Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4431
20.6.16 11:43

@LuciisPuciis Měla jsem ohromné štěstí v tom, že jsem se dostala na Genetiku do Plzně a pak na imuno tamtéž, kde jsem potkala teď už i moji obvodní gyndr. prof. Ulčovou. Je skvělá. I jsme si padly do oka, takže super. Než jsem skončila v Gennetu (nejdřív to vypadalo, že bude stačit přeléčit imuno problém, bohužel nestačilo) měla jsem všechna vyšetření za sebou, takže pak to šlo už rychle.
Ty jsi pro to udělala určitě maximum, takže to vyjde :palec: ;)
Pokud by ti celý ten cyklus vyšel na dny, kdy tam třeba nejsou, tak už by ti to snad řekli a vše by se posunulo. My taky museli na KET čekat, protože to vycházelo před vánoci, kdy už od půlky měsíce KETy nedělali. Bylo mi to líto, ale dočkala jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
20.6.16 11:45
@Petruš Z. píše:
@LuciisPuciis Měla jsem ohromné štěstí v tom, že jsem se dostala na Genetiku do Plzně a pak na imuno tamtéž, kde jsem potkala teď už i moji obvodní gyndr. prof. Ulčovou. Je skvělá. I jsme si padly do oka, takže super. Než jsem skončila v Gennetu (nejdřív to vypadalo, že bude stačit přeléčit imuno problém, bohužel nestačilo) měla jsem všechna vyšetření za sebou, takže pak to šlo už rychle.
Ty jsi pro to udělala určitě maximum, takže to vyjde :palec: ;)
Pokud by ti celý ten cyklus vyšel na dny, kdy tam třeba nejsou, tak už by ti to snad řekli a vše by se posunulo. My taky museli na KET čekat, protože to vycházelo před vánoci, kdy už od půlky měsíce KETy nedělali. Bylo mi to líto, ale dočkala jsem se.

Děkujuuu, jsi hodná. Maličko začínám plašit, protože teď už skončila „sranda“ a bude se lámat chleba a člověk prostě chce, aby to vyšlo na co nejmenší počet pokusů. Musím se nějak zabavit, abych přestala panikařit ;-)

Děkuju za uklidnění, podporu! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12134
20.6.16 12:01

Ahoj holky, tak jsem chytla od syna angínu a od včera jsem jak mátoha :zed: :zed:. Co je ale vtipné, dneska jsem si dělala ovu test, jsem 15 den cyklu a je pozitivní, sice je mi to k prdu, ale aspoň vím, že ovu teď probíhá celkem pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
20.6.16 12:02

@MartinaCV Marti, Veveruše78 psala na jiné diskuzi, že už se malý narodil, tuším, že v sobotu, oba jsou v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.6.16 14:48
@Martrich píše:
@MartinaCV Marti, Veveruše78 psala na jiné diskuzi, že už se malý narodil, tuším, že v sobotu, oba jsou v pořádku

No to je krásné! Tak snad se pochlubí a povypráví jak to proběhlo :) Díky za info. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.6.16 14:48
@Martrich píše:
Ahoj holky, tak jsem chytla od syna angínu a od včera jsem jak mátoha :zed: :zed:. Co je ale vtipné, dneska jsem si dělala ovu test, jsem 15 den cyklu a je pozitivní, sice je mi to k prdu, ale aspoň vím, že ovu teď probíhá celkem pravidelně.

I to se počítá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.6.16 14:51
@LuciisPuciis píše:
Určitě, děkuju! My PGD (PGS) nemáme - dr. Diblík nám ho nedoporučil ani jako samoplátcům. Ostatní genetiku máme o. k. Budeme určitě chtít prodlouženou kultivaci, ale nevím právě, jak to teď vyjde, když budou ty st. svátky a dovolené obecně přes prázdniny - doufám, že si na mě někdo udělá čas a mají to nějak ošéfované ;-)Jsem z toho maličko nervózní, protože mě naše dr. neposlala ani na imuno, ani na genetiku a vše jsem si prakticky vyřídila sama na zákl. info tady od Martinky… Takže i teď jsem taková nesvá, jakože jestli jsem pro to nejvyšší možno % úspěšnosti udělala max., když od dr. necítím úplně tu správnou zaangažovanost. Už teď vím, že další IVF u ní určitě absolvovat nebudu (šla jsem k ní, protože na Letné měli tehdy stop stav a jsem na Arše).

