Kočárek Gesslein F6

Máte zkušenost s Gesslein F6?

Přidejte zkušenost s Gesslein F6
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68930
26.8.13 18:35

No, i v těch největších mrazech jsem dala do tašky teplý fusak, do něj zcela normálně oblečené dítě (body, dupačky, tenký kabátek), tašku jsem zapnula tím víkem a po dvou hodinách jsem tahala ven nádherně vyhřáté miminko :) Tu minulou zimu už byla ve sporťáku a řešila jsem to podobně, jen jsem přes fusak dala nánožník (od Emitexu, je trochu vyteplený) a dcera byla naprosto v pohodě.
Ale jinak teda bohužel neporadím, zda ta korba pasuje na všecky typy, zkušenost s ní nemám, ale prodejce by to měl vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
26.8.13 18:44

@ugluk Diky moc za odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
26.8.13 18:59

Ted jsem se koukla a nevite nekdo jeste jaky je rozdil v F2? Tam jsou taky ty predni kolecka velke i male ma vymenu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
26.8.13 19:26

Od pohledu mi přijde, že je to starší model (Future?) bez překlápěcí rukojeti. Korba by ale otočná být měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.8.13 20:16

@kar-maa na f2 je jiny ten sportak pokud se nepletu tam je naklopna sedacka coz podle me trosku snizuje vyhody gesse ktery ja vidim predevsim v promakanym sportaku. Jinak podvozek stejny jako f1 to byl myslim future @ugluk

Jinak souhlas s tou vloznou taskou. Ta je dokonala a ona je termo takze v mnohem tu korbu predci. Je to je predsudek ze je korba lepsi a u nas takove zavedene. Kdyz jsem se od toho u druheho ditka oprostila ani na chvili jsem nelitovala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
26.8.13 22:45

@kar-maa prosim ta, som cez mobil tak sa mi tie inzeraty blbo hladaju ale na modrom konovi mam nick wilikiki, tak si ma najdi a mam tam len ten jeden inzerat. Je to krasne cerveny f6. Potom ked tak do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
26.8.13 22:53

Ja Cuttysark trochu pomuzu, tohle je ten inzerat:
http://www.modrykonik.sk/…te-v-zaruke/
Mam stejne cerveny (ale neprodavam) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
3.9.13 22:39

@ugluk diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.9.13 14:55

Kdyby měl někdo zájem, tak prodávám F1 jeden rok starý ještě v záruce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
5.12.14 08:52

Maminky, prosím, neprodáváte nějaká tu vložnou tašku gesslein do f6? Nutně potřebuji!!! Děkuji. Nejlépe červená nebo šedá, ale ráda mrknu i na jinou.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
4.10.15 22:09

Fusak Sleepy - Gesslein, nemáte prosím některá na prodej? Nyní nebo cca únor příštího roku? Děkuji za případné nabídky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taurielka
15.7.18 09:39

Ráda bych oživila diskuzi. Jak dlouho jste vozili dětičky v té sportovní sedačce? Máme gesslein f6, syn má 14m a 11 kg a už 2 měsíce běhá, ale ještě to není že bychom někam došli, stále utíká kam chce :-D s kočárem obecně jsem moc spokojená, akorát na mě začíná být celkem těžký a nevím, jak se mi dobře bude tahat s břichem, když čekáme dalšího prcka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4