všechno si mám vzít sebou? A budou nám dělat klidně už nějaká vyšetření, nebo si budeme jen povídat?

Vem si vysledky vseho, co uz jste absolvovali, posledni vysledek z gyndy na cytologii. Pokud nebudes mit zrovna ms, ocekavej gynekologicke vysetreni + utz. Cekaji vas oba krevni testy, moč na chlamydie a manzela spermiogram. Hodne stesti. :kytka: Ke komu tam jdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.6.16 14:02

@Božská diky, celkem se mi ulevilo.. Já právě na Brandejskou taky nedám dopustit, i když už toho má dost za sebou a nemela by tolik pracovat. Tak snad bude Jarosova v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
27.6.16 14:05
@Hanca.v píše:
@MartinaCV dneska vlastně přesne pred dvěma měsíci, ve 29tt jsem v noci doma upadla na schodech. Rozrazila jsem si hlavu, přišla o 4litry krve, přišla jsem o slezinu. Holcicky šly ven akutním císařem. Bohužel ten úraz byl vážný tak, ze Anička umřela po třech dnech a Terezka po peti dnech.. :,( noo ja jsem mela kus štěstí a zustala jsem i když jsem si taky při operaci oskočila „na druhou stranu“. Tak jsem se dala dohromady, jsem vsem lidem, kteří se o me starali moc vděčná a nejvic svému muži, ten ma ty největší zásluhy a diky jim vsem jsem si uvědomila, ze musim bojovat dal. Tak budu! ;)

Hanicko, to je jeden z nejsmutnejsich pribehu, jake jsem kdy slysela nebo cetla. Uprimne me to moc mrzi a preji, at je Tve i manzelove dusicce co nejdriv lepe a verim, ze se Anicka a Terezka „tam nahore“ shledaly a jsou obe stale s vami… mrzi me to. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
27.6.16 14:07
@Hanca.v píše:
@MartinaCV dneska vlastně přesne pred dvěma měsíci, ve 29tt jsem v noci doma upadla na schodech. Rozrazila jsem si hlavu, přišla o 4litry krve, přišla jsem o slezinu. Holcicky šly ven akutním císařem. Bohužel ten úraz byl vážný tak, ze Anička umřela po třech dnech a Terezka po peti dnech.. :,( noo ja jsem mela kus štěstí a zustala jsem i když jsem si taky při operaci oskočila „na druhou stranu“. Tak jsem se dala dohromady, jsem vsem lidem, kteří se o me starali moc vděčná a nejvic svému muži, ten ma ty největší zásluhy a diky jim vsem jsem si uvědomila, ze musim bojovat dal. Tak budu! ;)

To je strašný. Nevím co napsat, je to prostě obrovská tragédie :,( Je mi to moc líto, opravdu. Jsi obdivuhodná, že máš sílu jít dál, to je velká deviza do budoucna. Drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.