Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martrich Nás vyšel ten nativ asi 25tis
16tis nativ, 7 tis ISCI, 2,5 kultivace.. Jako je to strašný.. o tom žádná ![]()
EDIT: A Pronatal taky vůbec neřeší jestli je to jedno nebo více vajíček.. Vem si u toho ISCI oni musí dělat celou tu proceduru nezávisle na tom, jestli pak vyberou jen jednu nebo pet.. Ale klasické IVF bez pojišťovny vyjde myslím tak na 80tis.
@MartinaCV píše:
Ahoj holky, dneska mi asi 3× dost silně luplo úplně dole v podbřišku, až jsem čekala co se bude dít. Pak jsem měla poradnu a doktor říkal, že se nám Laurinka otočila nožičkama dolů a kope mě dost nízko nožičkama, tak tam je to citlivější a vnímám to jinak, než když mě kope nahoře nebo po stranách. Mrška jednaVše je prý v pořádku a kontrola za tři týdny. Normálně chodím za dva, ale bude svátek, tak mi nabídl jet za ním do Žatce za 14 dní v pondělí, nebo u nás za tři týdny. Tak jsem řekla za tři týdny u nás, protože ultrazvuk byl minulý čtvrtek v porodnici, dnes u něj v poradně a v neděli jedeme do Gennetu na 4D, tak už toho je dost i tak. Test na cukr jsem neměla ani hraniční, jsem happy
Naše princezna je zatím malá, takže jí jednou cítím kolem pupíku, pak na boku a nemám právě ráda to kopání dole. To je tak nepříjemný. Synátor mi takhle tenkrát seděl dole až pomalu do 30tt a jak byl velkej, tak jsem trpěla.
Poraden máš teda hodně
Já jezdím po 4-5 týdnech. Včera jsem byla o týden dřív, protože mě to dole začalo pekelně svědit, tak mi prof. udělala i poradnu. Ten cukr je perfektní, mě to čeká cca za měsíc. Včera jsem si u prof. v čekárně všimla, že ke 4D si můžeš objednat i tisk fotky ve 4D s rámečkem. Vypadá to hezky. Asi budu o tom přemýšlet, ale zeptám se na to sonografisty, co na to říká
Jestli už to viděl v reálu a jak to vypadá ![]()
Dobrý den,
také se přidám. Potřeba sdílet se fakt silná. Také chodím do Gennetu na Letné, k doktorce Jarošové. Podstoupila jsem 3×IUI - nic, 1. IVF - nic, 2. IVF - Lucie nar. září 2014 a zmrzlík, ale ten se v listopadu 2015 nechytil (KET - nic). Předevčírem mi bylo 38 a přirozeně to zase nejde…tudíž jsem se rozhodla se podstoupit injekce a to všechno a zkusit to ještě jednou. Asi bych mohla i na čtvrtý pokus, ale asi na to kašlu…píchala jsem si Clexan na ředění krve…uf - zase samá modřina, ale co by člověk pro prcky neudělal, že… Jelikož mě na kontrolu imunologie objednali až koncem července, tak stimulace a to vše mě čeká v srpnu.
@Petruš Z. píše:.
Naše princezna je zatím malá, takže jí jednou cítím kolem pupíku, pak na boku a nemám právě ráda to kopání dole. To je tak nepříjemný. Synátor mi takhle tenkrát seděl dole až pomalu do 30tt a jak byl velkej, tak jsem trpěla.
Poraden máš teda hodněJá jezdím po 4-5 týdnech. Včera jsem byla o týden dřív, protože mě to dole začalo pekelně svědit, tak mi prof. udělala i poradnu. Ten cukr je perfektní, mě to čeká cca za měsíc. Včera jsem si u prof. v čekárně všimla, že ke 4D si můžeš objednat i tisk fotky ve 4D s rámečkem. Vypadá to hezky. Asi budu o tom přemýšlet, ale zeptám se na to sonografisty, co na to říká
Jestli už to viděl v reálu a jak to vypadá
Příspěvek upraven 05.06.18 v 20:24
@anezkaop píše:.
Dobrý den,
také se přidám. Potřeba sdílet se fakt silná. Také chodím do Gennetu na Letné, k doktorce Jarošové. Podstoupila jsem 3×IUI - nic, 1. IVF - nic, 2. IVF - Lucie nar. září 2014 a zmrzlík, ale ten se v listopadu 2015 nechytil (KET - nic). Předevčírem mi bylo 38 a přirozeně to zase nejde…tudíž jsem se rozhodla se podstoupit injekce a to všechno a zkusit to ještě jednou. Asi bych mohla i na čtvrtý pokus, ale asi na to kašlu…píchala jsem si Clexan na ředění krve…uf - zase samá modřina, ale co by člověk pro prcky neudělal, že… Jelikož mě na kontrolu imunologie objednali až koncem července, tak stimulace a to vše mě čeká v srpnu.