To je fakt na prd. Co že je to za doktorku? Ať víme pro strýčka příhodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.6.16 14:53

@LuciisPuciis Taky bych nešla na transfer v cyklu, kdy proběhla stimulace.. achjo.. Je to na každém, ale vždyť už kolem toho bylo napsáno tolik. Texl tohle hučí na přednáškách do ostatních doktorů. Každopádně ti přeju, aby to vyšlo co nejdříve, pokud možno ihned :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.6.16 14:58

@Marcella01 ahoj Marcelko, pro výsledky glukózového testu jsem si jen volala do poradny a zítra tam mám běžnou kontrolu. Sestřička mi do tel. řekla, že to mám v pořádku! Jsem tak šťastná! Táta má cukrovku, tak ta genetická zátěž nade mnou visí pořád a bála jsem se, že ve 40ti v těhu bude největší příležitost, aby se mi to rozjelo. Naštěstí neee!!! :lol: Velká úleva! Jinak dnes jsem běhala od rána do teď, jsem hotová.. zastupování, svoje vyřizování a ještě neplánovaný nákup, nakonec i cesta do Tescomy, prý je bitka o odpeckovač třešní, tak jsem tam teda jela taky a fakt, poslední tři kusy na krámě a málem jsme se tam o ně popraly.. takže jeden jsem ukořistila a zítra má zas dorazit zboží, tak tam jdu znovu s mamkou, mají zahradu a třešní hodně. Mně stačí když mám vypeckovat várku na bublaninu, hnus. Dnes večer musím ještě upéct, protože tu mám mísu třešní, tak místo bublaniny zkusím nějakou čokoládovou buchtu s třešněmi, asi tam kápnu rum na pečení, ať se trošku rozšoupnu :mrgreen: Jo a máš pravdu, kadeřnice říkaly, že jsou z nich po těch letech práce s barvami a kysličníkem feťačky. :jazyk:

Příspěvek upraven 20.06.16 v 14:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
20.6.16 14:59
@MartinaCV píše:
To je fakt na prd. Co že je to za doktorku? Ať víme pro strýčka příhodu…

V Arše dr. Bláhová.

• Citovat
  • Upravit
9723
20.6.16 15:00
@LuciisPuciis píše:
V Arše dr. Bláhová.

Díky.. no vadilo by mi, že mi ani neřekne co si budu píchat. To bych s ní vyběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
20.6.16 15:05
@MartinaCV píše:
Díky.. no vadilo by mi, že mi ani neřekne co si budu píchat. To bych s ní vyběhla.

No, já zítřek beru jako jakési „lámání chleba“ co se týče spolupráce s ní dál. Buď mi na vše odpoví, zdůvodní, proč zvolila tyhle léky a udělá mi znovu ten hormon. profil a nebo prostě půjdu k jiné dr. Nespěchám na IVF, nemusím stihnout tenhle cyklus. Chci kvalitu před rychlostí a chci vědět, že jsem udělala vše pro to, abych své tělo a i mysl tomuhle vystavovala co nejmíňkrát. Mám už v sobě nastřádáno dost věcí, které jsem s ní po mailu řešila z její strany dost zevrubně, takže buď si to face to face vyjasníme tak, že budu spokojená a bude mit o stačit a nebo jsme si holt nesedly a budu muset k někomu, kdo nemá problém vysvětlovat, odpovídat na konkrétní otázky apod. Btw - v Gennetu jsem byla prvně v dubnu - to jsou dva měsíce - myslím i jako laik - to se přeci může hormon. profil změnit xkrát, ne?

• Citovat
  • Upravit
9723
20.6.16 15:08
@LuciisPuciis píše:
No, já zítřek beru jako jakési „lámání chleba“ co se týče spolupráce s ní dál. Buď mi na vše odpoví, zdůvodní, proč zvolila tyhle léky a udělá mi znovu ten hormon. profil a nebo prostě půjdu k jiné dr. Nespěchám na IVF, nemusím stihnout tenhle cyklus. Chci kvalitu před rychlostí a chci vědět, že jsem udělala vše pro to, abych své tělo a i mysl tomuhle vystavovala co nejmíňkrát. Mám už v sobě nastřádáno dost věcí, které jsem s ní po mailu řešila z její strany dost zevrubně, takže buď si to face to face vyjasníme tak, že budu spokojená a bude mit o stačit a nebo jsme si holt nesedly a budu muset k někomu, kdo nemá problém vysvětlovat, odpovídat na konkrétní otázky apod. Btw - v Gennetu jsem byla prvně v dubnu - to jsou dva měsíce - myslím i jako laik - to se přeci může hormon. profil změnit xkrát, ne?

To je moc dobře, že na to nespěcháš! Dr. Jarošová mi říkala, že ve věku od 38 let horm. profil kolísá a někdy i u mladších. Proto nechce zavádět embrya v cyklu s ovulací a chce, aby hladinu držel Estrofem, aby to nekolísalo. Pro mě to byl argument. Nevybavuji si, kolik ti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
20.6.16 15:17
@MartinaCV píše:
To je moc dobře, že na to nespěcháš! Dr. Jarošová mi říkala, že ve věku od 38 let horm. profil kolísá a někdy i u mladších. Proto nechce zavádět embrya v cyklu s ovulací a chce, aby hladinu držel Estrofem, aby to nekolísalo. Pro mě to byl argument. Nevybavuji si, kolik ti je.

32 let.

• Citovat
  • Upravit
4431
20.6.16 15:19

@MartinaCV Marti, super, že se ti cukrovka vyhnula ;) Odpeckovač třešní má tchýně. Už asi stoletý, tak si ho na tu jednu bublaninu půjčím. Jinak jím třešně ze stromu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.