Kočárek Gesslein F6

Máte zkušenost s Gesslein F6?

Přidejte zkušenost s Gesslein F6
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
25.4.11 18:28
strelish píše:
kknoflicek píše:
Máte někdo zkušenost s hlubokou korbou na Gesslein? Je prostorná?
Dík moc za postřehy :-D
My korbičku nebrali, líbil se nám spíš ten systém vložné tašky, ona je celkem pevná, vyztužená…nicméně korbičky v Duze samozřejmě taky měli a přišla mi jako jedna z těch větších :palec:

Souhlasím, taky jsem měla možnost vidět nepřeberné množství hlubokých koreb, a ta Gesslein je opravdu jedna z větších. Taky jsem o ní přemýšlela, ale půjdeme do vložné tašky kvůli váze. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.5.11 20:43
Majdula83 píše:
Mam teda doma prazvlastni metr, ale namerila jsem cca 30 cm u F6

hm, tak to mě tedy zklamalo, to Mutsyna má 32 a myslím si o ní, že není nic moc široká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tinuszka
4.5.11 21:53

taky se rozhoduji ktery typ gessleinu zvolit…ta F6 se mi zda super ale kdyz nema tu pribrzdovaci brzdu tak me to odradilo, tu totiz budu potrebovat…Ktery typ jinak doporucujete?
LUPHEN: ty jsi pouzivala F4 uz pro novorozene? je ten kocarek vhodny i do terenu? ma odpruzene kola?

• Citovat
  • Upravit
33673
6.5.11 10:09
Tinuszka píše:
taky se rozhoduji ktery typ gessleinu zvolit…ta F6 se mi zda super ale kdyz nema tu pribrzdovaci brzdu tak me to odradilo, tu totiz budu potrebovat…Ktery typ jinak doporucujete?
LUPHEN: ty jsi pouzivala F4 uz pro novorozene? je ten kocarek vhodny i do terenu? ma odpruzene kola?

já mám ten F4 teprve objednanej a používat ho budu od začátku - s vložnou taškou ;-) objednali jsme ten komplet - je v tom podvozek, sportovní sedačka (ta samá co je na F6), vložná taška a pak ještě i buggy sedačka ;-) a má právě klasickou ruční brzdu (plus i tu zašlapávací brzdu)

co jsem pročetla diskuze tak zvládá bez problémů lehčí terén - se zaaretovanýma kolečkama ;-) a odpružený je taky dobře ;-) kočárek je k vidění v těch Pardubicích v Duze, pak v Plzni v Superbababy a v Praze 4 v eshopbaby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tinuszka
6.5.11 13:46

taky jsem se rozhodla pro F4 :) vsechny tyhle mesta mam dost z ruky, jsem ze Slezska…tak doufam ze ty barvy na netu budou odpovidat skutecnosti, budu objednavat z nemecka. vychazi to tam levneji…chtela bych tu kombinaci s tou fialovou…at to eventuelne vyuziju i pro druhe kdyby se narodil kluk :)

• Citovat
  • Upravit
66
6.5.11 22:06

Můžu se zeptat na obchod ve kterým budeš objednávat? Něco jsem prošla a jak jsem tady někde asi v jiné diskusi psala, tak jsem narazila na obchod v Hradci Králové, který vychází i levněji než Německo. Tak jen pro zajímavost. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
7.5.11 07:37

Barvy odpovídají, ale materiál není u všeho stejný. Já to mám taky kus (jsem mezi Ostravou a NJ), ale výletu do Pardubic nelituju. A těch peněz, co za to dám navíc oproti Německu taky ne, kdyby se něco pokazilo tak mám jistotu, že nebudu mít problémy pak řešit opravu a servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tinuszka
7.5.11 08:52
Kejinka píše:
Můžu se zeptat na obchod ve kterým budeš objednávat? Něco jsem prošla a jak jsem tady někde asi v jiné diskusi psala, tak jsem narazila na obchod v Hradci Králové, který vychází i levněji než Německo. Tak jen pro zajímavost. Díky

tak ažtak daleko jsem nedošla…pár stránek jsem jsem našla, ale jelikož moc německy neumím tak to zatím nechávám u ledu…zatím mám ještě čas…
mohla by si mi poslat odkaz na ty stránky v hradci? Dík :-)