Příspěvek upraven 05.06.18 v 20:24
@MartinaCV píše:
Ahoj Péťo, přesně, kolem pupíku nebo na stranách to nevadí, jednak to nebolí a v člověku to nevyvolává dojem, že je mimčo někde poblíž porodních cest. Já se pořád bojím, že si Laurí tam dole prokopne plodový obal a pojede…Na 4D budu dnes volat, mám potvrdit, že v neděli dorazíme. Tak se na to taky zeptám, díkec
Teď jsi to přesně vystihla. Ten blbej pocit, že je moc blízko východu. Mám to stejně. A nemáš za co ![]()
@MartinaCV píše:
ahojky, žádný strachy a s Clostíkem to nepřeháněj.Ten se doporučuje jen párkrát za život, má holt blbé vedlejší účinky. Jak jsi na tom s ovulací a dozráváním folikulů, by se, myslím, mělo poznat z odběrů krve. Zkusila jsi Inofolic nebo něco podobného? Já po něm měla ovulace, že jsem chodila ohnutá v předklonu. Určitě to za pokus stojí.
ahoj, dekuji za reakci, clostil jsem mela pred rokem a pul u moji gynekolozky. uprimne receno, kdybych vedela, ze se muze jen cca 6× za zivot, tak bych se nevyplytvala pokusy takto
inofolic jsem pila jenom jeden mesic, jsem strasna ostuda
ale nejakou zmenu jsem na tele nezaregistrovala. amh je snad relativne ok. kazdopadne moc diky ![]()
@marijan Tak zkus ten Inofolic pít delší dobu, za měsíc asi nic nespraví. Ale samozřejmě nevím, jestli nepotřebuješ tu ovulku ještě podpořit jinak. Já pila Inofolic zhruba rok.
@MartinaCV píše:
Ahoj holky, dneska mi asi 3× dost silně luplo úplně dole v podbřišku, až jsem čekala co se bude dít. Pak jsem měla poradnu a doktor říkal, že se nám Laurinka otočila nožičkama dolů a kope mě dost nízko nožičkama, tak tam je to citlivější a vnímám to jinak, než když mě kope nahoře nebo po stranách. Mrška jednaVše je prý v pořádku a kontrola za tři týdny. Normálně chodím za dva, ale bude svátek, tak mi nabídl jet za ním do Žatce za 14 dní v pondělí, nebo u nás za tři týdny. Tak jsem řekla za tři týdny u nás, protože ultrazvuk byl minulý čtvrtek v porodnici, dnes u něj v poradně a v neděli jedeme do Gennetu na 4D, tak už toho je dost i tak. Test na cukr jsem neměla ani hraniční, jsem happy
Martinko, krasne vysledky. A uz se tesim na tve dojmy a fotky z 4D utz. Nozky dolu? Tak ted zacnou ty „spravny“ kopance do mocaku. ![]()
@Martrich píše:
me prijde, ze v Gennetu maji levne Ivf s vice embryi, ale ty nativy a min.pro samopĺatce, to jsou palky fakt. Kdyby mi tak jeste hradila poj.neco.Je ale dost nefer cena 8tis.isci a je jedno kolik mas vajec, vetsina center ma cenu za 1 az.2 nizsi a pak to skoci a PIsci za 11,to uz je uplne masakr, dnes mi to potvrdili.Tak uvidime, pujdu k Brandejske, treba neco vymysli.
My za PICSI platili 25. 3. 2016 tech 11 tisic no ![]()
@anezkaop píše:
Dobrý den,
Ahojky, mas uz za sebou dlouhou cestu. Moc Ti preju, aby to ted vyslo. ![]()
@MartinaCV jasny, diky. jeste jdu tento tyden na utz, ale bude to 20DC
kazdopadne dr. se dusovala, ze do toho 16. dne urcite ovulace - dle sliznice - nebyla. no nic, jdu si udelat drink ![]()
@MartinaCV píše:
@Božská Leni, já úplně zapomněla, že jste měli PICSI.Jak ti je? Už se to blíží holka
A budem každý den sledovat ty změny, které přijdou
Martinko, dnes je mi bajecne, to ti je takova uleva. Stihla jsem vyzehlit hromadu pradla, vyprat a povesit dalsi dve hromady, uvarila jsem, byla venku se psem a nakoupila. Rychle jsem toho vyuzila ![]()
Zdravím, jestli byla embrya geneticky vyšetřená…nevím. S těmi injekcemi…když už jsem měla břicho rozpíchané, tak se píchala do tuku na vnitřních stehnech, tam mě to bolelo míň. Olga
@anezkaop píše:.
Zdravím, jestli byla embrya geneticky vyšetřená…nevím. S těmi injekcemi…když už jsem měla břicho rozpíchané, tak se píchala do tuku na vnitřních stehnech, tam mě to bolelo míň. Olga
Příspěvek upraven 05.06.18 v 20:22
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.