Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F6?
Přidejte zkušenost s Gesslein F6No, i v těch největších mrazech jsem dala do tašky teplý fusak, do něj zcela normálně oblečené dítě (body, dupačky, tenký kabátek), tašku jsem zapnula tím víkem a po dvou hodinách jsem tahala ven nádherně vyhřáté miminko
Tu minulou zimu už byla ve sporťáku a řešila jsem to podobně, jen jsem přes fusak dala nánožník (od Emitexu, je trochu vyteplený) a dcera byla naprosto v pohodě.
Ale jinak teda bohužel neporadím, zda ta korba pasuje na všecky typy, zkušenost s ní nemám, ale prodejce by to měl vědět ![]()
Ted jsem se koukla a nevite nekdo jeste jaky je rozdil v F2? Tam jsou taky ty predni kolecka velke i male ma vymenu ![]()
Od pohledu mi přijde, že je to starší model (Future?) bez překlápěcí rukojeti. Korba by ale otočná být měla.
@kar-maa na f2 je jiny ten sportak pokud se nepletu tam je naklopna sedacka coz podle me trosku snizuje vyhody gesse ktery ja vidim predevsim v promakanym sportaku. Jinak podvozek stejny jako f1 to byl myslim future @ugluk
Jinak souhlas s tou vloznou taskou. Ta je dokonala a ona je termo takze v mnohem tu korbu predci. Je to je predsudek ze je korba lepsi a u nas takove zavedene. Kdyz jsem se od toho u druheho ditka oprostila ani na chvili jsem nelitovala ![]()
@kar-maa prosim ta, som cez mobil tak sa mi tie inzeraty blbo hladaju ale na modrom konovi mam nick wilikiki, tak si ma najdi a mam tam len ten jeden inzerat. Je to krasne cerveny f6. Potom ked tak do sz
Ja Cuttysark trochu pomuzu, tohle je ten inzerat:
http://www.modrykonik.sk/…te-v-zaruke/
Mam stejne cerveny (ale neprodavam) ![]()
Kdyby měl někdo zájem, tak prodávám F1 jeden rok starý ještě v záruce ![]()
Maminky, prosím, neprodáváte nějaká tu vložnou tašku gesslein do f6? Nutně potřebuji!!! Děkuji. Nejlépe červená nebo šedá, ale ráda mrknu i na jinou.
![]()
Fusak Sleepy - Gesslein, nemáte prosím některá na prodej? Nyní nebo cca únor příštího roku? Děkuji za případné nabídky ![]()
Ráda bych oživila diskuzi. Jak dlouho jste vozili dětičky v té sportovní sedačce? Máme gesslein f6, syn má 14m a 11 kg a už 2 měsíce běhá, ale ještě to není že bychom někam došli, stále utíká kam chce
s kočárem obecně jsem moc spokojená, akorát na mě začíná být celkem těžký a nevím, jak se mi dobře bude tahat s břichem, když čekáme dalšího prcka.