Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
23.6.16 21:17
@Mal píše:
Ahoj holky, tak u mě vše jinak :-)
Test byl po 14 dnech po IUI negativní, to jsem psala, vysadila jsem tedy Utroš a čekala na ms.Ms nepřišla ani v pondělí a tak jsem si v úterý odpoledne zkusila udělat těhotenský test a byl pozitivní :dance: :dance: :dance:.Ve středu jsem byla v Gennetu na krvi a těhotenství potvrzeno. Kontrola v Gennetu bude 13.7.

Moc blahopreji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
23.6.16 21:23

@marijan děkuji :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.6.16 21:24
@Rikitan píše:
Děvčata, slečny a dívčiny + maminy, děkuji moc za rady. Ještě se chci zeptat, jelikož jdeme poprvé, tak co to obnáší. První návštěva asi bude povídací, takže jak často se milujeme, kdy otěhotněli naše rodiče, nemoci v rodině apod. A pak na dalším sezení následuje co? Už se bude zkoumat, zda je chyba u mě či u manželky, tj. zkoumání ejakulátu nebo jaký bude postup? Nemám takové návštěvy moc v oblibě, tak mám trošku bobany. Děkuji moc za rady.

prvni navstevu jsme meli temer pred rokem, takze co si pamatuji - ano, budou se ptat na nemoci rodiny, zda napr. nemate v rodine nekoho, kdo nemuze mit deti, obecne vase nemoci + jaka mate za sebou vysetreni, dale jak dlouho se snazite. pak se dohodnou druhy vysetreni, ktere budete muset absolvovat. typicky pujde o hormonalni profil partnerky (krev), oba pujdete na krev - ne v ten den nejspis, nasledne budete potrebovat asi imunologicke vysetreni reprodukcniho bloku paru, zde ti vsichni doporuci mudr. malickovou z karlaku. pak spermiogram. pripadne genetika (opet krev). partnerka jeste vysetreni pruchodnosti vejcovodu + pripadne hodnotu AMH (opet krev). tebe se vlastne tyka krev a spermiogram (neni nejnutnejsi v ordinaci, nekde staci do hodiny odvezt do ordinace, tak jste-li z prahy…). uprimne receno, manzel byl se mnou poprve, pak na imunologii a ostatni jsem si obehala sama, nebylo treba, aby asistoval. drzim palce ;-)

Příspěvek upraven 23.06.16 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.6.16 21:24
@MartinaCV píše:
a to jsi mě neviděla před Globusem, kde jsem na zemi zahlídla pětikorunu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
23.6.16 21:41
@Rikitan píše:
Děvčata, slečny a dívčiny + maminy, děkuji moc za rady. Ještě se chci zeptat, jelikož jdeme poprvé, tak co to obnáší. První návštěva asi bude povídací, takže jak často se milujeme, kdy otěhotněli naše rodiče, nemoci v rodině apod. A pak na dalším sezení následuje co? Už se bude zkoumat, zda je chyba u mě či u manželky, tj. zkoumání ejakulátu nebo jaký bude postup? Nemám takové návštěvy moc v oblibě, tak mám trošku bobany. Děkuji moc za rady.
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
23.6.16 21:48

Marijan + MartinaCV: Děkuji ještě jednou za info, je to vyčerpávající. Tak to ještě budeme zkoušet klasicky a při tom navštěvovat Gennet. Ještě jednou děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
23.6.16 21:56
@Rikitan píše:
Marijan + MartinaCV: Děkuji ještě jednou za info, je to vyčerpávající. Tak to ještě budeme zkoušet klasicky a při tom navštěvovat Gennet. Ještě jednou děkuji…
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
23.6.16 22:03

@MartinaCV Dnes jsem tam volal a objednaní jsme na září. Jak píšete, nechceme, aby nám utíkal čas. Přece jen je manželce 33 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2253
23.6.16 22:12