• Citovat
  • Upravit
Tinuszka
7.5.11 08:56
strelish píše:
Barvy odpovídají, ale materiál není u všeho stejný. Já to mám taky kus (jsem mezi Ostravou a NJ), ale výletu do Pardubic nelituju. A těch peněz, co za to dám navíc oproti Německu taky ne, kdyby se něco pokazilo tak mám jistotu, že nebudu mít problémy pak řešit opravu a servis.

a koupila sis taky komplet? všimla jsem si, že když nabízí v kompletu sportovní sedačku, buggy sedačku a vložnou tašku ,tak se dá barevně zvolit jen sporťák, tak by mě zajímalo, jestli ta buggy sedačka je taková, jak se dá koupit když si vybereš jen F4 buggy nebo je to něco jiného…

• Citovat
  • Upravit
536
7.5.11 09:45
Tinuszka píše:
strelish píše:
a koupila sis taky komplet? všimla jsem si, že když nabízí v kompletu sportovní sedačku, buggy sedačku a vložnou tašku ,tak se dá barevně zvolit jen sporťák, tak by mě zajímalo, jestli ta buggy sedačka je taková, jak se dá koupit když si vybereš jen F4 buggy nebo je to něco jiného…

My šli nakonec do F6, přišla nám pružnější než F4 a líbila se nám ta možnost přehazovat přední kolečka - velká neotočná x menší otočná. (Mj. i kvůli srovnání F4 a F6 jsme do Pardubic jeli, za 550 Kč vlakem za oba to nebyla až taková hrůza). Někdo tu někde myslím psal, že právě v Duze mu říkali, že v tom kompletu nemusí být ta golfková sedačka jen černá. Zkus jim do té Duhy přímo napsat a uvidíš, co se dozvíš, mají přehled :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.5.11 18:18
Tinuszka píše:
Kejinka píše:
Můžu se zeptat na obchod ve kterým budeš objednávat? Něco jsem prošla a jak jsem tady někde asi v jiné diskusi psala, tak jsem narazila na obchod v Hradci Králové, který vychází i levněji než Německo. Tak jen pro zajímavost. Díky
tak ažtak daleko jsem nedošla…pár stránek jsem jsem našla, ale jelikož moc německy neumím tak to zatím nechávám u ledu…zatím mám ještě čas…
mohla by si mi poslat odkaz na ty stránky v hradci? Dík :-)

www.johnnell.cz
ale na internetu toho moc nemají, je třeba zajít k nim do obchodu na Puškinově ulici, jak jsem psala výš, teprve je prodávají 4 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.5.11 18:25

Byla jsem taky v Duze v Pardubicích a opravdu tam jsou velice vstřícní, trpěliví, věci znalí, servis jim asi funguje dobře, ale ty peníze jsou pro ně velká nevýhoda. V tom John Nellu poskytují taky servis, sice klasický do 30 dnů, ale zase Ti půjčí jiný kočárek, aby jsi nebyla bez po dobu opravy. Pro ty co jsou zdaleka je zase výhoda v těch Pardubicích, že to mají hotové na počkaní a nemusí jezdit víckrát. Já na Hradec jezdím dost často, takže mi to nějak nevadí. A hlavně doufám, že kočárek takových kvalit nebude žádnou opravu potřebovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
8.5.11 20:30

Kejinka: A na kolik tam vyjde třeba tahle kombinace? http://www.eshopbaby.cz/…slein-p4885/ (V Duze 18 490,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
9.5.11 13:22
strelish píše:
Kejinka: A na kolik tam vyjde třeba tahle kombinace? http://www.eshopbaby.cz/…slein-p4885/ (V Duze 18 490,–)

To je F6 s C-lift? V John Nell 16.150,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
12.5.11 08:51

Ahoj, tak my byli přímo v tom Hradci, kočárek Gesslein 13200,– , vložná taška 2950,– . Bohužel nevím, jestli je to taška C-lift nebo S-lift. Zapomněla jsem se zeptat a na účtence to není. Servis mají zatím ,že dostanete jiný kočár, ale brzy tam prý bude mechanik školený na Gesslein a bude opravy dělat na počkání,měla by být opravna vedle krámu. Mají tam i tu F4, ale paní říkala, že do terénu je lepší F6, ta F4 je spíše prý městská. Jezdí se s tím kočárkem fakt skvěle :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4