Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Božská Zítra budu držet pěsti. Přístup paní doktorky je úžasný, fakt paráda, že ti vyšla vstříc a udělá ti akupunkturu i v neděli po transferu. ![]()
@MartinaCV píše:
Holky, jak už se pro nic nemůžu ohnout až na zem, aby to šlo hladce, tak když mi něco doma upadne, čekám až přijde přítel z práce a zvedne to. Teď mi ale upadla kroketa a tu chci hned
Tak kroketa mě teda fakt pobavila, jsem se tu smála, až mi břicho nadskakovalo.
To ohýbání je za trest a mě navíc pořád něco padá. ![]()
@MartinaCV Taky jsem vyplašená prvorodička. Snad se s tím nějak popereme. U věcí do porodnice jsem se řídila tímhle seznamem: http://www.mrnous.com/…pro-miminko/ + seznamem naší porodnice (ale tam toho moc nechtějí, na miminko je potřeba jen 30 plen, zbytek dají)
A jak už tu někdo psal, beru asi 5 ručníků, 2 jen na spodek, očistky jsou infekční materiál. A jinak taky doporučují papírové utěrky, že se utřeš utěrkou a nezašpiníš si tolik ručník.
Na bradavky jsem koupila Purelan, četla jsem na něho chválu.
Nůžky na nehty pro miminko jsem koupila v DM, koupila jsem tam i hřebínek, ale ten mě zklamal, ty štětiny jsou dost hrubý. ![]()
@lachi píše:
@Božská Zítra budu držet pěsti. Přístup paní doktorky je úžasný, fakt paráda, že ti vyšla vstříc a udělá ti akupunkturu i v neděli po transferu.
Dekuju.
No mohla jsem se vyspat do 6:30, ale strasila jsem uz o hodinu driv a za boha nemohla znovu usnout. Jsem nervozni.
@Božská Taky se přidávám s držením palců na dnešek…ale v kombinaci s tou akupunkturou už to vypadá tak dobře a dokonale, že naše palce už jsou to nejmenší! Paní je moc ochotná a super přístup, že i v neděli ti takhle vyjde vstříc
Tak se drž a ať se prckovi u tebe líbí
![]()
@lachi @MartinaCV holky ty ručníky můžete posílat průběžně domů na vyprání, nebo doma připravte hromadu, ze které bude bude manžel/přítel brát a nosit do nemocnice…jinak je pravda, že očistky jsou infekční, já doma připravila dezinfekci na prádlo a manžel dostal instrukce jak případně ručníky prát
a ty utěrky jsou dobrý nápad, to jsem četla víckrát, že jsou lepší než si ničit svoje prádlo
Já když psala, že do porodnice ručník na tělo a ručník na obličej, tak jsem to myslela samozřejmě tak, že manžel nebo přítel vozí pravidelně zase čisté a špinavé domů vyprat
To samé i s košilkami. My to tak dělali no. A papírové utěrky, to si musím zapamatovat ![]()
@Marcella01 píše:
@lachi @MartinaCV holky ty ručníky můžete posílat průběžně domů na vyprání, nebo doma připravte hromadu, ze které bude bude manžel/přítel brát a nosit do nemocnice…jinak je pravda, že očistky jsou infekční, já doma připravila dezinfekci na prádlo a manžel dostal instrukce jak případně ručníky práta ty utěrky jsou dobrý nápad, to jsem četla víckrát, že jsou lepší než si ničit svoje prádlo
Marcelko, peru v Denkmitu z DM a k některému praní přidávám desinfekci taky z DM v lahvi, třeba ručníky, povlečení, prostěradla, utěrky, kočičí deky. Myslíš, že tahle desinfekce stačí?
@lachi Děkuji, píšu si. Jéé, ty už to máš za chvilku, tak nám pak písneš dojmy a zkušenosti, viď?
Držím pěsti na hladký průběh! ![]()
@Petruš Z. píše:
JjNám to dr. řekla v 9 tt, když nás propouštěla z péče. Zeptala se, jestli chceme vědět pohlaví, tak zavolala do laborky a tam jí to řekli. Doktoři to sami neví. Myslím, že když je jen jedno embryo, tak to řeknou i před zavedením. My jich měli více.
My měli jen jedno a neřekla nám to. Ale nezlobím se na ní, cítila jsem, že nechce, abychom se pak trápili, kdyby to nedopadlo dobře, že jsme třeba přišli o to nebo to. Hodně jsem špinila.
@Martrich píše:
@Božská tak to jsi perfektne pripravena tehotnet.Muzu se zeptat u te minimalky, kolik jsi mela jedn. Gonalu? @MartinaCV Marti, muzes mi napsat do SZ cenu toho zbytku Gonalu pak? Mozna ho vezmu, asi do te minimalky pujdu, bude to uplne posl. pokus, udelam vse, co vy tady a pak to ukoncime
Písnu až se přítel vzbudí, zeptám se ho. Spí po noční. ![]()
@Martrich Ještě mě napadá, že bych se asi na tvém místě domluvila s Dr., že chci během stimulace odebírat krev, jak to dělá Texl a tomu přizpůsobovat dávky, abys to neměla jen střílené od boku.
@Božská tak uz mas bobiska u sebe? @MartinaCV Marti,mohla bych odkoupit ten Gonal kdyztak?
@marijan To určitě. My takhle jeli poprvé na spermiogram do vedlejšího města. Přítel dal vzorek do skleničky a tu jsem si měla dát do podprsenky a udržovat tělesnou teplotu. Do hodinky jsme to měli dovézt a vše bylo v pohodě.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.