Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F6?
Přidejte zkušenost s Gesslein F6karen, strelish, díky za ověření. Budu tedy doufat, že v téhle sportovní má dítě vzduchu dost a pršet, že bude minimálně, abychom pláštěnku nepotřebovali tak často ![]()
burbot píše:
karen, strelish, díky za ověření. Budu tedy doufat, že v téhle sportovní má dítě vzduchu dost a pršet, že bude minimálně, abychom pláštěnku nepotřebovali tak často
Několik bezokýnkatých pláštěnek jsem u jiných kočárků už dříve viděla a to jsem si vždy klepala na čelo, co to je za nesmysl, netušíc, že takovou budu mít jednou taky ![]()
Každopádně, moc děkuji za konzultaci ![]()
Ale vzdyt v ty plastence jsou postranach vetraci dirky a naopak na to dite neprsi
Me to teda prijde lepsi, nez ty s tou dirou.. ![]()
Chci se zeptat co si myslíte o tomto kočárku. Musím ho sehnet ao nejdřív. Je na objednávku a čekačka je až 10týdnů a malé je už 8měsíců. Mám košatinu a dlouho tam nevydrží. Tak prosím o rady. Ať ho můžu dnes večer objednat. Snad nebudou negativa
![]()
ahoj, kočárek sice nemám, ale zkusila jsem zadat do vyhledávače tady na emiminu a vyskočila spousta diskuzí, zkoušela jsis je pročíst? ![]()
Jo teď a asi je lepší F1!!! Co si myslíte o ní? Prostě bych brala ten Gesslein ale musí mít otočnou sedačku a jít do lehu.
ahoj, tento kočárek nemám, ale byl jedním z mých favoritů
vím, že jsem ho pak vyřadila, protože tam tuším nejde objednat ruční brzda ![]()
Mám F6, je super, jezdí jich tu hodně!!! Jediná moucha, že je trochu větší do auta. Ale němnila bych, jezdím s ním 16měsíců a paráda..
my teda mame model F1, ale objednavali jsme pres prodejnu v Hradci Kralove v prvni pulce ledna a na zacatku unora uz jsme ho meli doma, super sluzby…
F1 jsem vyřadila z užšího výběru, protože nemá přehazovací rukojeť. S F6 jsem zatím spokojená a i kamarádky mi chválily jeho praktičnost.
Pokud Ti nevadí kočárek z druhé ruky, zkus pohledat mezi inzeráty, budeš ho mít hnedka.
@burbot píše:
F1 jsem vyřadila z užšího výběru, protože nemá přehazovací rukojeť. S F6 jsem zatím spokojená a i kamarádky mi chválily jeho praktičnost.
Pokud Ti nevadí kočárek z druhé ruky, zkus pohledat mezi inzeráty, budeš ho mít hnedka.
Tak tak, zvlášť teď jak už prcek sedí a chce vidět, tak se ta přehazovací rukojeť hodí (když je třeba vítr, jen přehodím rukojeť). Jako jasně, můžu přecvaknout celou sedačku opačně, ale to je trošku blbější úkon.
Ja jsem to spis psala jako odpoved, ze ten kocarek se da sehnat i za kratsi dobu nez je 10 tydnu, ne jako chvalu F1, kazdemu vyhovuje neco jineho…
Ahoj holky, jsem u vyberu kocarku pro nase prvni mimi a tak jsem prosla hodne obchodu a spoustu diskuzi. To mi pomohlo s vyberem znacky. Po srovnani designu, kvalit a nazoru z diskuzi, vyhrava u nas Gesslein ![]()
Zustala jsem ale na vazkach pri vyberu konkretniho podvozku… jestli F4 nebo nebo F6.
Vyhody obou jsem pochopila, F6 ma vymenitelne kola a prehazovaci rucku, F4 ma buggy a zase o trosku mensi velke kola.
Kvuli skladani (potrebuji kocar dostat do Fabie kombi) a blbe resenemu vytahu zvazujeme F4. Zajimal by mne vas nazor, hlavne tech co meli nebo maji moznost srovnat jezdeni F4 s F6. Jestli je to velky rozdil a nebo jestli F4 zvladne i lehci teren jako hlavni kocarek s C-lift taskou. Nehodlam jezdit po horach, spis takovy mestky rezim, chodniky, kostky, parky plus lehci teren. Pokud by to byly postrehy z praxe a konkretne jen u techto znacek a modelu budu jen rada. Prirovnavani k jinym znackam a modelum mi nepripada tak uzitecne.
Moc dekuju za pomoc. ![]()
Podle toho, co popisuješ, si myslím, že by Ti F4 měla stačit. Nicméně, podvozek mi přijde takový spíš „golfáčoidní“, tak si myslím, že se miminko víc vydrncá. Paní, od které mám F6, ji právě za F4 měnila, ale až pro dvouleté dítě.