@Rikitan 33, to je krásný věk ;-), to je času ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
23.6.16 22:23
@Rikitan píše:
@MartinaCV Dnes jsem tam volal a objednaní jsme na září. Jak píšete, nechceme, aby nám utíkal čas. Přece jen je manželce 33 let.
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 20:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
23.6.16 22:27
@Petra Vlad píše:
@Rikitan 33, to je krásný věk ;-), to je času ;-)

No, to je možné, ale mě bude 34 a manželce je 33 a manželka je ještě s jednou spolužačkou ze základky jediná, co nemá dítě, jinak mají už všichni jedno nebo děti a už jim chodí do školky a některé do 1. třídy. Moji spolužáci jsou už také taťkové skoro všichni. Moje sestřenice a bratranci, kteří jsou mladší než já, už také mají děti. Od manželky totéž- její bratr, sestřenice a bratranci - všichni mají děti. Takže rodinné oslavy jsou takové, že všude běhají děti, každý mluví o dětech, a okolí + rodinní příslušníci rýpají, kdy budeme mít děti a proč je nemáme. Je to tlak jako blázen. Tak proto jsme z toho nešťastní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
23.6.16 22:29

@MartinaCV : Potraty zatím žádné. Já jsem rád, když se do manželky vůbec dostanu. Desetiminutové předehry, zapojení jazyka, litr lubrikačního gelu. Jsme vůbec rádi, když se někdy pomilujeme bez bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
23.6.16 22:34
@MartinaCV píše:
Tomu zkoušení klasicky nic nebrání, to samozřejmě můžete celou dobu, ale jestli už víte, že chcete využít pomoc centra, je dobré se objednat, protože vám zatím poběží čas kdy budete čekat na konzultaci a následně na výsledky vyšetření. Základem je genetika páru, to je také v budově Gennetu na Letné - výsledky z odběru krve trvají dva měsíce, posílá se to někam do Honkongu snad. Poté je důležitá imunologie, je to dost častý problém, proč se nedaří otěhotnět a nejlepší je prim. Malíčková na Karláku v Praze, kde je taky čekačka, ale můžete se spolehnout, že by problém našla a kdyby byl, že by ho vyléčila. Nikdy jsem neměla imuno problém a šla jsem k ní jen abych měla všechna vyšetření komplet a hle, našel se problém právě tam, který bránil otěhotnění. Není se čeho bát, ono to všechno vypadá jako stresující a že je toho moc, ale pokud jste se rozhodli pro Gennet, dostáváte právě poctivou službu, navíc pokud budete splňovat podmínky pro úhrady různých metod pojišťovnou, nezaplatíte za IVF tolik, jako jinde. Zcela zásadním benefitem je, že můžete znát kvalitu svých embryí a vložit jen to zdravé. Te´d zrovna si píšu s holkou, co je v jiném centru. Nikdy neměla od svého centra genetiku embrya, přistoupila na dárcovský program a bude mít dítě z vajíčka, které není její, ačkoliv neví, jak na tom její vlastní vajíčka potažmo embrya jsou. To je šílené.

To je otřesný, s tou holkou!!!Úplně mě mrazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
23.6.16 22:36
@Kamilaa7 píše:
To je otřesný, s tou holkou!!!Úplně mě mrazí.

Prošla Heliosem a je v Reprofitu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
23.6.16 22:38
@Rikitan píše:
@MartinaCV : Potraty zatím žádné. Já jsem rád, když se do manželky vůbec dostanu. Desetiminutové předehry, zapojení jazyka, litr lubrikačního gelu. Jsme vůbec rádi, když se někdy pomilujeme bez bolesti.

Takže to vypadá ještě i na nějaký mechanický nebo gynekologický problém. Tak snad vám pomůžou, tohle určitě nechce odkládat. Jinak pozor, i mezi lékaři jsou rozdíly. Máme tu špatnou zkušenost s Dr. Rožníčkovou, jinak dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.