Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F6?
Přidejte zkušenost s Gesslein F6Tak jsem to nasla, vyjde to kolem 2 tisic, bez klopy k tasce..
Tak to at si nechaj ![]()
@Majdula83 zase máš úplně jinej kočár tím pádem ![]()
Já jdu pro radu ke zkušenějším resp. k těm co používají kočár dýl.
Došly jsme do fáze vyrůstání z vložné tašky na 7m, tak jsem jí jednoduše vyndala, a zůstal mi tam tedy U-díl a origofusak (dle rad tady jsem nánožník nekupovala ani se mi moc nelíbil a u prvního jsem ho na jiným kočárku měla a taky moc nevyužila)..nicméně se mi to takto moc nelíbí, přijde mi to takové prapodivné.
U-díl bych tam ráda nechala, je to takové stále trochu jako korbička, ale co jinak? Zkoušela jsem tam přidělat ten vršek z tašky, to sice jde, ale jak to jde přidělat ten zip jen kus na ten U-díl a pak nic, tak mi to přijde taky divné, asi zbývá ještě předělat tašku na fusak, ale to asi ničemu nepomůže, jak to máte v zimě vy, kdyžtak fotku nějakou, moc děkuju
a doufám že se to dá trochu pochopit, co mám namysli, přijdu si, že to vysvětluju jako hotentot
![]()
@quinny Ja jsem na druhou zimu (v roce) prave z te vlozne tasky udelala fusak/nanoznik. Jen vyndas veskere vyztuhy. Pak uz jsem ten U dil nepouzivala. Ale zase jde uz polohovat kocarek i do sedu.. Fotku, kde by to bylo nejak kloudne videt jsem bohuzel nenasla ![]()
@quinny Mám asi stejně jako Majdula83. Z vložné tašky jsem na zimu vyndala desku, výstuhu v rantlu a odzipovala okraj kolem hlavy, takže to vypadá jako bys měla půl tašky - jen v přední půlce, nebo samostatně to vypadá jako „pantofel“. Ve skutečnosti máš stále celý ten spodní díl pod zádama, jen nemáš nic kolem hlavy. V tašce mám ještě neoriginální fusak. U-díl ani Gesslein fusak nemám.
@Majdula83 píše:
@quinny Ja jsem na druhou zimu (v roce) prave z te vlozne tasky udelala fusak/nanoznik. Jen vyndas veskere vyztuhy. Pak uz jsem ten U dil nepouzivala. Ale zase jde uz polohovat kocarek i do sedu.. Fotku, kde by to bylo nejak kloudne videt jsem bohuzel nenasla
Takže jsi používala ten fusak z tašky společně s u. dílem a přišlo ti to ok? Já dneska došla k názoru že s tím u-dílem to nebude žádná krása nikdy. Hold ho asi budu muset brzo oddělat:) polohovat zatím nechci když nesedí sám a je v kočárku spokojen i na ležáka
@burbot díky no já právě řeším ten u. díl:) a mmch ten jejich fusak je teda boží. Fusaků už jsme pár měli a tenhle je z nejlepších. Sice hodně naducanej, ale nejradši bych si do něj lehla sama
)
Ahoj holky
souhlasím jak tu někdo psal, že na dlouhodobé používání ja kočár zbytečně těžký.
Od té doby co syn chodí a že začal poměrně brzy, tak ho moc nepoužíváme.
Ale na ježdění ve sněhu je Gesslein bezkonkurenční. Bydlíme u parku a nejsou tam protažené cesty.Moc mamin tam ve sněhu nejezdí, ale já to projedu v pohodě ![]()
Poohlížím se po golfkách a taky jsem měla vybraný Cybex C. ![]()
Ale nakonec vyhraje Bebé beni Izzy.Je levnější, má velký košík a je širší.
Gesslein budu tak za měsíc prodávat. Nemáte tušení za kolik se prodává F6 + autosedačka, C-lift, U-díl, taška? Fusak si chci nechat, je fakt super.
Dobry den,
konecne jsem nasla kocarek, ktery me oslovil.
Jeste jsem nemela moznost ho videt v realu, tak by me zajimalo, jestli nahodou nektera nevite, jake jsou v tech kocarcich rozdily?
Moc se mi libi F6, ale moc nevidim rozdile mezi timto a F4. A nebo treba v radach M. Vsimla jsem si, ze ozanaceni 3, jsou trikolky a taky, ze tam jsou nepatrne rozdily ve tvaru podvozku, ale je mezi nema nejaky zasadni rozdil? Ve velikosti? Vice funkci? atd…???
A dalsi dotaz, pevna korba je na zimu potreba? Hlavne kdyz je miminko male? Ja si to bez ni nejak nedokazu predstavit. A tato korba je univerzalni na vsechny typy podvozku gossleinu?
Prosim vas o vsechny mozne informace a osobni zkusenosti.
A rovnou se priznavam, ze jsem malicko lina si tyto informace porovnavat na internetovych strankach, tak prosim o osobni zkusenost.
Moc dekuju za reakce ![]()
@quinny F6 ma prendavaci rukojet inak ten kocar je paradny, akurat ho predavam
@kar-maa F6 ma prendavaci rukojet inak ten kocar je paradny, akurat ho predavam
@cuttysark A muzes mi prosim poslat do SZ nejake informace, cenu, fotky atd.? dekuju
F6 má dvoje výměnná kola, F4 jen ta městská. Mám F6, spokojenost maximální, dítě únorové a zcela s přehledem jsme to zvláádli bez hluboké korby jen s vložnou taškou.
@ugluk píše:
F6 má dvoje výměnná kola, F4 jen ta městská. Mám F6, spokojenost maximální, dítě únorové a zcela s přehledem jsme to zvláádli bez hluboké korby jen s vložnou taškou.
Ja k te tasce nejak nemam duveru. Pripada mi to, ze ma ta vlezla zima lehci pristup do kocarku, kdyz tam neni ta pavna korba ![]()