Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F6?
Přidejte zkušenost s Gesslein F6tak jo, přesvědčily jste mě ![]()
a teď mi povězte, na co teda budu nadávat??
![]()
Já bych třeba příště chtěla jen tu nožní brzdu, když se lanko urvalo po měsíci
Pak se na tom našem kočáře pořád shrnuje zpátky boudička, prostě nedrží tak jak by měla a co chvíli ji vracet do původní pozice je dost opruz. Košík jsem sundala, je moc nízko u země a stejně se do něj prd vejde. Máme drobné dítko, takže šráky musím křížit a blbé je, že v sedu klouže do takové divné pozice. Dalšího mě teď nic nenapadá, po roce ježdění převážně po polňačkách zatím drží (taky jsem ho kupovala s tím, že aspoň 3 děti musí vydržet - ne teda jen moje
).
heh tak abych ho na začátku pořádně zatížila a rychle vyreklamovala koukám ![]()
Košík jo, to mi neříkej, aspoň něco se mi tam vejít bude muset, nevím kde bych ty věci měla, když si vzpomenu co jsem tahala u prvního, tak teď toho bude určitě ještě víc ![]()
Drobné dítko nám nehrozí, ale dělá ti to i když tam máš vložku nějakou, nebo vlastně tam je ten jejich loop?
a co ty kolečka? Já vzala nakonec nafukovací a ta 2 otáčecí na výměnu, ale tajně doufám, že po městě po většinou vystačím s těma malýma ![]()
Ono hold na každým kočárku je něco. Já měla na prvního Mutsynu a pak Quinny Speedi a všechno má svý mouchy. Nám jde hlavně o tu otáčecí sedačku, a o větrání boudičky (což třeba Mutsyna absolutně neměla- za mě ale měla naprosto bezchybný podvozek, ten mi hádám bude chybět)-která mi u Gesse přijde docela promakaná, tak doufám, že mě nezklame. Tu boudičku jsi nezkoušela nějak dotáhnout nebo reklamovat?? to by mě asi štvalo hodně ![]()
Já nosím batoh, takže košík neřeším. A na větší nákupy autem. V tom sporťáku mám právě akorát loop, ale už jsem uvažovala, že to zkusím nějak vypodložit, aby tam nebylo tolik prostoru. Kolečka mám ty nenafukovací, velké i malé a krom období bahna nebo sněhu jsou tam celý rok ty malé a v pohodě. I když na tom hrbolatém terénu se občas zaseknou o nějaký ten hrb a musí se přizvednout. Ale vesměs v pohodě, ve městě úplně v klidu
. Sedačku mám teď jak už sedí a rozhlíží se nacvaklou směrem od sebe, když je sem tam potřeba přehodím akorát rukojeť. Do reklamace se mi moc nechce, je to od nás pěkný kus (200 km). Možná až pořídím golfky a nebudu ten kočár denně používat.
Pomoc pomoc. Asi sa nam nas gessleinik dodrbkal
Suvisi to s tou lankovou brzdou a zadnym koleckom. To koleso napravo sa casto zablokuje a musim ho ‚rozkyvat‘ aby sme sa pohli a ked sa uz pohneme, tak sa kyve a hegle jak stara rachotina
Mam to ist dat do servisu alebo je na to nejaka finta?
Chci se zeptat majitelek tohoto kočárku - jak moc „nízko“ se dá u tohoto kočárku dát stříška? Kamarádi si ho koupili pro budoucí mimino a řeším, jestli jim k Vánocům dát „prodlužovák“ http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/ (my máme Baby Jogger a já mám u všech kočárů pocit, že na dítě moc svítí
). Myslíte, že se užije? Předem díky za zkušenosti.
@karolina_a_betuska píše:
Chci se zeptat majitelek tohoto kočárku - jak moc „nízko“ se dá u tohoto kočárku dát stříška? Kamarádi si ho koupili pro budoucí mimino a řeším, jestli jim k Vánocům dát „prodlužovák“ http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/ (my máme Baby Jogger a já mám u všech kočárů pocit, že na dítě moc svítí). Myslíte, že se užije? Předem díky za zkušenosti.
Přesně to stejné stínítko mám na F6 a bývala jsem měla koupit ještě dřív. V létě jsem využila opravdu hodně a jsem ráda, že jsem ho pořídila, protože se jen sešouplo tam nebo zase zpátky. Boudu bych v životě tak nízko nedala.
Ale mám tu starou hranatou boudičku, tak nevím, jak u té nové.
@karolina_a_betuska píše:
Chci se zeptat majitelek tohoto kočárku - jak moc „nízko“ se dá u tohoto kočárku dát stříška? Kamarádi si ho koupili pro budoucí mimino a řeším, jestli jim k Vánocům dát „prodlužovák“ http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/ (my máme Baby Jogger a já mám u všech kočárů pocit, že na dítě moc svítí). Myslíte, že se užije? Předem díky za zkušenosti.
Mám F1, což je to samé, jen je jiný podvozek, a stříška jde ve srovnání s jinými kočárky níž. Nicméně na léto se prodloužení hodí vždy,, slunečník je nepraktický a plena přes kočár není žádná krása
My jsme koupili originál 2v1 (se síťkou proti hmyzu).
Dobry den, dnes jsem se byla podivat v Pardubicich v Duze. Kocarek mam zrejme vybrany F6, ale cena je teda dost vysoka. Cekala jsem ze soucasne bude k tomu aspon nejake prislusenstvi ale vse se musi dokoupit a to stoji pekny prachy
Jak si vede Hradec letos? Nemate zkusenosti? Ceny jsou tam stale nizsi? Diky za odpovedi.
Letos jsem tam ještě nebyla, ale loni na podzim byli tak hádám že to bude podobné. Koukni k nim na eshop popř. tam zavolej:)
Zkus se mrknout ještě sem: www.eshopbaby.cz Kamennou prodejnu mají v Praze.
Zdravim, kdo chtel kupovat kocarek Gesslein v John Nell v HK, tak jsem prave obdrzela odpoved ze letos kocarky nebudou prodavat z technickych duvodu. Nahradni moznost je pry znacka Hartan…
Holky, co si myslíte o takové té síťce u nožiček ve vložné tašce C-lift? Mně přijde jako zbytečnost, dokonce mi i překáží a uvažuju, že jí jednoduše ustřihnu. Co myslíte?
@jessikka píše:
Holky, co si myslíte o takové té síťce u nožiček ve vložné tašce C-lift? Mně přijde jako zbytečnost, dokonce mi i překáží a uvažuju, že jí jednoduše ustřihnu. Co myslíte?
Jak už jsem v jedné diskuzi o Gessleinu psala - jednoho krásného dne jsem tu síťku vzteky ustřihla… ![]()